Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
O HALDE KIZLAR TARTI GÜNÜMÜZ SALI OLSUN MU?
HAFTASONU UFAK KAÇAMAK YAPMIŞ OLSAK DA PAZARTESİ TOPLAMA ŞANSIMIZ OLUR...

HER SALI TARTILIP YAZALIM KİLOLARI? NE DERSİNİZ?

no_name_ ...............başlangıç: 92 ............ güncel kilo: 83,5................... .. ilk hedef kilo : 74

latiyya .....................başlangıç: .................güncel kilo: 62..........................hedef kilo: 52

zinnia ......................başlangıç: 88,6..........güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68

sempatik_kiz ...........başlangıç: 64..............güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

Cilekli Turtam ..........başlangıç: ................. güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60

Mucizeem ................başlangıç: .................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65

Gunel huseyinli .......başlangıç: .................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60

Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106..........güncel kilo: 103..........................ilk hedef: 95

venezia26 ................başlangıç: ............ ....güncel kilo: .......................... hedef kilo:

no_name_ benim icin uygun

Dünden plan yaptık bugün arkidişlerle mangal yapiciğiz

Pis şişkolar ben sizin yediginiz sucukları falan yiyemem bana azıcık tavuk göğsü pişirin bu narin formumu korumam lazım dedim. Hatta azıcıkta fazla pişirin buzluğa aticem ulennn dedim,kabul ettiler Hele bi etmesinler

Hergün hergün ne pişirsem derdi ile uğraşamam. Çıkarıp atarım mikrodalgaya ohhh mis

Bende evde salatayı hazırlar giderim. Yanına birde içecek ve meyve yeter de artar bile. Akşam evde olmadıgimdan evde yapmam gereken bir sürü iş var. Evi temizleyip annem icin bulgur pilavi ve salata yapıcam. Yanina da buzluktan bir karniyarik tamamdir.
Yuruyus olarak da ATMye, kuyumcuya ve fatura ödemeye gidicem. Yani yarım saat kadar yürüyüş olacak, yeter de artar bile.

Sabah kahvaltısi icin menüyüde belirledim. Kıymalı menemenli yumurta
1 kk Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Bolca su

süppersinnnn, o halde tartı günü salı belirlenmiştir, isteyen ,stediği zaman tartılmakta özgürdür ama aynı gün olsa süpper olurdu...

menün süper, tavukları buzluğa atmak da güzel çözüm, aynen her gün ne yiyecem derdinden kurtulmuş olursun...

kahvaltı ve yemek çok güzelmiş.
ben de 1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
az bişey beyaz peynir yedim. bitki çayımı içiyorum.
bunlarla doyuyorum artık ya la

"günah benim" şarkısı eşliğinde balıklı bulaşıklarımı yıkadım. bir de bu şarkıyı yeniden yorumladım:

günah benim suç benim
pişirdim brak bu balık benim
bu kendime verdiğim rüşvetim
dokunma elimde bi süngerim var

yine kalmışım bugün bir başına
bir başıma girdim mutfağıma
dönmüşüm baktım en başına
sarıldım bazen de çamaşır suyuna

Yoğurdum var .Annem bir lt lik kavanoza ayrı mayalıyor ben de pazartesi işyerine getirip tüm hafta yiyorum . Dışarda veya marketten alınan yoğurdu tüketemiyorum .Ev ürünlerine alışmışım:)
en güzeli ben yoğurt hastasıyım 1 kilo yoğurt 3 günde biter bende en fazla

şimdi bitti sporum canım duştan çıktım henüz saçlarımı bile kurutmadım...40 dakikada toplam 4 km yol yaptım acayip ter attım yalnız, dans ya da sokakta yürüyünce bu kadar ter atamıyorum...

yumurtalarım haşlanıyor, az sonra bir şeyler yiyeceğim nihayet :) latiyya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…