- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
ufak olmakla uzun olmanın hem iyi hem kötü yanları var işte. en iyisi kendinle barışmak:)Değil işte ufak çıtı pıtı olmayı isterdim çok ama zebellah gibi oluyor böyle hem iri hem kilo olunca da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufak olmakla uzun olmanın hem iyi hem kötü yanları var işte. en iyisi kendinle barışmak:)Değil işte ufak çıtı pıtı olmayı isterdim çok ama zebellah gibi oluyor böyle hem iri hem kilo olunca da
aynen canım o sebeple olduğum gibi kendimi kabul edip şekle girmeye çalışıyorumufak olmakla uzun olmanın hem iyi hem kötü yanları var işte. en iyisi kendinle barışmak:)
tatlım olur yaa, neden olmasın güzel de olur, protein yüksek olan her şey olurno_name_ canım maş fasulyesi var bende, bide siyah beluga mercimek. protein değerleri yüksek diye almıştım. onların salatasını yapayım diyorum. nasıl olur?
heee tabiiii olacan 62 oldum fazla vermişim yaaa biraz karnımı doyurayım diyeceksinNeyyyy 62 miiii, anca rüyamda görürüm ben 62 yı 74 yeter bana,napcam, manken mı olacağım bu yaştan sonra
bende tatlım inan BAcaklar kollar döt döbek biraz hafif dolgunca olmalı bak şu fotomdaki hatun gibi mesela, aynı bennn bu fotoooAzıcık balık etli olmayı seviyorum ben kızlar ya..Öyle zayıf olmak hoşuma gitmiyor gerçi hayatımda hiç zayıf olmadım, olsam kesin hoşuma gitmezdi yani
hahaha ben 62 olsam o rakamı tartıda sadece 1 kez görürüm sanırım hemen yemeye içmeye başlarım vallahiheee tabiiii olacan 62 oldum fazla vermişim yaaa biraz karnımı doyurayım diyeceksin
neyyy o hatun 45 kilo ayolbende tatlım inan BAcaklar kollar döt döbek biraz hafif dolgunca olmalı bak şu fotomdaki hatun gibi mesela, aynı bennn bu fotooo
tamam ama 2 kesin olsun kızlar yoksa 3 olsun 4 olsun derken oynayamadan akşamı bulacağız bu tembellikle bizmark ronson- uptown funk şarkısını açın, delirme garantili :)) o zaman saat 2 hemi?
Ay yaptım 5 dk kaynattım bulaşığı toplayayım derken, ortalık damla saakızzı tarçın ve khve koktu,iviiit yaptınız mı kayfenizi?
şıkıdım şıkıdım haydi hobaaa
benim avatardan bahsediyomneyyy o hatun 45 kilo ayol
ayyy ben yaparken yazdı latiyya ben tarçın katamadım birazdan bi de tarçınlı yapayım bariAy yaptım 5 dk kaynattım bulaşığı toplayayım derken, ortalık damla saakızzı tarçın ve khve koktu,
hyatımda içtiğim ennnnn güzel kahve inan
tarçın harika yahu şekersiz kahve içiyorum vay beaaa sağol latiyya ellerine sağlık
gördüm şekerim incecik ya o hatun :) ben mi yanlış görüyorum dur büyütüp bakayım bi de..benim avatardan bahsediyom