Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Şimdi 2. kseyi yiyorum. Kızım ve eşime köfte yptım ben kokladım sadece, onlar masaya oturmadan doymam lazım ki gıkım çıkmasın :)
haa bir de öğlen kızımın börülceli makarnası artmış yememiş yaklaşık 1,5 yemek kaşığı attım ağzıma missss kibindi :)
köfteyi ızgara yapsan ya da fırın sen de yiyebilirdin tatlım bu kadar mahrum bırakma kendini...

Günaydın kızlarrrrr :KK66: mutlu haftasonlari dilerim hepimizeee:KK66: :halay::halay::KK76::KK76:

Bugün çok dinç ve tok uyandım..Supper hissediyorum, dün akşam hiç bir şey yemeden günümü bitirdim...:KK52::KK52:

Bu gün de dayanabildigim kadar yememeye çalışacağım, bi incelmiş hissediyorum bu sabah :super::super::KK73::KK73:

Bende günü kacamaksiz kurtardım şükür bu sizin sayenizde :) artık yatma vakti geldi ama 3ay böyle çok zor gibi :KK43:
Canim ilk 3 günü atlatinca nasıl alıştığına şaşıracaksın , sen bile inanmayacaksın ... Ve bu şekilde devam ederek ayda 5 kilodan fazla verip 2 ayda kurtulacaksin :KK66:

günaydııınnn:)
ben de tok uyandım bugün. ve az önce ne yaptııımm! no_name_ no_name_ protein ekmeği! şu anda fırındalar sıcacık keşke foto atabilseydim:) harika oldular pofuduk pofuduk:) yalnız tepsiye yapışmışlar yağlı kağıt serdiğim halde:/ portakal suyu sıkıp yiciiimmm.
bak uyumadım eşim gidince canım:) ay inanmıyorum güneşin doğuşuna şahit oldum çok ilginçmiş:))
dün yediklerim:
sabah.. lan hatırlamıyorum oha :KK57:
öğlen çorba içtim iki kase.
1 adet muz, birkaç tane ceviz.
akşam ise sadeceee 1 kase yoğurt :))
ve de sıkı durun: eşim için yaptığım ıslak kekten yemedim:) aslında yiyemedim çok garip.. 1 çatal alınca midem nasıl kasıldı. hiç canım da istemedi..
2 fincan yeşil çay içtim. öyle uyudum.
nasıl güzel mi iyi mi he ?

Günaydın kızlarrrrr :KK66: mutlu haftasonlari dilerim hepimizeee:KK66: :halay::halay::KK76::KK76:

Bugün çok dinç ve tok uyandım..Supper hissediyorum, dün akşam hiç bir şey yemeden günümü bitirdim...:KK52::KK52:

Bu gün de dayanabildigim kadar yememeye çalışacağım, bi incelmiş hissediyorum bu sabah :super::super::KK73::KK73:
günaydın canımcımm :KK74:
ohh keşfettiğinden beri bol bol emojiler:)) tok uyanman çok iyi de, kahvaltı yapsaydın keşke ya sanki..
aç kalma ama canım ya..
gel senle bi anlaşma yapalım: bugün 1 adet elma ye.

günaydııınnn:)
ben de tok uyandım bugün. ve az önce ne yaptııımm! no_name_ no_name_ protein ekmeği! şu anda fırındalar sıcacık keşke foto atabilseydim:) harika oldular pofuduk pofuduk:) yalnız tepsiye yapışmışlar yağlı kağıt serdiğim halde:/ portakal suyu sıkıp yiciiimmm.
bak uyumadım eşim gidince canım:) ay inanmıyorum güneşin doğuşuna şahit oldum çok ilginçmiş:))
dün yediklerim:
sabah.. lan hatırlamıyorum oha :KK57:
öğlen çorba içtim iki kase.
1 adet muz, birkaç tane ceviz.
akşam ise sadeceee 1 kase yoğurt :))
ve de sıkı durun: eşim için yaptığım ıslak kekten yemedim:) aslında yiyemedim çok garip.. 1 çatal alınca midem nasıl kasıldı. hiç canım da istemedi..
2 fincan yeşil çay içtim. öyle uyudum.
nasıl güzel mi iyi mi he ?
Oyyy suppersinnn :KK66: hem diyet harika gidiyor hem de bu saatte kalkıp protein ekmeği yapman coook takdire şayan :KK66:

Canım çekti bende mı yapsam kı ??

X