Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sabah iliq suyla acdim sabahi
Biraz rahatsizam amma yende pess etmek yok.
2 kasik yulaf kaynar suyla katdim icinede keten tohmu atdim onu yedim kucuk bir dilim beyaz ekmek yedim hayva receli bir iki tatli kasigi.
Siyah cay.
Cok wukur doydum.
Insallah can olur kan olur kas olur amma kilo olmasin...

Ogle yemeyinede karabugday kaynar suda hasliycam yogurtla .
Kizlar karabugday cok faydalidir 15 gun karabugday diyeti ederim insallah hafta sonu tartilcam .
Iki gun once 80.800idim bir haftada gorek e kadar gedecek simdilik biraz iwlerim var hosca kalin

Bu şekilde yapayım akşam,
peki her gün sürüyorum değil mi yüzüme?
ben bepanteni her gün sürmüyorum çünkü.
istersen iki günde bir sür, bepanteni her gün sürmüyorsan bunu da gün aşırı dene bence...kışın nemlenmeye ihtiyaç var gün aşırı yeterli olur sanki

Günaydın kızlar bugün ben de size katılayım dedim :) Tabi 90 küsur sayfayı okuma imkanım yok. Eminim başarılarınız almış yürümüştür :)
gel takıl bize canım..kendinden bahseder misin? kaç yaşındasın? şuanki kilon kaç? hedefin kaç? evli misin? bebiş var mı? neler yapıyorsun kilo vermek için? bugün kaçıncı günün?

kızlaaarrrrr, bugün e vitamini ampul aldım, az önce 1 ampulü kırıp yarısını argan yağıma yarısını da nemlendiricime koydum, çok az bir parça da saf olarak yüzüme sürdüm, yalnız efsane, anında kadife gibi oldu yüzüm, inanılır gibi değil, lütfen bu e vitaminini araştırın...5 ampul 5.5 tl, ama yok böyle bir şeyyy
Çok güzel ben Evitaminini şampuanıma koyuyorum saçları mükemmel yapıyo tavsiye ederim denemeni

Çok güzel ben Evitaminini şampuanıma koyuyorum saçları mükemmel yapıyo tavsiye ederim denemeni
canım çoook okudum her topiği her kullanıcıyı her dermatoloğu okudum neredeyse 1 haftadır..şampuanda da faydalı diyorlar ama özellikle argan yağına karıştırıp saçta bekletilmesinin inanılmaz faydalı olduğunu söylemişler ben de saç bakımı için kullandığım argan yağıma koydum çünkü saçta bi süre beklemesi gerekiyormuş, 1 saat kadar, şampuan yıka çık olduğu için yağda daha faydalıymış

canım çoook okudum her topiği her kullanıcıyı her dermatoloğu okudum neredeyse 1 haftadır..şampuanda da faydalı diyorlar ama özellikle argan yağına karıştırıp saçta bekletilmesinin inanılmaz faydalı olduğunu söylemişler ben de saç bakımı için kullandığım argan yağıma koydum çünkü saçta bi süre beklemesi gerekiyormuş, 1 saat kadar, şampuan yıka çık olduğu için yağda daha faydalıymış
Denicem dedigini tatlım teşekkür bilgi için

X