Anammmmm 11 sayfa yazmışınız oku oku bitmadi
okurken cevap yazacaktım aklımda tutayım derken uçtu gitti hepsi yaaa
sempatik_kiz gelmiş :) diğer forumdan severim yazılarını paylaşımlarını okuyup güzel bir insan dediğim içimden
neydi haa bepanten tek kullandığım krem dedim evet kıllanma vs olmadı ki ben aşırı sorun yaşadım bu konuda ünv yıılarında elime cımbızı bir aldım pir aldım halbu ki doğru dürüst kıl yoktu.Benden büyük blalara özenip salak gibi o cımbızı alınca mahvettim yüzümü.Sonra laser vs azalttım.
Şu geldi aklıma bebeklere kullanıyoruz öyle bir şey görmedim hiç
haa eğer bebeğin dötünde ne arasın o yaşta kıl derseniz bilemem fakat belki ciltten cilde farkediyor, bilemedim.
no_name_ evdeki pc den büyüterek bakınca ekmeklerine ağzım nasıllll sulandı offffff ellerine sağlık
yulaf ezemsi süt ile denmiştim ama şu alaman malı olanda diyeyim diğerleri katkılı haa bunda yok mu mutlaka vardır.
o tatlıyı sanki bende gördüm bir yerlerde anammm dedim içimden
hemmen 3. haftada yapıp yiyeceğim belki dayanamaz haftaya da yapab,ilirim.
sempatik_kiz inanırım o kiloyu aldığına çünkü bende 1 ayda 8 9 kg almıştım en son 84 idim 1 ay var yok bi tartıldım salı falan 89 sonra perşembe 88,6 çıktım
eşimin memleketine gittim yemediğim kalmadı düğün vs derken neyse pazartesi başladım işte salı günü de lahana çorbası ile tam start verdim.
PAzar günü tartılacaktım dayanamadım yüryünce duştan sonra tartıya koştum
bakalım pazara ne olacak.
ama inanın çok mutluyum...
no_name_ iyi ki bu forumu açmışsın