Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
köfteyi ızgara yapsan ya da fırın sen de yiyebilirdin tatlım bu kadar mahrum bırakma kendini...

Günaydın kızlarrrrr mutlu haftasonlari dilerim hepimizeee

Bugün çok dinç ve tok uyandım..Supper hissediyorum, dün akşam hiç bir şey yemeden günümü bitirdim...

Bu gün de dayanabildigim kadar yememeye çalışacağım, bi incelmiş hissediyorum bu sabah

Bende günü kacamaksiz kurtardım şükür bu sizin sayenizde :) artık yatma vakti geldi ama 3ay böyle çok zor gibi
Canim ilk 3 günü atlatinca nasıl alıştığına şaşıracaksın , sen bile inanmayacaksın ... Ve bu şekilde devam ederek ayda 5 kilodan fazla verip 2 ayda kurtulacaksin

günaydııınnn:)
ben de tok uyandım bugün. ve az önce ne yaptııımm! no_name_ protein ekmeği! şu anda fırındalar sıcacık keşke foto atabilseydim:) harika oldular pofuduk pofuduk:) yalnız tepsiye yapışmışlar yağlı kağıt serdiğim halde:/ portakal suyu sıkıp yiciiimmm.
bak uyumadım eşim gidince canım:) ay inanmıyorum güneşin doğuşuna şahit oldum çok ilginçmiş:))
dün yediklerim:
sabah.. lan hatırlamıyorum oha
öğlen çorba içtim iki kase.
1 adet muz, birkaç tane ceviz.
akşam ise sadeceee 1 kase yoğurt :))
ve de sıkı durun: eşim için yaptığım ıslak kekten yemedim:) aslında yiyemedim çok garip.. 1 çatal alınca midem nasıl kasıldı. hiç canım da istemedi..
2 fincan yeşil çay içtim. öyle uyudum.
nasıl güzel mi iyi mi he ?

günaydın canımcımm
ohh keşfettiğinden beri bol bol emojiler:)) tok uyanman çok iyi de, kahvaltı yapsaydın keşke ya sanki..
aç kalma ama canım ya..
gel senle bi anlaşma yapalım: bugün 1 adet elma ye.

Oyyy suppersinnn hem diyet harika gidiyor hem de bu saatte kalkıp protein ekmeği yapman coook takdire şayan

Canım çekti bende mı yapsam kı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…