Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
12.00 oynamak benim için erken yemek saatim 13.00 :) şu an enerjim yok bence 14.00 olsun :))) anammm sade türk kahvesi hayatta içemem sütlü ve şekersiz olacak nedense su ile yapılmış kahve içemiyorum :)

Tamamdır 2 de oynuyoruz :)) herkes oynadığı şarkıyı yazsın :) beni en çok koparan şarkı İzmirli Volkan - Hedefim Sensin

Azıcık balık etli olmayı seviyorum ben kızlar ya..Öyle zayıf olmak hoşuma gitmiyor :KK66: gerçi hayatımda hiç zayıf olmadım, olsam kesin hoşuma gitmezdi yani :p
bende tatlım inan BAcaklar kollar döt döbek biraz hafif dolgunca olmalı bak şu fotomdaki hatun gibi mesela, aynı bennn bu fotooo :KK48:

Ay yaptım 5 dk kaynattım bulaşığı toplayayım derken, ortalık damla saakızzı tarçın ve khve koktu,
hyatımda içtiğim ennnnn güzel kahve inan
tarçın harika yahu şekersiz kahve içiyorum vay beaaa:KK15: sağol latiyya latiyya ellerine sağlık
ayyy ben yaparken yazdı latiyya latiyya ben tarçın katamadım birazdan bi de tarçınlı yapayım bari

Günaydın kızlar gecenin bir yarısı o kadar şey yiyince bu saatte uyandım tabi:oops:
zinnia zinnia o nasıl bir günaydın mesajı BA-YIL-DIM. Arayıp biraz sevgilime carlıyım bari; sen niye hic günaydın mesajı atmıyorsun diye.
7 sayfa konuşmuşsunuz anca okudum.
Bende yataktan kalkabilirsem ettafı toplayıp kahvaltı yapıcam. Saat2 ye kadar anca biter heralde. 2de başlarım bende spora. Yarim saat yapsam yeter. Sonra dışarıda işlerim var. Onlari halledicem

X