68 kiloyu yakıştırdım tatlım sana, yazdım gitti...latiyya aynen önce bu zayıflamaya çare bulamayan bilim insanlarına sonra bir türlü adam gibi ütü muhabbetinden bizleri kurtaramayan mühendislere gıcığımmmmm.
çorbamı ben de yapacağım salı yaptığım bitti.Çok sulu idi suyunu döktüm artık bu sabah, bir şey eklesem mi biraz tadı olsun diye ne dersiniz? ya da bu haftayı bitireyim haftayano_name_ senin tarifinden yapayım kapuska gibi...
saat 2 de buluşalım kesin.
ben tam hedef kilo belirleyemiyorum ne olsam acaba :)))))))
şaka bir tarafa 57 kg idim bekarken ama cılızzz hiiç sevmezdim o halimi, 62, 65 iyi oluyorum sanki
fakat 68 olsam nasıl olur bilmiyorum.
ne yapsak ne yazsak??? bu arada en son ayımız ne olacak kaç ayda olacak bu hedef kilo
sen yaz benim hedef kiloyuno_name_
boy 1,65 kemikliyim ben de daşşş kibinnnn olmasam da
18 kg haaaakızlaaarrr, hadi liste yapalım, herkes yazsın kilosunu ve hedef kilosunu
no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74
latiyya .....................................güncel kilo: 62........................hedef kilo: 52
zinnia .....................................güncel kilo: 86.........................hedef kilo:68
sempatik_kiz ...........................güncel kilo: ...........................hedef kilo:
Cilekli Turtam ............................güncel kilo: 70 ......................hedef kilo: 60
Mucizeem ................................güncel kilo: ...........................hedef kilo:
bekle reklam bitsinaçtım reklam var????
KAtmayayım onlardan ne dersin68 kiloyu yakıştırdım tatlım sana, yazdım gitti...
ütü mü hayırrrr, ben de nefret ediyorum ütüden...
bazıları bulyon ya da et suyu-tavuk suyu ekleyebiliyor lezzet verin diye lahana çorbaya canım
Ne varki nursel kim evinde ne beğendin bla bla bla .... :)bekle reklam bitsin
sarımsakkkk evvet katayımmbulyon kullanmayın bence ya kanserojen onlar. onun yerine bol baharat ve sarımsak koyabilirsin bide limon?zinnia
hvuç şeker içerir tatlım havuç koymasan? ben yememeye çalışıyorum havuç patates...Kızlar akşama SÜTLÜ HAVUÇ çorbası ve TON BALÏKLİ salata yiyim diyorum nasıl sizce fazla mi olur sadece birini mi seçip yesem ?
bol soğanlı limonlu pul biberli yağsız mercimek çorbası tercihimdirKızlar akşama SÜTLÜ HAVUÇ çorbası ve TON BALÏKLİ salata yiyim diyorum nasıl sizce fazla mi olur sadece birini mi seçip yesem ?
hayııır öyle değil show açık kalsın bekleyinNe varki nursel kim evinde ne beğendin bla bla bla .... :)
tatlım bu yemek ama çorba değil...az bir şey zeytinyağında soğanı kavurdum, içine kavrulmuş kıyma koydum, salçalı su ekleyip lahanaları ince ince dogradım ilave ettim, suyuna göre de biraz bulgur koydum...suyu lahanaları örtecek kadar koyup lahanalar yumuşayınca ocaktan aldım..buna maydanoz koymadımKAtmayayım onlardan ne dersin
o hali ile yiyorum işte cuma cmt pazar yerim dayanıp
ama haftaya yani pazar akşam gibi yaparım senin tarifi
lahana+kıyma+bulgur+soğan+maydanoz+z.yağı başka ne vardı?
ya ütüyü haftada 1 gelen yardımcım canım elim kolum ayağım arkadaşım dediğim kişi yapıyor ama en çok zamanı ütü alıyor,
ben yaklaşık 5 yıldır falan döpiyesler takımlar vs bıraktığım için çok ütüm olmuyor ama diğer şeyler çok...
68 iyi güzelll
Bizimkiler mercimek çorbası sevmiyor ama yarın kendime yaparım artık o zaman bugün sadece ton balıklı salata yiyim yeterbol soğanlı limonlu pul biberli yağsız mercimek çorbası tercihimdir
diyet yemek mi var? karatay hoca mı çıkacak ne var ki merak ettikhayııır öyle değil show açık kalsın bekleyin
O zaman sadece ton balıklı salata yiyim :)hvuç şeker içerir tatlım havuç koymasan? ben yememeye çalışıyorum havuç patates...
ya peki 1 hafta daha devam mı edeyim çorba içmeyetatlım bu yemek ama çorba değil...az bir şey zeytinyağında soğanı kavurdum, içine kavrulmuş kıyma koydum, salçalı su ekleyip lahanaları ince ince dogradım ilave ettim, suyuna göre de biraz bulgur koydum...suyu lahanaları örtecek kadar koyup lahanalar yumuşayınca ocaktan aldım..buna maydanoz koymadım
he heee karatay he :)))diyet yemek mi var? karatay hoca mı çıkacak ne var ki merak ettik
ahahahahaalatiyya sumaklı soğanlarıııı yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee