köfteyi ızgara yapsan ya da fırın sen de yiyebilirdin tatlım bu kadar mahrum bırakma kendini...Şimdi 2. kseyi yiyorum. Kızım ve eşime köfte yptım ben kokladım sadece, onlar masaya oturmadan doymam lazım ki gıkım çıkmasın :)
haa bir de öğlen kızımın börülceli makarnası artmış yememiş yaklaşık 1,5 yemek kaşığı attım ağzıma missss kibindi :)
haklısın canım...Rabbim sağlıklı, sıhhatli, güzel bi ömür nasip etsin anneciğinle....Malesef her guzellign elbette bir bedeli var ..
Sende kendine dikkat etveee eşim aradı yoldaymış geliyormuş, hatta çay istedi, çay demliyorum şidi, ben ufak ufak kaçar kızlar, ara ara yine gelirim, çook öptüm, diyetlerinize ve kendinize çook dikkat ediniz
Hep ızgara yapıyorum zaten canımmköfteyi ızgara yapsan ya da fırın sen de yiyebilirdin tatlım bu kadar mahrum bırakma kendini...
Eveeettt lüfer gibi olalım inşallahHep ızgara yapıyorum zaten canımm
haftaya inşallah balığa saklıyorum kendimi
balık gibi olmak içüünn
afiyet olsun biran , mutlu isen sorun yok.
çay iç birazda su miss yat uyu
Patlıcanı biz de çok seviyoruz..Kızartma evlendiğimden beri hiç yapmadım, ancak dışarda yersek yiyoruz, evde ya közleme ya da fırında musakka falan yapıyorum...no_name_ bende yaparım bu tarifi
patlıcanın her çeşidini severiz biz.
dolap dolu patlıcan biber közlemesi ile.
Yeme cnm yeme,Karnım aç ama ben hakettim bunu, aç aç çay içiyorum,eşim kendine atıştırmalık almış, karşımda yiyorben ise onu izliyorum
Yok yemem canım asla!!! bitirmek üzere zatenYeme cnm yeme,
Boşver izle sen, kilo verincede aynada kendini izlersin. Böyle motive ol
Canim ilk 3 günü atlatinca nasıl alıştığına şaşıracaksın , sen bile inanmayacaksın ... Ve bu şekilde devam ederek ayda 5 kilodan fazla verip 2 ayda kurtulacaksinBende günü kacamaksiz kurtardım şükür bu sizin sayenizde :) artık yatma vakti geldi ama 3ay böyle çok zor gibi
Yemedin insallah canım ???Kızlar sınanıyorum resmen. Yanimda sucuk ekmek yediler şimdi de ekler yiyorlar
günaydın canımcımmGünaydın kızlarrrrrmutlu haftasonlari dilerim hepimizeee
Bugün çok dinç ve tok uyandım..Supper hissediyorum, dün akşam hiç bir şey yemeden günümü bitirdim...
Bu gün de dayanabildigim kadar yememeye çalışacağım, bi incelmiş hissediyorum bu sabah
Oyyy suppersinnngünaydııınnn:)
ben de tok uyandım bugün. ve az önce ne yaptııımm!no_name_ protein ekmeği! şu anda fırındalar sıcacık keşke foto atabilseydim:) harika oldular pofuduk pofuduk:) yalnız tepsiye yapışmışlar yağlı kağıt serdiğim halde:/ portakal suyu sıkıp yiciiimmm.
bak uyumadım eşim gidince canım:) ay inanmıyorum güneşin doğuşuna şahit oldum çok ilginçmiş:))
dün yediklerim:
sabah.. lan hatırlamıyorum oha
öğlen çorba içtim iki kase.
1 adet muz, birkaç tane ceviz.
akşam ise sadeceee 1 kase yoğurt :))
ve de sıkı durun: eşim için yaptığım ıslak kekten yemedim:) aslında yiyemedim çok garip.. 1 çatal alınca midem nasıl kasıldı. hiç canım da istemedi..
2 fincan yeşil çay içtim. öyle uyudum.
nasıl güzel mi iyi mi he ?