Canım suyu hep böyle az mı içiyorsun?Akşam yemeğimi yedim kızlar
Henüz 1 lt su bile bitiremedim. Ama gece uzun 2 lt bitireceğim inşallah.
- 8 kaşık yağsız kısır
- 2-3 parça haşlanmış brokoli
- 1 su bardağı ayran (kocaman bir bardaktı)
Birde malum ben sabaha kadar oturuyorum. Bu yüzden gece çok acıkıyorum. Akşam 10 gibi birde ara öğün yapmayı düşünüyorum
Vallahi çok alışmışım nerede bu kız diye kıvrandim, neyse iyi ol daÇok özür dilerimmm
İnan benim de aklım sizde özellikle sende kaldı
Bu arada cepten hemen giriyordum ya cep arızalandı, arama yapmıyor arayana kapatmış tilifonu sizeeee diyor.
SAdece whats çalşıyor tuhaf bir durum.
Şirket teli ile değiştirttüm kartı tak çıkart vs üst komşuya akşam ancak
Bende sana alıştım inan.Vallahi çok alışmışım nerede bu kız diye kıvrandim, neyse iyi ol da
Canimsin pek iyi yapmışsın, ne güzel olduk burada aile gibi , haftaya işbaşı yapınca girebilecek misin?Bende sana alıştım inan.
Hatta bahsettim bu 3. üyelik
İlk 3 yıl önce idi zayıflama yarşmalarına katılıyordum alışamadım vs pek çok sıkıya mı gelemedim bilmiyorumsonra girmedim şifreyi unuttum tekrar üye oldum şifreyi otomatik kaydettim şirkette pc ye format atlınca o da gitti :))))
tabii bunlar hep farklı mail adresleri aldığım içindi
Sonra asıl mail adresim ile üyelik yaptım
morsalkım idi 2. adım birikim konularında beğenirdim yazdıklarını hatta baktım yoksun bir ara
Gördüm ki buaradasın hemen üyeliği yapıp takıldım peşine
1103 kilo ilk hedefim 95 inşallahCanım hoşgeldin aramızahaftasonu olduğu için bugün yarın biraz durgun olur topik ama pazartesiden itibaren yine şenlenir, kaç kilosun, hedefin kaç onları da yazarsan PC başına geçince eklerim hemen Mevsimlerden roma
1103 kilo ilk hedefim 95 inşallah
Ewet 106 kilodan 103 e düştüm 15 günde yeni başladım diyete kızıma süt verdigim için erteliyodum şeker direnci çıkınca sütden kesip ilaca başladım böylece kilo verme serüvenim başlamış olduTamam canım pazartesi sabah ekliyorum hemenşu ana kadar diyetteydin sanırım, gitti mi kilo?
girerim, aşırı yoğunluk olmaz keyif benim karışanım yokCanimsin pek iyi yapmışsın, ne güzel olduk burada aile gibi , haftaya işbaşı yapınca girebilecek misin?
Allah bağışlasın evlatlarını, Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah...Hayırlı uğurlu olsun diyet sürecinEwet 106 kilodan 103 e düştüm 15 günde yeni başladım diyete kızıma süt verdigim için erteliyodum şeker direnci çıkınca sütden kesip ilaca başladım böylece kilo verme serüvenim başlamış oldu
Ohhh supper o halde, ister misin işyerinde göbek attiralim sanagirerim, aşırı yoğunluk olmaz keyif benim karışanım yok
Afiyet olsun canımmGelelim bugünkü menuyeee;
Sabah 08:00 de..2 yumurta ile peynirli omlet, domates,salatalık,marul
Öğleden sonra arkadaşla buluştuk; Türk kahvesi sade 2 adet
Oradan arkadaşın evine geçtik,
Bizde kısır yaptık benimki çok az z.yagli idi ama cook yedim, yanında da maalesef icetea vardı içmek zorunda kaldım ve yarım dilim kadar tahinli kek, zorla yedirdi...
Artık mutfak kapandı şimdi eşimle çay içiyorum
atarım ben göbek türkü şarkı söölerim meselaOhhh supper o halde, ister misin işyerinde göbek attiralim sana
Amin tatlım çok sağol sizin ortamınız mükemmel birbirinize önerileriniz sizinle bende kilo vermek için üye oldumAllah bağışlasın evlatlarını, Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah...Hayırlı uğurlu olsun diyet sürecin
Çok iyi yapmışsın canım, kolayca güle oynaya vereceğiz inşallah kilolari..Aile gibi olduk burada, aklımiza ne gelirse paylaşıyoruz,sohbet muhabbet derken gün geçiyor vallahiAmin tatlım çok sağol sizin ortamınız mükemmel birbirinize önerileriniz sizinle bende kilo vermek için üye oldum
Zipoor bugün yoktu ama kosubandi silikonu geldi, pazartesiden itibaren günde 1 saat koşu bandı, öğleden sonra herkes isterse birlikte 30 dk dansAfiyet olsun canımm
Ziiipor var mııı
Hee bir de asıl suu
Sen de ben gibi deli kadınatarım ben göbek türkü şarkı söölerim mesela
kafamı bozana bööörürüm vs
adım ters kadındır şirkette