Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Yulafı ben de daha önce çiğ tüketiyordum süt ile , biri bir de pişmiş dene dedi,pişmiş çok daha lezzetli oldu..Aşure gibi oluyor. Tavsiye ederim canim

anaa kahvaltıyla mı durdun bravos :) çok iyi yav

eşim gelince o yemeğini yerken ben de pul biberli yoğurt yicem. bu arada giyinebildim büyük başarı
Bende yarın katılıyorum size malum bugün diyetteydim ama koca tabak mantı yediğim için yarın katilabilirim anca :) neymiş efendim kalori hesabiymis mantı yedikten sonra ne anlamı var kalorinin sevmedim kalori sayma işini

süppersssiiiinnnnnnnnnn , vallahi tebrik ederim... -2,6 kg şahaneeeee, maşallah sana canım....

bu arada hafızana hayran kaldım yıllar önce duydum demiştin demek doğru hatırlamışsın bitkinin adını, bravooo

acayip merak ettim şu bitkiyi bi araştıracağım ben de...aaa ayrıca sıhhatler olsun, bugün bakım günündü, misss olmuşdur, darısı başıma

tabiki acıktıran ekmek, şeker,meyve vb şeyler, bak ne güzel acıkmadan duruyoruz artık

52kilomu açlıktan ölsem gene de dusemem o kilo lara (imkansizzzzzz
benim o kiloya düşmem için vücuttan kemik hatta yetmez dalak pankreas falan aldırmam lazım ...zayıflayarak mümkünü yok o kiloya düşemem...66 kilo olduğumda kemiklerim batıyor gece uuykumdan uyanıyordum

yarın sabah 2 yumurtanı haşla, gel yamacımıza, bizim burada dükkan sabah 7 gibi açılıuor şekerim tüm gün tam destek hep destek

benim o kiloya düşmem için vücuttan kemik hatta yetmez dalak pankreas falan aldırmam lazım ...zayıflayarak mümkünü yok o kiloya düşemem...66 kilo olduğumda kemiklerim batıyor gece uuykumdan uyanıyordum
Benimde aynı olay 52ye dusersem olabilir belki 60kilo iken balık etki modundaydim gene de zayıf değildim ama hoştu zayıf olmam için 55 52 olmam gerek ama imkansız görünüyor o zaman balık etliydim su an balina etliyim mübarek :)

bugünkü menümü yazayım, mutfağım kapandı artık...

sabah saat 10: 00
1,5 adet protein ekmeği,(2 yiyecektim fazla geldi), domates,marul,salatalık, 1 bardak açık şekersiz çay

akşam 18:00
1 kase mercimek çorba, bol limonlu marul salata üzerine bol haşlanmş tavuk göğsü

Gayet sağlıklı maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…