Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeme canım ekmek seni daha da acıktırır gün içinde...eşime 3 gündür tost yapıyorum. hiç yemedim. şu an savaş veriyorum kendimle yememek için:/
Bebeyağı bende tüylenme yaptı bıraktım sendede oldumuşimdi bir e vitamini ampulü kırıp bebe yağıma ve şampuanıma karıştıracağım, latiyya canım başladım ben de e vitaminine :)
hee ben de onu diyecektim. memnun kalmışsın okudum. bulduğun herşeye karıştırıp sür valla gerçekten süper bişey. ben de 2 gündür göz alt kremime karıştırıp sürüyorum göz çevreme ve hatta yüzüme. çok memnunum sonuçtan, hemen farketti yüzüm..şimdi bir e vitamini ampulü kırıp bebe yağıma ve şampuanıma karıştıracağım, latiyya canım başladım ben de e vitaminine :)
benim de cildim yağlı ve sivilce problemim oluyor maalsef, ooo sen sayfaları okumadığın için güzellik sırlarımızdan bi habersin tabi...E vitamini olayı nedir ya :) Benim de cildimde sorun var . Yağlı bir cilt sivilce problemim var sanki ergenim
süpersin ben göz altı kremime koymadım estee lauder almıştım zaten çok yoğun bi göz altı kremi bi de e vitamini ile yoğunlaşmasın dedim ama onun dışında her şeye koymaya başladım resmen :) inanılmaz 1 sürüşte cildim acayip oldu yahu :)hee ben de onu diyecektim. memnun kalmışsın okudum. bulduğun herşeye karıştırıp sür valla gerçekten süper bişey. ben de 2 gündür göz alt kremime karıştırıp sürüyorum göz çevreme ve hatta yüzüme. çok memnunum sonuçtan, hemen farketti yüzüm..
bu arada ufak cam bir kavanoza hazurladım karışımı, baya bereketli oldu. 1 hafta gider heralde.
ben buldum ben buldumsüpersin ben göz altı kremime koymadım estee lauder almıştım zaten çok yoğun bi göz altı kremi bi de e vitamini ile yoğunlaşmasın dedim ama onun dışında her şeye koymaya başladım resmen :) inanılmaz 1 sürüşte cildim acayip oldu yahu :)
biz de dün söylemesi ayıp balık yedik. bulaşığı hala duruyor off.. çöpe mi atsam balıklı bulaşıkları.temizlik yapmam gerek kalkıp yapamıyorum bi türlü, spordan sonra yapayım bari...
kolay gelsin canım, açma arayı, biz de seni öptükkkkÇocuklar uyandı kahvaltı bekliyo benim eşim 10 gün evde sadece 5 gün gece çalışacak fırsat buldukca girerim kızlar öpüldünüz
yoooooooo, Allah kolaylık versinnnnbiz de dün söylemesi ayıp balık yedik. bulaşığı hala duruyor off.. çöpe mi atsam balıklı bulaşıkları.
NErdesin beaaaaa 2 gündüüryarım saat önce uyandım ben eşim manyak gibi uyuduğu için sağolsun az kaldı uykumda öldürecek beni
çiçek gibi kadına çiçek gibi isim
Canım kaçta yapacaksın, 12 g,b, olmazsa yarım saat yürüyeyim ben -6 imiş dışarısıtemizlik yapmam gerek kalkıp yapamıyorum bi türlü, spordan sonra yapayım bari...
tamam canım 11 de yapacaktım o halde ben 11:30 da çıkayım koşu bandına 45 dk yürüyüp duş vs derken ancak 13:00 de dönerim aranıza, sen de 12:00 de çık yürüyüşe..terlemezsin çok, hava iyiymişCanım kaçta yapacaksın, 12 g,b, olmazsa yarım saat yürüyeyim ben -6 imiş dışarısı
ne dersin? 12 iyi mi?
Tamamdır, şimdi işe dalayım biraz 12 gibi çıkarım 1 olmadan gelirim ben,tamam canım 11 de yapacaktım o halde ben 11:30 da çıkayım koşu bandına 45 dk yürüyüp duş vs derken ancak 13:00 de dönerim aranıza, sen de 12:00 de çık yürüyüşe..terlemezsin çok, hava iyiymiş
fırında yağlı kağıdın üstünde hamsi yaptım canım. fırın torbası da iyi fikirmiş.yoooooooo, Allah kolaylık versinnnn
bu arada evde balık yapıyorsam büyük balık tercih edip, palamut gibi, fırın torbası içinde fırına atıyorum ...piştikten sonra fırın torbasından çıkarıp torbayı çöpe, inanılmaz pratik oluyor, hiçbir şeye bulaşmıyor balık
ehe eheNErdesin beaaaaa 2 gündüür
diyeee bağırayım dedim ama çiçekle başlayan cümleyi görünce, hanımefendü oliiiim didim
no_name_ ...............başlangıç: 92 ...................... güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74
latiyya .....................başlangıç: .................güncel kilo: 62..........................hedef kilo: 52
zinnia ......................başlangıç: 88,6....................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68
sempatik_kiz ...........başlangıç: ..................güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55
@Cilekli turtam..........başlangıç: ................. güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60
@Mucizeem................başlangıç: ....................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65
@Gunel huseyinli .......başlangıç: ....................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60
Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106......................güncel kilo: 103..........................ilk hedef: 95
venezia26 ................başlangıç: ....................güncel kilo: ..........................hedef kilo:
kızlaaarrrrr, hadi boşlukları dolduralım, herkes bi el atsın o kadar uğraştım vallahi sabah sabah