Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
şimdi bir e vitamini ampulü kırıp bebe yağıma ve şampuanıma karıştıracağım, latiyya latiyya canım başladım ben de e vitaminine :)
hee ben de onu diyecektim. memnun kalmışsın okudum. bulduğun herşeye karıştırıp sür valla gerçekten süper bişey. ben de 2 gündür göz alt kremime karıştırıp sürüyorum göz çevreme ve hatta yüzüme. çok memnunum sonuçtan, hemen farketti yüzüm..
bu arada ufak cam bir kavanoza hazurladım karışımı, baya bereketli oldu. 1 hafta gider heralde.

E vitamini olayı nedir ya :) Benim de cildimde sorun var . Yağlı bir cilt sivilce problemim var sanki ergenim :işsiz:
benim de cildim yağlı ve sivilce problemim oluyor maalsef, ooo sen sayfaları okumadığın için güzellik sırlarımızdan bi habersin tabi...

yağlı ciltler için özellikle kil maskesi çok gerekli haftada 2 kere yapıyorum ben sivilceleri falan anında kurutuyor , çok olmasa da arada tek tük çıkıyor bende, o sebeple faydasını sivilcelerde de gördüm

hee ben de onu diyecektim. memnun kalmışsın okudum. bulduğun herşeye karıştırıp sür valla gerçekten süper bişey. ben de 2 gündür göz alt kremime karıştırıp sürüyorum göz çevreme ve hatta yüzüme. çok memnunum sonuçtan, hemen farketti yüzüm..
bu arada ufak cam bir kavanoza hazurladım karışımı, baya bereketli oldu. 1 hafta gider heralde.
süpersin ben göz altı kremime koymadım estee lauder almıştım zaten çok yoğun bi göz altı kremi bi de e vitamini ile yoğunlaşmasın dedim ama onun dışında her şeye koymaya başladım resmen :) inanılmaz 1 sürüşte cildim acayip oldu yahu :)

süpersin ben göz altı kremime koymadım estee lauder almıştım zaten çok yoğun bi göz altı kremi bi de e vitamini ile yoğunlaşmasın dedim ama onun dışında her şeye koymaya başladım resmen :) inanılmaz 1 sürüşte cildim acayip oldu yahu :)
ben buldum ben buldum :KK52:

kızlaaarrrr, çok ama çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir kil maskesi buldum çoook güzel, mutlaka öneririm..
markası nutra terapy volkanik kil maskesi, aktarlarda da satılıyor eczanelerde de..ben hepsi buradadan aldım kocaman bi kutusu var 300 ml ve fiyatı sadece 8 TL...ben şokkkkk :) acayip iyi geliyor, gözenekleri temizleyip sıkılaştırıyor

biz de dün söylemesi ayıp balık yedik. bulaşığı hala duruyor off.. çöpe mi atsam balıklı bulaşıkları.
yoooooooo, Allah kolaylık versinnnn

bu arada evde balık yapıyorsam büyük balık tercih edip, palamut gibi, fırın torbası içinde fırına atıyorum ...piştikten sonra fırın torbasından çıkarıp torbayı çöpe, inanılmaz pratik oluyor, hiçbir şeye bulaşmıyor balık :KK66:

Canım kaçta yapacaksın, 12 g,b, olmazsa yarım saat yürüyeyim ben -6 imiş dışarısı
ne dersin? 12 iyi mi?
tamam canım 11 de yapacaktım o halde ben 11:30 da çıkayım koşu bandına 45 dk yürüyüp duş vs derken ancak 13:00 de dönerim aranıza, sen de 12:00 de çık yürüyüşe..terlemezsin çok, hava iyiymiş

yoooooooo, Allah kolaylık versinnnn

bu arada evde balık yapıyorsam büyük balık tercih edip, palamut gibi, fırın torbası içinde fırına atıyorum ...piştikten sonra fırın torbasından çıkarıp torbayı çöpe, inanılmaz pratik oluyor, hiçbir şeye bulaşmıyor balık :KK66:
fırında yağlı kağıdın üstünde hamsi yaptım canım. fırın torbası da iyi fikirmiş.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr:KK68::KK68:
Dün akşam yemegimi 11buçukya yedim. Biliyorum cok geçe kaldı ama çok azıcık yedim:oops:
Kibrit kutusundan biraz daha büyük bir ızgara tavuk göğsü
Çeyrek domates
1 bardak ayran içtim:kk77:

venezia26 venezia26 aramıza hoşgeldin

no_name_ no_name_ ...............başlangıç: 92 ...................... güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................başlangıç: .................güncel kilo: 62..........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia ......................başlangıç: 88,6....................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........başlangıç: ..................güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

@Cilekli turtam..........başlangıç: ................. güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60

@Mucizeem................başlangıç: ....................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65

@Gunel huseyinli .......başlangıç: ....................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60

Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106......................güncel kilo: 103..........................ilk hedef: 95

venezia26 venezia26 ................başlangıç: ....................güncel kilo: ..........................hedef kilo:

kızlaaarrrrr, hadi boşlukları dolduralım, herkes bi el atsın o kadar uğraştım vallahi sabah sabah :KK66:

Cnm ben ilk kez diyete başladığım için. Benim başlangıçta güncelde 64 kg:KK48:

Kızlar Tam olarak bir tartı günü belirleyinde hepimiz ayni gün tartılalım. Ama yeni başladıgımız icin kilo veren yoktur. Bence tartı günü haftaya başlasın. Gerçi benim icin fark etmez ben ne deseniz ona uyarim. no_name_ no_name_ topik sahibesi sensin. Sen belirle günü haber ver bize

X