Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
gel canım gel alt tarafı 3 ay sürecek sonra yazın işin mükafatını düşün
3kocaaaa ay maşallah ınş basaririm eğer başarırsam yazın ok dr mutlu gecicekki anlatamam :)eşim söz verdi 60kiloya inebilirsem karnımi gerdircem sezeryan olduğum için ne yapsam gitmiyorlar bide
9ay içinde 25kilo aldım dilek olay :)

bişey itiraf edecem: bugün de börek yedim
Seni kacamaklar kraliçesi ilan ediyorum 2 ay sonra ben buraya ay 66 kg oldum yaz ne kaaa güzel, mayomu bikinimi giydim marsık gibi karardim güneşte, bugün indirimden bembeyaz zenci dişi gibi bi Pantalon buldum ne kkaaa da yakıştı yazarken sen evinde , elinde telefonun, üstünde simsiyah picamalarinla ağlıyor olacan, şimdiden uyarayim, demedi deme

Hazır evden çıkamıyorken sana Bir kaç da makyaj malzemesi sitesi tavsiye ederim, pammikkk gibi tenine , telefonundan bronzlaşma pudrasi siparişi verir evde kocan için sürünürsün pudrani artık latiyya cigimmm, zira bu gidişle kilo alacak gibi duruyorsun

Son düzenleme:
3 kısacık ay, göz açıp kapatana kadar geçecek, emin ol

Menun 10 numara canım afiyet olsun, bereketli olsun inşallah

Anammmmm 11 sayfa yazmışınız oku oku bitmadi
okurken cevap yazacaktım aklımda tutayım derken uçtu gitti hepsi yaaa
sempatik_kiz gelmiş :) diğer forumdan severim yazılarını paylaşımlarını okuyup güzel bir insan dediğim içimden
neydi haa bepanten tek kullandığım krem dedim evet kıllanma vs olmadı ki ben aşırı sorun yaşadım bu konuda ünv yıılarında elime cımbızı bir aldım pir aldım halbu ki doğru dürüst kıl yoktu.Benden büyük blalara özenip salak gibi o cımbızı alınca mahvettim yüzümü.Sonra laser vs azalttım.
Şu geldi aklıma bebeklere kullanıyoruz öyle bir şey görmedim hiç
haa eğer bebeğin dötünde ne arasın o yaşta kıl derseniz bilemem fakat belki ciltten cilde farkediyor, bilemedim.

no_name_ evdeki pc den büyüterek bakınca ekmeklerine ağzım nasıllll sulandı offffff ellerine sağlık
yulaf ezemsi süt ile denmiştim ama şu alaman malı olanda diyeyim diğerleri katkılı haa bunda yok mu mutlaka vardır.
o tatlıyı sanki bende gördüm bir yerlerde anammm dedim içimden
hemmen 3. haftada yapıp yiyeceğim belki dayanamaz haftaya da yapab,ilirim.

sempatik_kiz inanırım o kiloyu aldığına çünkü bende 1 ayda 8 9 kg almıştım en son 84 idim 1 ay var yok bi tartıldım salı falan 89 sonra perşembe 88,6 çıktım
eşimin memleketine gittim yemediğim kalmadı düğün vs derken neyse pazartesi başladım işte salı günü de lahana çorbası ile tam start verdim.
PAzar günü tartılacaktım dayanamadım yüryünce duştan sonra tartıya koştum
bakalım pazara ne olacak.
ama inanın çok mutluyum...
no_name_ iyi ki bu forumu açmışsın

yaaaa yarın telafi edecem söz veriyoruuum. yarın börek yiyen börek gibi olsun

yaaaa hiç de bileme onun yerine "ay güneşte fazla kalmışım bildiğiniz iyi bi yanık kremi var mıı" diye yazcem göreceksin

İyiki acmisim tatlım ben de çok keyif alıyorum sizlerle yazışmaktan, güle oynaya kilo vereceğiz inşallah

Yulafı ben eti'ninkini kullanıyorum, katkı illaki vardır ama haftada 1-2 kereden zarar da gelmez bence

eşim mesaiye kalıyormuş. koştura koştura bardak yıkamıştım halbuki şincik ona tatlı yapayım diyorum.. peki ben yicek miyim.. asla. (hıı hı)
no_name_ sen diyet yaparken eşine ne hazırlıyorsun bu arada?

Sen bugün protein ekmeği yapıp yiyecektin hanı??? Ne ara gittin börek buldun??!!!
bugün görümceme çıkıp kahvaltıyla kahve faslı yaptık. sonra çarşıya gittim. sonra banyo derken gün bitti..
dün demiştim ya fırına börek yaptırdım diye, unutmuşsun. bugün labne aldım yarın yapacam protein ekmeğini.
vuyma abla vuyma daha fazla

Canim ilk defa o da benle diyette, evde olanlardan yiyor ben gibi..Ama daha önceki diyetimde, -kıskanç da eşim, kilo vermemi de hiç istemiyor-, her akşam eve hamburger ekmeği, tost ekmeği alır gelir sandviç yapar karşımda sapur şupur yerdi..Ekmeğe zaafim olduğunu bildiği için sinirden ağlardim ama yine de bozmazdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…