Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canim surekli yazrim cunki birilierini motive ederek zayiflama iyidir.
Ben ismim Gunel 30 yasindayim evliyim iki qiz cocugum var .
Kizlar ben kendimi bildim bileli kilolu oldum
Ve kecen sene karsima meqsed koyarak zayiflamaya karar verdim sagolsun en boyuk destekcimde esimdir.
105 kiloyla basladim simdi 80 kiloyum
Aslinda 30 kilo zayifladim yani 75 kiloydum ve yenidan 5 kilo aldim
Bu defa karerliyim kalan kilolardan kurtulcam insallah
ooo maşallah canım süpper vermişsin..ne kadar sürede verdin 30 kiloyu? neler yaptın anlatsana biraz?
kızlarına da maşallah Rabbim uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah...biz de burada birbirimizi motive ederek kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz...şu an başladın mı diyete? nasıl bir diyet uyguluyorsun?

latiyya latiyya canım e vitamini kullanmaya başladın mı? nasıl ilk izlenimlerin meraktayım..bi de kapsül mü aldın yoksa ampül mü? ben de yarın nöbetçi bi eczane bulup almayı planlıyorum..kaç liraya aldın?

Canim evet kendi kendime kuralar koyaraq ve kendima diyet uyguluyarak
Zaman zaman diyetden biksamda asla birakmadim
Yagli yemeklerden vaz kecdim hamur islerin azaltdim tatli hemen hemen tam da olmasa onuda az az yedim

Ya en eses kilo vermede sportdu ve bitgi caylari icimek
Insallah uzun uzun yazarim neler yediyimi birilerine faydasi olursa ne mutlu bana.
yaz canım faydası olur tabiki, burada sürekli bir şeyler paylaşarak deneyimlerimizden arkadaşlarımız da yararlansın istiyoruz, aklına geldikçe yaz..şimdiki kilon 80 o zaman..hedefin kaç? listemiz var ekleyeyim seni de...

Kalkar kalkmaz limon suyu ve elma sirkesi katip ilkq suyumu icdim ve daha sonra bir fincan yesil kahvemi icdim
Kizlar bu sabah kahvaltimi yaptim.
Gun icinde 2 lt suyumu icerim yesil cay bitgi caylari icerim oylen ne yesem yazarim buraya

Kalkar kalkmaz limon suyu ve elma sirkesi katip ilkq suyumu icdim ve daha sonra bir fincan yesil kahvemi icdim
Kizlar bu sabah kahvaltimi yaptim.
Gun icinde 2 lt suyumu icerim yesil cay bitgi caylari icerim oylen ne yesem yazarim buraya
yaz canım sporunu da yaz, neler yedik birbirimize akıl verelim :KK66:

Hedefim insallah 60 kilo
Sabirla insallah bu kilonuda vereceyime inaniyorum
Bu arda kizlar ben turk deylim Azeriyim
O yuzden mesajlarda bazan sozlerde farkli cumleler kutyorum kusura bakmayin
farkettim tatlım hatta soracaktım Azeri misin diye ? :)ekliyorum listemize seni de :KK66:

Olur yazarim insallah
Kizlar 1 ay olur ki sporuda burakmisdim
Simdi sporumada dondum diyetimede
Hedefe catincaya kadan durmak yokdu.
Sporlarim evde kosu bandinda en az 30
40
50 dakikalik kosuyorum .
Pilates yapiyorum pilates topu ver lastikle bacak kol karin yaglarindan kurtulacak haraketder yapiyorum zaman zaman dans ediyorum
Sporlarim bunlardir

no_name_ no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................................güncel kilo: 62.........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia .....................................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........................güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ..........................güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60

Mucizeem Mucizeem ................................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65

Gunel huseyinli Gunel huseyinli .......................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60

Olur yazarim insallah
Kizlar 1 ay olur ki sporuda burakmisdim
Simdi sporumada dondum diyetimede
Hedefe catincaya kadan durmak yokdu.
Sporlarim evde kosu bandinda en az 30
40
50 dakikalik kosuyorum .
Pilates yapiyorum pilates topu ver lastikle bacak kol karin yaglarindan kurtulacak haraketder yapiyorum zaman zaman dans ediyorum
Sporlarim bunlardir
süppersin biz de spor eklemeye çalışıyoruz, dün hap birlikte dans ettik..hafta sonu zor gibi ama hafta içi aynı saatte hareket koyup o saatlere uymaya çalışıyoruz :KK66:

Insallah biraz ev isleri yapib bugun bos bir zamanda sizlere yene mesajdar yazarim simdilik saolun
Su icmeyi unutmayin kizlar
saol canım, kolay gelsin..evet su içmek de biraz zorlanıyorum galiba ben, arttırayım bugün..bu arada biz burada güzellik sırlarımızı da paylaşıyoruz..Azeri hanımların var mı öyle güzellik sırları? evde yaptığın saç yüz maskesi ya da uyguladığın faydasını gördüğün ürünleri de paylaşır mısın bizimle?

Kizlar oylen yemeyinden evvel icilecek bitgilerimi demledim insallah icecem sizlerdee tavsiye edirem
Yag yakici caylarim yarim saat arayla iciyorum .
Zencefil
zerdecam
kara biber
rezene tohumu
Karanfil
Limon suyu ve kabuguyla beraber sikdigim limonuda atiyorum icine.
Demliyorum
Bir saat kaliyor yemekden bir saat once iciyorum istah kapatiyor

X