Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
afiyet olsun canım:)

kızlaaarrr, hadi liste yaoalım, herkes yazsın kilosunu ve hedef kilosunu

no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya .....................................güncel kilo: ......................hedef kilo: 52

zinnia .....................................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:

sempatik_kiz ...........................güncel kilo: ..........................hedef kilo:

Cilekli Turtam ...........................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

Mucizeem ................................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

bunu ilk sayfaya kopyalayayım sonra? başka unuttuğumuz arkadaşımız var mı ki? bazen birileri ben de varım deyip girip çıkıyor..unuttuğum varsa hiç kusura bakmadan hemen iliştiriversin adını listeye

günaydın canııım, o kadar yer yatarsan kalkamazsın tabi

Ya bak diğer konularda sen yazarken ciddi cümlelerin çok hoşuam gitmişti.
Annene olan bağlılığın insanlar adına yazdıkların vs vs
Ne güzel bu kız yaaa acaba kime alabilirim ( kaba olabilir bu kelime ama kültürümüze göre bu kelime almak kabul etmek gönlüne sokmak sevmek paylaşmak bir ömür boyu ..... anlamlarına gelir ) diye aklımdan geçirmiştim inan.
Heee söle o sevgiline kıymetlerinin kıymetini göstersin sana...

Ben de zaten hergün müzik acar kendi kendime manyak manyak dans ederim yarım saat piskolejimi düzeltiyor :)) zayiflatirmiki :)

no_name_ kilomu bilmiyorum ama 62 yaz sen.
niye tartılmıyorum biliyomusun? eğer kilom çok çıkarsa moralim bozuluyor kendimi yemeğe veriyorum. eğer az çıkarsa da aaa ne güzel zayıfım demek ki yiyebilirim deyip yine yiyorum:))
en iyisi zayıfladığımdan emin olana kadar tartılmamak.

latiyya aynen önce bu zayıflamaya çare bulamayan bilim insanlarına sonra bir türlü adam gibi ütü muhabbetinden bizleri kurtaramayan mühendislere gıcığımmmmm.
çorbamı ben de yapacağım salı yaptığım bitti.Çok sulu idi suyunu döktüm artık bu sabah, bir şey eklesem mi biraz tadı olsun diye ne dersiniz? ya da bu haftayı bitireyim haftaya no_name_ senin tarifinden yapayım kapuska gibi...
saat 2 de buluşalım kesin.
ben tam hedef kilo belirleyemiyorum ne olsam acaba :)))))))
şaka bir tarafa 57 kg idim bekarken ama cılızzz hiiç sevmezdim o halimi, 62, 65 iyi oluyorum sanki
fakat 68 olsam nasıl olur bilmiyorum.
ne yapsak ne yazsak??? bu arada en son ayımız ne olacak kaç ayda olacak bu hedef kilo
sen yaz benim hedef kiloyu no_name_
boy 1,65 kemikliyim ben de daşşş kibinnnn olmasam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…