Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
kızlaaarrr, hadi liste yapalım, herkes yazsın kilosunu ve hedef kilosunu

no_name_ no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................................güncel kilo: 62........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia .....................................güncel kilo: 86.........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ............................güncel kilo: 70 ......................hedef kilo: 60

Mucizeem Mucizeem ................................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

latiyya latiyya aynen önce bu zayıflamaya çare bulamayan bilim insanlarına sonra bir türlü adam gibi ütü muhabbetinden bizleri kurtaramayan mühendislere gıcığımmmmm.
çorbamı ben de yapacağım salı yaptığım bitti.Çok sulu idi suyunu döktüm artık bu sabah, bir şey eklesem mi biraz tadı olsun diye ne dersiniz? ya da bu haftayı bitireyim haftaya no_name_ no_name_ senin tarifinden yapayım kapuska gibi...
saat 2 de buluşalım kesin.
ben tam hedef kilo belirleyemiyorum ne olsam acaba :)))))))
şaka bir tarafa 57 kg idim bekarken ama cılızzz hiiç sevmezdim o halimi, 62, 65 iyi oluyorum sanki
fakat 68 olsam nasıl olur bilmiyorum.
ne yapsak ne yazsak??? bu arada en son ayımız ne olacak kaç ayda olacak bu hedef kilo
sen yaz benim hedef kiloyu no_name_ no_name_ :KK19:
boy 1,65 kemikliyim ben de daşşş kibinnnn olmasam da :KK48:
68 kiloyu yakıştırdım tatlım sana, yazdım gitti...

ütü mü hayırrrr, ben de nefret ediyorum ütüden...

bazıları bulyon ya da et suyu-tavuk suyu ekleyebiliyor lezzet verin diye lahana çorbaya canım

kızlaaarrr, hadi liste yapalım, herkes yazsın kilosunu ve hedef kilosunu

no_name_ no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................................güncel kilo: 62........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia .....................................güncel kilo: 86.........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ............................güncel kilo: 70 ......................hedef kilo: 60

Mucizeem Mucizeem ................................güncel kilo: ...........................hedef kilo:
18 kg haaaa
efferimmmm bana
severim kendimiiii
bak 68 olacağım sözzzzz
herkese sözzzz
sonra bir seveceğim kendimi aklım duracakkkk:oops:

68 kiloyu yakıştırdım tatlım sana, yazdım gitti...

ütü mü hayırrrr, ben de nefret ediyorum ütüden...

bazıları bulyon ya da et suyu-tavuk suyu ekleyebiliyor lezzet verin diye lahana çorbaya canım
KAtmayayım onlardan ne dersin
o hali ile yiyorum işte cuma cmt pazar yerim dayanıp
ama haftaya yani pazar akşam gibi yaparım senin tarifi
lahana+kıyma+bulgur+soğan+maydanoz+z.yağı başka ne vardı?

ya ütüyü haftada 1 gelen yardımcım canım elim kolum ayağım arkadaşım dediğim kişi yapıyor ama en çok zamanı ütü alıyor,
ben yaklaşık 5 yıldır falan döpiyesler takımlar vs bıraktığım için çok ütüm olmuyor ama diğer şeyler çok...

68 iyi güzelll

KAtmayayım onlardan ne dersin
o hali ile yiyorum işte cuma cmt pazar yerim dayanıp
ama haftaya yani pazar akşam gibi yaparım senin tarifi
lahana+kıyma+bulgur+soğan+maydanoz+z.yağı başka ne vardı?

ya ütüyü haftada 1 gelen yardımcım canım elim kolum ayağım arkadaşım dediğim kişi yapıyor ama en çok zamanı ütü alıyor,
ben yaklaşık 5 yıldır falan döpiyesler takımlar vs bıraktığım için çok ütüm olmuyor ama diğer şeyler çok...

68 iyi güzelll
tatlım bu yemek ama çorba değil...az bir şey zeytinyağında soğanı kavurdum, içine kavrulmuş kıyma koydum, salçalı su ekleyip lahanaları ince ince dogradım ilave ettim, suyuna göre de biraz bulgur koydum...suyu lahanaları örtecek kadar koyup lahanalar yumuşayınca ocaktan aldım..buna maydanoz koymadım

tatlım bu yemek ama çorba değil...az bir şey zeytinyağında soğanı kavurdum, içine kavrulmuş kıyma koydum, salçalı su ekleyip lahanaları ince ince dogradım ilave ettim, suyuna göre de biraz bulgur koydum...suyu lahanaları örtecek kadar koyup lahanalar yumuşayınca ocaktan aldım..buna maydanoz koymadım
ya peki 1 hafta daha devam mı edeyim çorba içmeye
yani yemek şeklinde yapıp yesem nasıl etki eder lahana diyetime???

X