O HALDE KIZLAR TARTI GÜNÜMÜZ SALI OLSUN MU?Günaydın kızlarrrr
Dün akşam yemegimi 11buçukya yedim. Biliyorum cok geçe kaldı ama çok azıcık yedim
Kibrit kutusundan biraz daha büyük bir ızgara tavuk göğsü
Çeyrek domates
1 bardak ayran içtim
venezia26 aramıza hoşgeldin
Cnm ben ilk kez diyete başladığım için. Benim başlangıçta güncelde 64 kg
Kızlar Tam olarak bir tartı günü belirleyinde hepimiz ayni gün tartılalım. Ama yeni başladıgımız icin kilo veren yoktur. Bence tartı günü haftaya başlasın. Gerçi benim icin fark etmez ben ne deseniz ona uyarim.no_name_ topik sahibesi sensin. Sen belirle günü haber ver bize
süppersinnnn, o halde tartı günü salı belirlenmiştir, isteyen ,stediği zaman tartılmakta özgürdürno_name_ benim icin uygun
Dünden plan yaptık bugün arkidişlerle mangal yapiciğiz
Pis şişkolar ben sizin yediginiz sucukları falan yiyemem bana azıcık tavuk göğsü pişirin bu narin formumu korumam lazım dedim. Hatta azıcıkta fazla pişirin buzluğa aticem ulennn dedim,kabul ettilerHele bi etmesinler
Hergün hergün ne pişirsem derdi ile uğraşamam. Çıkarıp atarım mikrodalgaya ohhh mis
Bende evde salatayı hazırlar giderim. Yanına birde içecek ve meyve yeter de artar bile. Akşam evde olmadıgimdan evde yapmam gereken bir sürü iş var. Evi temizleyip annem icin bulgur pilavi ve salata yapıcam. Yanina da buzluktan bir karniyarik tamamdir.
Yuruyus olarak da ATMye, kuyumcuya ve fatura ödemeye gidicem. Yani yarım saat kadar yürüyüş olacak, yeter de artar bile.
Sabah kahvaltısi icin menüyüde belirledim. Kıymalı menemenli yumurta
1 kk Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Bolca su
kolay gelsin:)saat 11:30 da koşu bandına çıkacağım arkadaşlar, merak etmeyin e mi
kahvaltı ve yemek çok güzelmiş.no_name_ benim icin uygun
Dünden plan yaptık bugün arkidişlerle mangal yapiciğiz
Pis şişkolar ben sizin yediginiz sucukları falan yiyemem bana azıcık tavuk göğsü pişirin bu narin formumu korumam lazım dedim. Hatta azıcıkta fazla pişirin buzluğa aticem ulennn dedim,kabul ettilerHele bi etmesinler
Hergün hergün ne pişirsem derdi ile uğraşamam. Çıkarıp atarım mikrodalgaya ohhh mis
Bende evde salatayı hazırlar giderim. Yanına birde içecek ve meyve yeter de artar bile. Akşam evde olmadıgimdan evde yapmam gereken bir sürü iş var. Evi temizleyip annem icin bulgur pilavi ve salata yapıcam. Yanina da buzluktan bir karniyarik tamamdir.
Yuruyus olarak da ATMye, kuyumcuya ve fatura ödemeye gidicem. Yani yarım saat kadar yürüyüş olacak, yeter de artar bile.
Sabah kahvaltısi icin menüyüde belirledim. Kıymalı menemenli yumurta
1 kk Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Bolca su
afiyet olsun canım ay keşkee:)Ben de Sade Türk kahvemi yaptım , 1 tanecik küçük hurmam var :) Gelin kızlar kahveye :)
afiyet olsun canım ay keşkee:)
gayet güzel. ekmeksiz yiyebilirsin. varsa yoğurt da alabilirsinÖğle yemeğinde ne yiyeceksiniz kızlar ? Benim işyerim 12,30 ile 13,30 arası yemek molası . Az çorba ve yanına zeytinyağlı bişeyler alayım diyorum .
gayet güzel. ekmeksiz yiyebilirsin. varsa yoğurt da alabilirsin
süpersin beybimmmtost makinasını tam ısıtmıştımno_name_ 'ciğimin sayesinde fişini çektim gitti :)
en güzeliYoğurdum var .Annem bir lt lik kavanoza ayrı mayalıyor ben de pazartesi işyerine getirip tüm hafta yiyorum . Dışarda veya marketten alınan yoğurdu tüketemiyorum .Ev ürünlerine alışmışım:)