Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
afiyet olsun canımmm, kapatır tabi, kötüdür bunun tadı

Bir cay tarifimde.
Aclik otu
Isrqan otu
Biberiye
Cupuk tarcin
Mate cayi
Yewil cay
Heresinden bir tutam koyub 3 st kaynar suda demliyorum her ogunden yarim saat kabak iciyorum bu karisimdan
canım bu kadar çok bitkinin zararı olmasın? sonuçta bitkiler de çok masum değil...çok yüklenmişsin sanki vücuduna...

Canim ilk 3 günü atlatinca nasıl alıştığına şaşıracaksın , sen bile inanmayacaksın ... Ve bu şekilde devam ederek ayda 5 kilodan fazla verip 2 ayda kurtulacaksin
Yaa siz muhtesemsiniz ok dr motive oluyorumki anlatamam :) dün açlıktan migdem benimle savaş ediyordu bu leptin hormonu bozulmasın diye hiç bişey yemeden uyumak zorunda kaldım sabah bi kalktım tokum :) az önce klasik güzel bir kahvaltı yaptim gene peynir domates zeytin yumurta falan ekmek gene yok tabi harika hissediyorum kendimi :)

maşallah canım yaaa, sen dinle bizim sözümüzü, bak çok kolay geçecek bu zaman ve şok olacaksın..ben 2 ayda 16 kilo verdiğim zaman bu kadar kolaymıymış demiştim..kendi kendime o kadar kiloyla boşuna gezmişim, alt tarafı 2 aymış demiştim

Gözle görülür fark oldu mu peki yani acaba ne kadarı yagdandi merak ettim şimdi 16kilo çok ciddi bir rakam :)

Gözle görülür fark oldu mu peki yani acaba ne kadarı yagdandi merak ettim şimdi 16kilo çok ciddi bir rakam :)
belli olmaz mııı, yarım gitti neredeyse hiç bakmadım yağ mı kas mı diye ama aynı bu seferki gibi besleniyordum protein ağırlıklı, ve çok daha güçlüydüm, o zaman çok sporda yapmıştım...şimdi sporu sokamadım bi türlü...yürüyüş yapmıştım bol bol

Harika bir mutluluk olsa gerek maşallah sana yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…