akrep kıskançlığı :)) iradeli arkadaşım benim yaa hiç bana çekmemişCanim ilk defa o da benle diyette, evde olanlardan yiyor ben gibi..Ama daha önceki diyetimde, -kıskanç da eşim, kilo vermemi de hiç istemiyor-, her akşam eve hamburger ekmeği, tost ekmeği alır gelir sandviç yapar karşımda sapur şupur yerdi..Ekmeğe zaafim olduğunu bildiği içinsinirden ağlardim ama yine de bozmazdim :)
Dün fırına börek yaptırdığını gördüm görmezden geldim,unutmak istedim o miss gibi böreği ..Sen de getirip getirip gözüme sokuyorsun ama yabugün görümceme çıkıp kahvaltıyla kahve faslı yaptık. sonra çarşıya gittim. sonra banyo derken gün bitti..
dün demiştim ya fırına börek yaptırdım diye, unutmuşsun. bugün labne aldım yarın yapacam protein ekmeğini.
vuyma abla vuyma daha fazla
eşim için o yesin diyeydi o caaanım börek.. ama yemezsem hatırı kalırdı.. sen bu tarafa gel, yaparım sana da bebişimDün fırına börek yaptırdığını gördüm görmezden geldim,unutmak istedim o miss gibi böreği ..Sen de getirip getirip gözüme sokuyorsun ama ya
Ayynennnn :)akrep kıskançlığı :)) iradeli arkadaşım benim yaa hiç bana çekmemiş
Senden fırsat bulup da çocuğa yiyecek börek mı kaldı, 3-5 derken gömdün koca tepsi böreğieşim için o yesin diyeydi o caaanım börek.. ama yemezsem hatırı kalırdı.. sen bu tarafa gel, yaparım sana da bebişim
ay hiç sorma. bundan 1 hafta falan önce nutella almıştık 850 gr.lık, çocuk içinden bikaç lokma yedi gerisini ben kaşıklayarak 2 günde bitirdim. bazen ayılaşabiliyorum.Senden fırsat bulup da çocuğa yiyecek börek mı kaldı, 3-5 derken gömdün koca tepsi böreği
Ben sevemedim canım pişmiş olarak. Gerçi ben aşurede sevmem içinde fasulye olan tatlımı olur diyorum. Ama sevende tam seviyor işte :)Yulafı ben de daha önce çiğ tüketiyordum süt ile , biri bir de pişmiş dene dedi,pişmiş çok daha lezzetli oldu..Aşure gibi oluyor. Tavsiye ederim canim
Hahahaaaaay hiç sorma. bundan 1 hafta falan önce nutella almıştık 850 gr.lık, çocuk içinden bikaç lokma yedi gerisini ben kaşıklayarak 2 günde bitirdim. bazen ayılaşabiliyorum.
Ama şekerim sen de yararlı olan bir şeyi sevmiyorsun, hep çikolata,hep tatlı, ben de isterim amma, olmuyor işte... Çok sevmesem de, oldugu kadar kıyıdan köşeden yiyip, tatlı isteğimizi koreltiyoruz..Ben sevemedim canım pişmiş olarak. Gerçi ben aşurede sevmem içinde fasulye olan tatlımı olur diyorum. Ama sevende tam seviyor işte :)
Yaa teşekkür ederim çok mutlu oldumAnammmmm 11 sayfa yazmışınız oku oku bitmadi
okurken cevap yazacaktım aklımda tutayım derken uçtu gitti hepsi yaaa
sempatik_kiz gelmiş :) diğer forumdan severim yazılarını paylaşımlarını okuyup güzel bir insan dediğim içimden
neydi haa bepanten tek kullandığım krem dedim evet kıllanma vs olmadı ki ben aşırı sorun yaşadım bu konuda ünv yıılarında elime cımbızı bir aldım pir aldım halbu ki doğru dürüst kıl yoktu.Benden büyük blalara özenip salak gibi o cımbızı alınca mahvettim yüzümü.Sonra laser vs azalttım.
Şu geldi aklıma bebeklere kullanıyoruz öyle bir şey görmedim hiç
haa eğer bebeğin dötünde ne arasın o yaşta kıl derseniz bilemem fakat belki ciltten cilde farkediyor, bilemedim.
no_name_ evdeki pc den büyüterek bakınca ekmeklerine ağzım nasıllll sulandı offffff ellerine sağlık
yulaf ezemsi süt ile denmiştim ama şu alaman malı olanda diyeyim diğerleri katkılı haa bunda yok mu mutlaka vardır.
o tatlıyı sanki bende gördüm bir yerlerde anammm dedim içimden
hemmen 3. haftada yapıp yiyeceğim belki dayanamaz haftaya da yapab,ilirim.
sempatik_kiz inanırım o kiloyu aldığına çünkü bende 1 ayda 8 9 kg almıştım en son 84 idim 1 ay var yok bi tartıldım salı falan 89 sonra perşembe 88,6 çıktım
eşimin memleketine gittim yemediğim kalmadı düğün vs derken neyse pazartesi başladım işte salı günü de lahana çorbası ile tam start verdim.
PAzar günü tartılacaktım dayanamadım yüryünce duştan sonra tartıya koştum
bakalım pazara ne olacak.
ama inanın çok mutluyum...
no_name_ iyi ki bu forumu açmışsın
Ama şekerim sen de yararlı olan bir şeyi sevmiyorsun, hep çikolata,hep tatlı, ben de isterim amma, olmuyor işte... Çok sevmesem de, oldugu kadar kıyıdan köşeden yiyip, tatlı isteğimizi koreltiyoruz..
Yaa teşekkür ederim çok mutlu oldum
Tamam ya kızma sevcem.
Gerçi vazgeçtim sevmiycemde yemiycemde. Tatlıda yemiycemAkşam yemeğimi bir güzel yedim. Yarın sabaha kadar hiçbirşeycikler yok bu mideye cezalı.
latiyya benim buzlukta börek dolu. 2 gün önce hazır yemek olacak, kafam rahat edecek dedim. 4 tepsi yaptıım.
Bugün sizi gördüm diyete başladım.
Mantı ağır olmuş bence de yeme bugün tatlım, miden hafif boş kalmaya alışsın..Kizlarr ben en son 4 5 gibi hatırlamıyorum tam mantı yemistim bi tabak ceza verdim kendime yarım saabaha kadar ağzıma su ve yeşilçay dışında hiç bişey surmiycem
midem zaten alışkın açlığa sıkıntı cekmiyorum açlıktan yana sadece bazen elim ayağım titriyor okdrMantı ağır olmuş bence de yeme bugün tatlım, miden hafif boş kalmaya alışsın..
Bende 5de yedim ama aç değilim nedense :)Akşam 6 da yemek yedim malum.
Şuan evin içinde AÇIM, AÇ diye ortalıklarda dolanıyorum.
Mutfağın önünden bile geçmemem lazım.
Süt ya da ayran icebilirsinAkşam 6 da yemek yedim malum.
Şuan evin içinde AÇIM, AÇ diye ortalıklarda dolanıyorum.
Mutfağın önünden bile geçmemem lazım.
Bende Atacammmkız 52 kilo olup donlu fotomu atmazsam
Hahha işte o ayılaşmayı bende yapıyomay hiç sorma. bundan 1 hafta falan önce nutella almıştık 850 gr.lık, çocuk içinden bikaç lokma yedi gerisini ben kaşıklayarak 2 günde bitirdim. bazen ayılaşabiliyorum.