Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canım suyu hep böyle az mı içiyorsun?
Bağırsakların susuzluktan da tıkanır.

Vallahi çok alışmışım nerede bu kız diye kıvrandim, neyse iyi ol da

Vallahi çok alışmışım nerede bu kız diye kıvrandim, neyse iyi ol da
Bende sana alıştım inan.
Hatta bahsettim bu 3. üyelik
İlk 3 yıl önce idi zayıflama yarşmalarına katılıyordum alışamadım vs pek çok sıkıya mı gelemedim bilmiyorum sonra girmedim şifreyi unuttum tekrar üye oldum şifreyi otomatik kaydettim şirkette pc ye format atlınca o da gitti :))))
tabii bunlar hep farklı mail adresleri aldığım içindi
Sonra asıl mail adresim ile üyelik yaptım
morsalkım idi 2. adım birikim konularında beğenirdim yazdıklarını hatta baktım yoksun bir ara
Gördüm ki buaradasın hemen üyeliği yapıp takıldım peşine

Canimsin pek iyi yapmışsın, ne güzel olduk burada aile gibi , haftaya işbaşı yapınca girebilecek misin?

Gelelim bugünkü menuyeee;

Sabah 08:00 de..2 yumurta ile peynirli omlet, domates,salatalık,marul

Öğleden sonra arkadaşla buluştuk; Türk kahvesi sade 2 adet

Oradan arkadaşın evine geçtik,
Bizde kısır yaptık benimki çok az z.yagli idi ama cook yedim, yanında da maalesef icetea vardı içmek zorunda kaldım ve yarım dilim kadar tahinli kek, zorla yedirdi...

Artık mutfak kapandı şimdi eşimle çay içiyorum

Tamam canım pazartesi sabah ekliyorum hemen şu ana kadar diyetteydin sanırım, gitti mi kilo?
Ewet 106 kilodan 103 e düştüm 15 günde yeni başladım diyete kızıma süt verdigim için erteliyodum şeker direnci çıkınca sütden kesip ilaca başladım böylece kilo verme serüvenim başlamış oldu

Allah bağışlasın evlatlarını, Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah...Hayırlı uğurlu olsun diyet sürecin

Afiyet olsun canımm
Ziiipor var mııı
Hee bir de asıl suu

Amin tatlım çok sağol sizin ortamınız mükemmel birbirinize önerileriniz sizinle bende kilo vermek için üye oldum
Çok iyi yapmışsın canım, kolayca güle oynaya vereceğiz inşallah kilolari..Aile gibi olduk burada, aklımiza ne gelirse paylaşıyoruz,sohbet muhabbet derken gün geçiyor vallahi

Bugünkü menüm yine aynı salı dan bu yana yarında inşallah aynı olacak
Sabah 9 gibi : 2 haşlanmış yumurta kayısı kıvamında ( karatay öyle dimiş kitapta ayaküstü okumuştum )
10 yeşil zzeytin+beyaz peynir miktarı hatırlamıyorum ama sanırım 2 kk kadardır.
akşam 16,30 gibi 1 koca kase lahana çorbası 1 saat önce 1 kase daha yedim.
4 lt yakın su içtim çok terledim çünkü
haaa bir de çatal ucu ile ıslak kek ve poğaça yidimmm
yarım mandalina yedim bak o da vardı.

dün akşam yarım köfte attım ağzıma onu unutmiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…