Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
akrep kıskançlığı :)) iradeli arkadaşım benim yaa hiç bana çekmemiş

Dün fırına börek yaptırdığını gördüm görmezden geldim,unutmak istedim o miss gibi böreği ..Sen de getirip getirip gözüme sokuyorsun ama ya

Dün fırına börek yaptırdığını gördüm görmezden geldim,unutmak istedim o miss gibi böreği ..Sen de getirip getirip gözüme sokuyorsun ama ya
eşim için o yesin diyeydi o caaanım börek.. ama yemezsem hatırı kalırdı.. sen bu tarafa gel, yaparım sana da bebişim

Senden fırsat bulup da çocuğa yiyecek börek mı kaldı, 3-5 derken gömdün koca tepsi böreği
ay hiç sorma. bundan 1 hafta falan önce nutella almıştık 850 gr.lık, çocuk içinden bikaç lokma yedi gerisini ben kaşıklayarak 2 günde bitirdim. bazen ayılaşabiliyorum.

Yulafı ben de daha önce çiğ tüketiyordum süt ile , biri bir de pişmiş dene dedi,pişmiş çok daha lezzetli oldu..Aşure gibi oluyor. Tavsiye ederim canim
Ben sevemedim canım pişmiş olarak. Gerçi ben aşurede sevmem içinde fasulye olan tatlımı olur diyorum. Ama sevende tam seviyor işte :)

ay hiç sorma. bundan 1 hafta falan önce nutella almıştık 850 gr.lık, çocuk içinden bikaç lokma yedi gerisini ben kaşıklayarak 2 günde bitirdim. bazen ayılaşabiliyorum.
Hahahaaaa dur de içindeki ayıya tatlım, o ki herkesin içinde ama dur diyoruz mecbur,diyemeyince de tartıda 92 kiloyu görüyoruz ben gibi kış uykusuna yatırdım o ayicigi bu ara ben

Ben sevemedim canım pişmiş olarak. Gerçi ben aşurede sevmem içinde fasulye olan tatlımı olur diyorum. Ama sevende tam seviyor işte :)
Ama şekerim sen de yararlı olan bir şeyi sevmiyorsun, hep çikolata,hep tatlı, ben de isterim amma, olmuyor işte... Çok sevmesem de, oldugu kadar kıyıdan köşeden yiyip, tatlı isteğimizi koreltiyoruz..

Yaa teşekkür ederim çok mutlu oldum

Ama şekerim sen de yararlı olan bir şeyi sevmiyorsun, hep çikolata,hep tatlı, ben de isterim amma, olmuyor işte... Çok sevmesem de, oldugu kadar kıyıdan köşeden yiyip, tatlı isteğimizi koreltiyoruz..

Tamam ya kızma sevcem.
Gerçi vazgeçtim sevmiycemde yemiycemde. Tatlıda yemiycem Akşam yemeğimi bir güzel yedim. Yarın sabaha kadar hiçbirşeycikler yok bu mideye cezalı.

latiyya benim buzlukta börek dolu. 2 gün önce hazır yemek olacak, kafam rahat edecek dedim. 4 tepsi yaptıım.
Bugün sizi gördüm diyete başladım.

İşte irade budur tebrikler arkadaşım !!

Kizlarr ben en son 4 5 gibi hatırlamıyorum tam mantı yemistim bi tabak ceza verdim kendime yarım saabaha kadar ağzıma su ve yeşilçay dışında hiç bişey surmiycem
Mantı ağır olmuş bence de yeme bugün tatlım, miden hafif boş kalmaya alışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…