Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
no_name_ no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................................güncel kilo: 62.........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia .....................................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........................güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ..........................güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60

Mucizeem Mucizeem ................................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65

Gunel huseyinli Gunel huseyinli .......................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60

Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma .................güncel kilo: 103..........................ilk hedef: 95

hazır herkesi de etiketlemişken genel yazayım, okudum tüm yazışmalarınızı vallahi maşallah hepinize....yarın tam gaz kaldığım yerden devam, artık spprda ekliyorum diyetime, hadi bakalım gazamız mübarek olsun :KK66:

şimdi kaçıyorum yarın boool bol yazışırız, zira eşim evdeyken biraz vakit geçirince pc başında çemkiriyor...eve yeni girdik sayılır...film izlemeyi planlamaktayız..sabah engeç 07:30 da buradayımmmm

Kızlar bugünkü menum
SABAH: BEyaz peynir 2 salam bolca domates salatalık 3 haşlanmış yumurta birazda kaşar peynir yarım muz...

AKŞAM: doyana kadar çıtır pirzola tavuk
Küçuk kase yogurt.. :) 1.5litre su.. ınş böyle yemeyle zayiflarim :) sabah kahvaltısı çok önemliymiş baya doydum akşama kadar hiç yemek aklıma bile gelmedi :))

Sevgili 38 beden arkadaşlarım, 40 da olabiliriz onada heeeee...:KK37:

Neler yaptın bugün bakiiiimHoppa
Sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta+ 14 zeytin+1 kk beyaz peynir+1kk lor peynir+1 parmak büyüklüğünde ekmeğin kabuğunu zyetinyağına batırdım ağzıma ativirdimmmm:KK72:+ yarım çay bardağı süt
2 koca kase lahana çorbası yedim
1 fincan tarçınlı damla sakızlı kahve içtim. latiyya latiyya
4 lt sanırım su içtim ve şişemi doldurdum devam ediyorum. sempatik_kiz sempatik_kiz içiyon muuuuu:KK3:

15 dakika bisiklet sürdüm 12 dk civarı karın hareketi ama zorlandım plank vs dayanamadım fazla

saçlarıma boyamın bakım kürümğ nedir onu uyguladım.
yüzüme pelling yaptım basit niveaaa zımbırtısından.
sonra yüzüme zorla krem sürdüm yıkadım dayanamayıp :ıslık:
ama vücuduma ayaklarıma sürdüklerime dokunmadım:KK22:

veee no_name_ no_name_ in tarifi olan lahana yemeğimi hazırladım: 1 lahana yarısı+1 demet maydanoz+250 gr domates rendesi ( yazdan) +2 avuç bulgur+150 gr civarı kavrulmuş kıyma+pul biber
çoook güzel koktu kıyma,bulgur vs inşallah güzel olmuştur.
Bunu yarın ve diğer gün iş yeri için yaptım.

Artık birşey yemeyeceğim.
Eğer acıkırsam 1 kase yopurt veya ayran sizlerin dediği gibi latiyya latiyya ve no_name_ no_name_

Mucizeem Mucizeem boşver diyet kurabiyeyi canım yapma inan Hoppa
Ohhh harikasin :)

Bugünkü menüm .sabah 1 kahve uyanınca saat 8de yazdan yapılan menemen üzerine 1 yumurta ile 1kk peynir 10 zeytin saat 3de 4 kaşık kısır akşam yemegi yogurtlu ıspanak yanında haşlanmış tavuk 100 gr 4ltsu çaylar hariç
5km yürüyüş günü kapattım

Kızlar bugünkü menum
SABAH: BEyaz peynir 2 salam bolca domates salatalık 3 haşlanmış yumurta birazda kaşar peynir yarım muz...

AKŞAM: doyana kadar çıtır pirzola tavuk
Küçuk kase yogurt.. :) 1.5litre su.. ınş böyle yemeyle zayiflarim :) sabah kahvaltısı çok önemliymiş baya doydum akşama kadar hiç yemek aklıma bile gelmedi :))
Salam yeme canım, kaşar aynı şekilde onun yerine az yağlı beyaz peynir ve çıtır tavuk dediğin nedir? kızartma değil umarım:110:

Bugünkü menüm .sabah 1 kahve uyanınca saat 8de yazdan yapılan menemen üzerine 1 yumurta ile 1kk peynir 10 zeytin saat 3de 4 kaşık kısır akşam yemegi yogurtlu ıspanak yanında haşlanmış tavuk 100 gr 4ltsu çaylar hariç
5km yürüyüş günü kapattım
4 litre su mu :KK57: maşallah )):KK9:

Salam yeme canım, kaşar aynı şekilde onun yerine az yağlı beyaz peynir ve çıtır tavuk dediğin nedir? kızartma değil umarım:110:
Valla salamla kasari çok seviyorum ama yasaklı olduğunu biliyorum da zaten çok az yedim nefsimi köreltmek için :ıslık: kiartma gibi bişey hatta kızartma malesef esim ole seviyor mecbur oyle yaptim ama hiç yağ koymadım kendi yağında kızardı gitti sucumu hafifletiyorum :ıslık::olamaz::kk77::KK72:

Valla salamla kasari çok seviyorum ama yasaklı olduğunu biliyorum da zaten çok az yedim nefsimi köreltmek için :ıslık: kiartma gibi bişey hatta kızartma malesef esim ole seviyor mecbur oyle yaptim ama hiç yağ koymadım kendi yağında kızardı gitti sucumu hafifletiyorum :ıslık::olamaz::kk77::KK72:
Canımm sen şu kapuskayı yap kendine yarın için falan yersin,
sonra menünü yapmadan sor bence no_name_ no_name_ e, diğer arkadaşlara...
iyi olur böyle, ben böyle yapmayı planlıyorum,Mutlaka hepimiz bir çok şey biliyoruz ama danışıp destekli adım atmamız çok daha iyi olacaktır.:KK200:

X