afiyet olsun canım:)Ay yaptım 5 dk kaynattım bulaşığı toplayayım derken, ortalık damla saakızzı tarçın ve khve koktu,
hyatımda içtiğim ennnnn güzel kahve inan
tarçın harika yahu şekersiz kahve içiyorum vay beaaasağol latiyya ellerine sağlık
incecik kadın ... öyle olsam hemen kebap ve pizza sipariş eder, pizzanın içine adana kebap sarar fantezi yapardım ayollllbenim avatardan bahsediyom
65 var rahat kemikli baksana daşşşşşşş kibinnnnnngördüm şekerim incecik ya o hatun :) ben mi yanlış görüyorum dur büyütüp bakayım bi de..
aynen şekerim tam bir TAŞŞŞŞ65 var rahat kemikli baksana daşşşşşşş kibinnnnnn
incecik kadın ... öyle olsam hemen kebap ve pizza sipariş eder, pizzanın içine adana kebap sarar fantezi yapardım ayollll
aynen ben de bu konudan oldukça dertliyim ve o ilaç bulunana kadar bilime küsüm arkadaşya içince 1 günde zayıflatan ilaç yapmadıkça bilmem şu yüzyıldayız, şöyle teknolojiğiz, böyle ileriyiz diye gelmesin biliminsanları yeaaa
ben de biraz ev işine girişeyim 2 ye beş kala burada toplaşalım kızlar dansa başlayacağızşimdi totomu kaldırıp çorbamı yapayım artık bi zahmet
Unutma o fanzteziyi yapacaazzzincecik kadın ... öyle olsam hemen kebap ve pizza sipariş eder, pizzanın içine adana kebap sarar fantezi yapardım ayollll
günaydın canııım, o kadar yer yatarsan kalkamazsın tabiGünaydın kızlar gecenin bir yarısı o kadar şey yiyince bu saatte uyandım tabi
zinnia o nasıl bir günaydın mesajı BA-YIL-DIM. Arayıp biraz sevgilime carlıyım bari; sen niye hic günaydın mesajı atmıyorsun diye.
7 sayfa konuşmuşsunuz anca okudum.
Bende yataktan kalkabilirsem ettafı toplayıp kahvaltı yapıcam. Saat2 ye kadar anca biter heralde. 2de başlarım bende spora. Yarim saat yapsam yeter. Sonra dışarıda işlerim var. Onlari halledicem
Ya bak diğer konularda sen yazarken ciddi cümlelerin çok hoşuam gitmişti.Günaydın kızlar gecenin bir yarısı o kadar şey yiyince bu saatte uyandım tabi
zinnia o nasıl bir günaydın mesajı BA-YIL-DIM. Arayıp biraz sevgilime carlıyım bari; sen niye hic günaydın mesajı atmıyorsun diye.
7 sayfa konuşmuşsunuz anca okudum.
Bende yataktan kalkabilirsem ettafı toplayıp kahvaltı yapıcam. Saat2 ye kadar anca biter heralde. 2de başlarım bende spora. Yarim saat yapsam yeter. Sonra dışarıda işlerim var. Onlari halledicem
Unutma o fanzteziyi yapacaazzz
ben neeetsem acep
düşüneyim bunu
kızlaaarrr, hadi liste yaoalım, herkes yazsın kilosunu ve hedef kilosunu
no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74
latiyya .....................................güncel kilo: ......................hedef kilo: 52
zinnia .....................................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:
sempatik_kiz ...........................güncel kilo: ..........................hedef kilo:
Cilekli Turtam ................................güncel kilo: ...........................hedef kilo:
bunu ilk sayfaya kopyalayayım sonra? başka unuttuğumuz arkadaşımız var mı ki? bazen birileri ben de varım deyip girip çıkıyor..unuttuğum varsa hiç kusura bakmadan hemen iliştiriversin adını listeye[/USER]
açtım reklam var????kızlar hemen show tv'yi açın