Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Akşam yemeğimi yedim kızlar
  • 8 kaşık yağsız kısır
  • 2-3 parça haşlanmış brokoli
  • 1 su bardağı ayran (kocaman bir bardaktı)
Henüz 1 lt su bile bitiremedim. Ama gece uzun 2 lt bitireceğim inşallah.
Birde malum ben sabaha kadar oturuyorum. Bu yüzden gece çok acıkıyorum. Akşam 10 gibi birde ara öğün yapmayı düşünüyorum
Süper canım ben de kısır yedim bugün :KK66:
Sabaha kadar oturuyorsan ye tabi 10 gibi...Ben 11:00 gibi yattığım için en geç 18:00 da mecbur mutfağı kapatıyorum.

Bugünkü menüm yine aynı salı dan bu yana yarında inşallah aynı olacak :KK52:
Sabah 9 gibi : 2 haşlanmış yumurta kayısı kıvamında ( karatay öyle dimiş kitapta ayaküstü okumuştum :KK56:)
10 yeşil zzeytin+beyaz peynir miktarı hatırlamıyorum ama sanırım 2 kk kadardır.
akşam 16,30 gibi 1 koca kase lahana çorbası 1 saat önce 1 kase daha yedim.
4 lt yakın su içtim çok terledim çünkü
haaa bir de çatal ucu ile ıslak kek ve poğaça yidimmm:super:
yarım mandalina yedim bak o da vardı.

dün akşam yarım köfte attım ağzıma onu unutmiiim:KK53:
Acayip az yiyorsun canım yaa, o lahana çorbası doyuruyor mu? Yanında tavuk göğüs, salata,yoğurt bir şeyler ye kuzum..

Sen de ben gibi deli kadın :KK66:
aman bulaşmayın delirtmeyin deliyi,misali :p benden de kaçarlar genelde :eğlence::KK49::KK45::KK47::KK47:
Bulaşmazlar evet bana pek, sakin gözüküp sonra delirenlerdenim ben :p belki karadenizli olmamdan kaynaklanıyor.
ve belki yaş 45 başlarım laaynnn işinize gücünüze derdinize hayat geçiyor ulayynn kafamı attırmayın diyorum:sopa:
bazen aynen bu cümleler ile bazen daha kibar olabiliyommm:KK16:

Zipoor bugün yoktu ama kosubandi silikonu geldi, pazartesiden itibaren günde 1 saat koşu bandı, öğleden sonra herkes isterse birlikte 30 dk dans :KK66:
Öğle arası yüriiicem ben ama terlememem lazım
ya da akşam 6,30 itibari ile işten çıkıp 10 dk bile sürmeyen iş- ev arası yolumu uzatarak 45 dakika yapmayı planlıyorum:spor:

Acayip az yiyorsun canım yaa, o lahana çorbası doyuruyor mu? Yanında tavuk göğüs, salata,yoğurt bir şeyler ye kuzum..
Ya inan tuhaf şekilde acıkmıyorum
sanırım yumurtadan
ben önceden yumurta yemezdim kahvaltıda sebebi ise beni tıkıyor ve bir şey yiyemiyorum diye:KK70:
fakat bu sabah kahvaltıyı zor yaptım yaptıktan sonra da şişti karnım. Yumurta sebep bence.
Ve kaselerim çok büyük lahana için.
şöyle düşün futbol toğundan büyük lahananın yarısını 3 günde yedim diğer yarısını da yarın birtecek şekilde yiyorum.
Aaa bak 1 kase yoğurt yiyorum arada unuttum onu ama o kase küçük :KK16:

Ya inan tuhaf şekilde acıkmıyorum
sanırım yumurtadan
ben önceden yumurta yemezdim kahvaltıda sebebi ise beni tıkıyor ve bir şey yiyemiyorum diye:KK70:
fakat bu sabah kahvaltıyı zor yaptım yaptıktan sonra da şişti karnım. Yumurta sebep bence.
Ve kaselerim çok büyük lahana için.
şöyle düşün futbol toğundan büyük lahananın yarısını 3 günde yedim diğer yarısını da yarın birtecek şekilde yiyorum.
Aaa bak 1 kase yoğurt yiyorum arada unuttum onu ama o kase küçük :KK16:
Protein daha fazla almalısın ama sanki, çorba bitince normal düzene geçince, biraz proteine yuklen derim tatlım :KK66:

Önüzümdeki hafta sabahları yulaf+süt laktozsuz yapayım diyorum, ne dersin az mı olur?
Süt gaz yapıyor fena şekilde yalnız.
ama lahanayı yarın senin tarife göre yapacağım.
2. haftayı da tamamlayayım inşallah şirkette devam edebilirim lahanaya.
Asıl 3. haftada neler yiyeceğim ona birlikte karar vereceğiz.
Ben şirket menüsünü söylerim sana sen aaazına sürme sakın dirsin belki ben de o gün evden yapar yerim veya kafelrde salata takılırm needeyim.
Bakalım 2. haftayı da alışma dönemi olarak atlatalım önce.

Önüzümdeki hafta sabahları yulaf+süt laktozsuz yapayım diyorum, ne dersin az mı olur?
Süt gaz yapıyor fena şekilde yalnız.
ama lahanayı yarın senin tarife göre yapacağım.
2. haftayı da tamamlayayım inşallah şirkette devam edebilirim lahanaya.
Asıl 3. haftada neler yiyeceğim ona birlikte karar vereceğiz.
Ben şirket menüsünü söylerim sana sen aaazına sürme sakın dirsin belki ben de o gün evden yapar yerim veya kafelrde salata takılırm needeyim.
Bakalım 2. haftayı da alışma dönemi olarak atlatalım önce.
Canim belki protein ekmeği yapıp yanında götürürsün, olmaz mı ki? Yapımı çok kolay,iş yerinde yersin...Sabah yumurta rutinini bozma bence, arada belki yulaf yiyip değişiklik yapılabilir ama o proteine ihtiyaç var...

Canim belki protein ekmeği yapıp yanında götürürsün, olmaz mı ki? Yapımı çok kolay,iş yerinde yersin...Sabah yumurta rutinini bozma bence, arada belki yulaf yiyip değişiklik yapılabilir ama o proteine ihtiyaç var...
PRotein ekmeğini öğle yemeği yapabilirm evet biraz yoğurt
öğün iyi mi?
ama sabah yumurta öğle arası yumurta nasıl olur?

X