Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Yulaf sindirim sistemine çok iyi geliyor. Sabahları canım kahvaltı yapmak istemezse süte yada yoğurda biraz yulaf ekleyip yiyorum bende. Ama meyveli vs. yiyemiyorum.

Tarçında vücuttaki şekeri dengeleyip, tatlı ihtiyacını gideriyor. Ama ben bir türlü sevemedim tarçını özellikle toz tarçını midem kaldırmıyor. Kabuk tarçını bitki çaylarına ya da suya atıp tüketebiliyorum.. O zaman güzel oluyor
Yulafı ben de daha önce çiğ tüketiyordum süt ile , biri bir de pişmiş dene dedi,pişmiş çok daha lezzetli oldu..Aşure gibi oluyor. Tavsiye ederim canim

Eve ulaştım nihayet,
önce yazayım sonra okurum.
sabah kahvaltıdan bu yana bir şey yemedim, Acıkmadım ya ne güzel bir duygu bu... Eğer ekmek ise acıktıran ne diyeyim o hanfendüyeeeeee:63:
Evet işler bitti ve tam 1 saat 15 dk yürüdüm, tempolu buz gibi hava miss gibi geldi vallaaa.
sonra lokman hekime uğradım, akırı kahrayı sordum . kg ı 150 tl öncelikle :63:
sonra tarrifini sordum cilt için, odun parçacıkları düşünün minik minik vs onlara sormadım ama afrikada bir ağaç kabuğu diye hatırldıyorum :)
şimdi, bunu toz haline getiriyormuşuz içerisine bal+zeytinyağı+e vitamini isterseniz dedi krem yapıp yüzümüze sürüyormuşuz.
siz yapıyormusunuz kremi dedim. Hazır yapmıypruz ama isterseniz yaparız dedi.
kabızlık öksürük vs için ise toz halien getirmeden o hali ile kaynatıp suyu içiliyormuş.
Lahana çorbamı içeceğim ısıtıyorum şu an
2 lt su içtim sadece sabah ise rahat 1 vardı. artık yatana kadar ne olur bilmiyorum.
heeeeeeeeeee asıl olay ise cuma günü 88,6 idim.
az önce tartıya çıktım 86 kg olmuşum:KK49:
artık su kaybı vs diiinlememmmmm kg gitmiş işteeeeee:63:
anaa kahvaltıyla mı durdun bravos :) çok iyi yav

eşim gelince o yemeğini yerken ben de pul biberli yoğurt yicem. bu arada giyinebildim büyük başarı :işsiz:
Bende yarın katılıyorum size malum bugün diyetteydim ama koca tabak mantı yediğim için yarın katilabilirim anca :) neymiş efendim kalori hesabiymis mantı yedikten sonra ne anlamı var kalorinin sevmedim kalori sayma işini :KK70:

Eve ulaştım nihayet,
önce yazayım sonra okurum.
sabah kahvaltıdan bu yana bir şey yemedim, Acıkmadım ya ne güzel bir duygu bu... Eğer ekmek ise acıktıran ne diyeyim o hanfendüyeeeeee:63:
Evet işler bitti ve tam 1 saat 15 dk yürüdüm, tempolu buz gibi hava miss gibi geldi vallaaa.
sonra lokman hekime uğradım, akırı kahrayı sordum . kg ı 150 tl öncelikle :63:
sonra tarrifini sordum cilt için, odun parçacıkları düşünün minik minik vs onlara sormadım ama afrikada bir ağaç kabuğu diye hatırldıyorum :)
şimdi, bunu toz haline getiriyormuşuz içerisine bal+zeytinyağı+e vitamini isterseniz dedi krem yapıp yüzümüze sürüyormuşuz.
siz yapıyormusunuz kremi dedim. Hazır yapmıypruz ama isterseniz yaparız dedi.
kabızlık öksürük vs için ise toz halien getirmeden o hali ile kaynatıp suyu içiliyormuş.
Lahana çorbamı içeceğim ısıtıyorum şu an
2 lt su içtim sadece sabah ise rahat 1 vardı. artık yatana kadar ne olur bilmiyorum.
heeeeeeeeeee asıl olay ise cuma günü 88,6 idim.
az önce tartıya çıktım 86 kg olmuşum:KK49:
artık su kaybı vs diiinlememmmmm kg gitmiş işteeeeee:63:
süppersssiiiinnnnnnnnnn , vallahi tebrik ederim... -2,6 kg şahaneeeee, maşallah sana canım....

bu arada hafızana hayran kaldım yıllar önce duydum demiştin demek doğru hatırlamışsın bitkinin adını, bravooo

acayip merak ettim şu bitkiyi bi araştıracağım ben de...aaa ayrıca sıhhatler olsun, bugün bakım günündü, misss olmuşdur, darısı başıma :KK66:

tabiki acıktıran ekmek, şeker,meyve vb şeyler, bak ne güzel acıkmadan duruyoruz artık :KK66:

52kilomu açlıktan ölsem gene de dusemem o kilo lara :KK43:(imkansizzzzzz
benim o kiloya düşmem için vücuttan kemik hatta yetmez dalak pankreas falan aldırmam lazım ...zayıflayarak mümkünü yok o kiloya düşemem...66 kilo olduğumda kemiklerim batıyor gece uuykumdan uyanıyordum :p

Bende yarın katılıyorum size malum bugün diyetteydim ama koca tabak mantı yediğim için yarın katilabilirim anca :) neymiş efendim kalori hesabiymis mantı yedikten sonra ne anlamı var kalorinin sevmedim kalori sayma işini :KK70:
yarın sabah 2 yumurtanı haşla, gel yamacımıza, bizim burada dükkan sabah 7 gibi açılıuor şekerim :KK66: tüm gün tam destek hep destek :KK66:

benim o kiloya düşmem için vücuttan kemik hatta yetmez dalak pankreas falan aldırmam lazım ...zayıflayarak mümkünü yok o kiloya düşemem...66 kilo olduğumda kemiklerim batıyor gece uuykumdan uyanıyordum :p
Benimde aynı olay 52ye dusersem olabilir belki 60kilo iken balık etki modundaydim gene de zayıf değildim ama hoştu zayıf olmam için 55 52 olmam gerek ama imkansız görünüyor o zaman balık etliydim su an balina etliyim mübarek :)

bugünkü menümü yazayım, mutfağım kapandı artık...

sabah saat 10: 00
1,5 adet protein ekmeği,(2 yiyecektim fazla geldi), domates,marul,salatalık, 1 bardak açık şekersiz çay

akşam 18:00
1 kase mercimek çorba, bol limonlu marul salata üzerine bol haşlanmş tavuk göğsü

bugünkü menümü yazayım, mutfağım kapandı artık...

sabah saat 10: 00
1,5 adet protein ekmeği,(2 yiyecektim fazla geldi), domates,marul,salatalık, 1 bardak açık şekersiz çay

akşam 18:00
1 kase mercimek çorba, bol limonlu marul salata üzerine bol haşlanmş tavuk göğsü
Gayet sağlıklı maşallah :)

X