Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
günaydın canımcımm
ohh keşfettiğinden beri bol bol emojiler:)) tok uyanman çok iyi de, kahvaltı yapsaydın keşke ya sanki..
aç kalma ama canım ya..
gel senle bi anlaşma yapalım: bugün 1 adet elma ye.

Canim bugün değil ama pazartesiden sonra yulaflı karışımdan yapmayı planlıyorum o zaman elmayı yerim..

Az sonra saçlarıma sarımsak yağı ve Argan yağı ile bakım yapacağım.3. hafta bu hafta saç bakımında, fark gözle görülür şekilde vallahi..Pırıl pırıl oluyor saçlar...

yağları aktardan mı aldın?
Evet canım, daha doğrusu eski asistanımin annesi yağ dolum fabrikasında çalışıyordu, onlara gelen orijinal yağlardan bana getiriyordu kız, onlar doldurup paketleyip aktarlara veriyorlar..Evde duruyordu, bir suru yağ, krem falan getirmişti sağolsun.baktim Argan ve sarımsak da var içlerinde, yeni yeni kullanmaya başladım..Çörekotu yağı, ozon yağı bir suru getirmiş gelmiş o dönem..Ama aktar ürünü yani.kozmetikten almadım..

eşim yarım gün çalışıyor bugün öğlen gelecek. o yüzden dans tee pazartesiye.
bu arada bizde org var da, eşim akşam orgta müzik çaldı ben oynadım:)) iki deli geçinip gidiyoz işte.
eşin erkenden gelecek ne güzel, var mı planınız bugün?

evin eksiklerini alacaz, onun dışında bi planımız yok henüz. hava güzel olursa yarın biraz gezeriz belki.
sizin yok mu bu aralar şehir dışı?
eşim sabah evden çıkarken yap bi program kaçalım diyordu ama pek içimden gelmiyor bu ara....otellere gitsek sömestr tatili diye hem fiyatlar yüksek hem de her yer çocuk kaynıyordur...belki yarın sabahtan günü birlik bir göl kenarına bi yerlere kaçar balık yer döneriz..şu an hiç bir planım yok açıkcası...

hangi göl bu? biz sarıçam deresi kenarında bungalovda kalmıştık harikaydı. göl kenarında balık fikri çok güzelmiş

Selam kizlar hepinize basarilar dilerim benide araniza alirsaniz sevinirim.
Yaza kadan kilolardan kurtuluruz citir citir oluruz insallah
günaydın canım hoşgeldin, sürekli yazarım buralardan kopmam dersen rahatlıkla verirsin kiloları ve tabiki aramıza alırız...kendinden bahseder misin biraz, kaç yaşındasın? evli? bekar? kaç kilo fazlan var? hedefin kaç kilo olmak?

Canim surekli yazrim cunki birilierini motive ederek zayiflama iyidir.
Ben ismim Gunel 30 yasindayim evliyim iki qiz cocugum var .
Kizlar ben kendimi bildim bileli kilolu oldum
Ve kecen sene karsima meqsed koyarak zayiflamaya karar verdim sagolsun en boyuk destekcimde esimdir.
105 kiloyla basladim simdi 80 kiloyum
Aslinda 30 kilo zayifladim yani 75 kiloydum ve yenidan 5 kilo aldim
Bu defa karerliyim kalan kilolardan kurtulcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…