aynen ben de:) rüya gibi:))Evet gordum 9 kilo verdiğgini allahim bende 1ayda 9kilo versem daha hiç uğraşmam :))
vayy menü 10 numaraAkşam yemeğimi hazırladım. Annemi bekliyorum. O gelince birlikte yeriz
Off kızlar benimde en büyük sorunum tatlı krizleri. Bünyem nasıl alıştıysa her yemekten sonra canım çikolata istiyor. Gözüm dönüyor resmen
- Mercimek çorbası
- Haşlanmış tavuklu ve börülceli yeşil salata
- Ayran
no_name_ 'e takıl sen:) bak geçen ay 9 kilo verdi. dediği gibi birşey yemeden önce hemen bize yaz, biz de seni durduralım.
bir de yine dediği gibi tarçınlı süt, kuru kayısı, kuru erik, ceviz, badem bulundur elinin altında. abur cubur yerine bunlardan ye.
Evet gordum 9 kilo verdiğgini allahim bende 1ayda 9kilo versem daha hiç uğraşmam :))
aynen ben de:) rüya gibi:))
tuttum bunuKızlar bi toplanin, acayip bi karışımım var tatlı krizleri ve çalışmayan bağırsaklara çok iyi gelen, acayip tok tutan bir karışım..Lütfen deneyin bunu; zira yarın sabah deneyeceğim...
Marketlerde satılan yulaf ezmesi var
Yulaf ezmesinden 2-3 kasık bi tavaya koyuyoruz,üstüne süt ilave edip kaynatıyoruz,yulaflar şişip kabariyor, içine elma armut rendeleyebiliriz,ya da kuru kayısı, biraz cevizici ve booolll tarçın..Biraz pişirip ocağı kapatıyoruz..Acayip lezzetli,tok tutan,bağırsak çalıştıran ve tatlı isteğini yok eden bir karisimmmm
sen boydan kurtarıyorsun amaAsıl ben sizin kilolarda olsam hiç uğraşmam,yer içer yatarım vallahi
Bence de gayet lezzetli görünüyor tatlı krizinede birebir olabilir :)Kızlar bi toplanin, acayip bi karışımım var tatlı krizleri ve çalışmayan bağırsaklara çok iyi gelen, acayip tok tutan bir karışım..Lütfen deneyin bunu; zira yarın sabah deneyeceğim...
Yulaf ezmesinden 2-3 kasık bi tavaya koyuyoruz,üstüne süt ilave edip kaynatıyoruz,yulaflar şişip kabariyor, içine elma armut rendeleyebiliriz,ya da kuru kayısı, biraz cevizici ve booolll tarçın..Biraz pişirip ocağı kapatıyoruz..Acayip lezzetli,tok tutan,bağırsak çalıştıran ve tatlı isteğini yok eden bir karisimmmm
Yulaf sindirim sistemine çok iyi geliyor. Sabahları canım kahvaltı yapmak istemezse süte yada yoğurda biraz yulaf ekleyip yiyorum bende. Ama meyveli vs. yiyemiyorum.Kızlar bi toplanin, acayip bi karışımım var tatlı krizleri ve çalışmayan bağırsaklara çok iyi gelen, acayip tok tutan bir karışım..Lütfen deneyin bunu; zira yarın sabah deneyeceğim...
Canim ertesi gün yeniyor, fırın tepsisine yağlı kağıt serip kaşıkla döküp hafif yayiyorum canimtuttum bunu
canım çok soru sordum bunun hakkında ama, protein ekmeğininin harcını kek kalıbına koymuyorsun galiba. nasıl pişiriyorsun? keşke muffin kalıbım olsaydı ya. bide ertesi gün yenebiliyor mu?
Ben dedim bennnnEki Görüntüle 1944746 sizin kilonuzda olsam yer içer yatarım diyen arkadaş bu bingil bingil halde için rahat eder mi 70kilo Ben
Maşallah bu arada sana ve bebisine,Rabbim sağlıkla keyifle büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar kendimi tanitayim 21 yasindayim 1 buçuk yaşında bebis annesiyim ayrica :) hamilelikten önce dünyayı yesemde bir türlü kilo almayan cinstendim haliyle de diyetle falan isim olmadı hiç 60kilo üstüne hiç cikmazdim 60da yeterliydi benim için bi hamile kaldım 60ile doğuma girdim 85ile doğumdan çıktım 76ile kendi cabalarimla zorla 2 ayda 6kilo ancak verdim kacamaklardan su an 70kiloyum uğraşıyorum diyet diye bırakıyorum sürekli düşünün 67yi gorsem parti yapi cam resmen o derece başaramadım 70den aşağıya düşmeyi
Evet bunlar harika tabi..Bu resimleri buzdolabına, aynaya her yere as, baktıkça motive olursun.esin abur cubur ile geldiğinde önce resimlere bak, sonra canın çekiyorsa yersinBuda 60kilo ben tamam kabul ediyorum basenlerim var ama böyle daha mutluydumbu arada yüzümüze saklayamadim kirpinca resim bozuluyor Eki Görüntüle 1944748 Eki Görüntüle 1944749
Herkez biseyden şikayetçi ışte :)bide ben kilo aldimmi her yerden aldım sırtıma yaglandi yanlarım fiskirdi göbek fiskirdi bacaklar iki katı oldu kollar genişledi acayip bisi oldum bi yerden alsaydım keŞke :)Ben dedim bennnngayet de hoşsun azıcık fazlalık var o kadar, ben de 92 kilodan 83 e düştüm..Hiç kalır yanım yok hatta o elbiseye giremem bile :)
Bu resimlere bakarsam açlıktan olurum sanirim :)Evet bunlar harika tabi..Bu resimleri buzdolabına, aynaya her yere as, baktıkça motive olursun.esin abur cubur ile geldiğinde önce resimlere bak, sonra canın çekiyorsa yersin