Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar bi toplanin, acayip bi karışımım var tatlı krizleri ve çalışmayan bağırsaklara çok iyi gelen, acayip tok tutan bir karışım..Lütfen deneyin bunu; zira yarın sabah deneyeceğim...

Marketlerde satılan yulaf ezmesi var

Yulaf ezmesinden 2-3 kasık bi tavaya koyuyoruz,üstüne süt ilave edip kaynatıyoruz,yulaflar şişip kabariyor, içine elma armut rendeleyebiliriz,ya da kuru kayısı, biraz cevizici ve booolll tarçın..Biraz pişirip ocağı kapatıyoruz..Acayip lezzetli,tok tutan,bağırsak çalıştıran ve tatlı isteğini yok eden bir karisimmmm

Akşam yemeğimi hazırladım. Annemi bekliyorum. O gelince birlikte yeriz:kk77:
  • Mercimek çorbası
  • Haşlanmış tavuklu ve börülceli yeşil salata
  • Ayran
Off kızlar benimde en büyük sorunum tatlı krizleri. Bünyem nasıl alıştıysa her yemekten sonra canım çikolata istiyor. Gözüm dönüyor resmen:KK53:
vayy menü 10 numara

Kızlar kendimi tanitayim 21 yasindayim 1 buçuk yaşında bebis annesiyim ayrica :) hamilelikten önce dünyayı yesemde bir türlü kilo almayan cinstendim haliyle de diyetle falan isim olmadı hiç 60kilo üstüne hiç cikmazdim 60da yeterliydi benim için bi hamile kaldım 60ile doğuma girdim 85ile doğumdan çıktım 76ile kendi cabalarimla zorla 2 ayda 6kilo ancak verdim kacamaklardan su an 70kiloyum uğraşıyorum diyet diye bırakıyorum sürekli düşünün 67yi gorsem parti yapi cam resmen o derece başaramadım 70den aşağıya düşmeyi :KK70:

no_name_ no_name_ 'e takıl sen:) bak geçen ay 9 kilo verdi. dediği gibi birşey yemeden önce hemen bize yaz, biz de seni durduralım.
bir de yine dediği gibi tarçınlı süt, kuru kayısı, kuru erik, ceviz, badem bulundur elinin altında. abur cubur yerine bunlardan ye.

Evet gordum 9 kilo verdiğgini allahim bende 1ayda 9kilo versem daha hiç uğraşmam :))

aynen ben de:) rüya gibi:))

Asıl ben sizin kilolarda olsam hiç uğraşmam,yer içer yatarım vallahi :p

Kızlar bi toplanin, acayip bi karışımım var tatlı krizleri ve çalışmayan bağırsaklara çok iyi gelen, acayip tok tutan bir karışım..Lütfen deneyin bunu; zira yarın sabah deneyeceğim...

Yulaf ezmesinden 2-3 kasık bi tavaya koyuyoruz,üstüne süt ilave edip kaynatıyoruz,yulaflar şişip kabariyor, içine elma armut rendeleyebiliriz,ya da kuru kayısı, biraz cevizici ve booolll tarçın..Biraz pişirip ocağı kapatıyoruz..Acayip lezzetli,tok tutan,bağırsak çalıştıran ve tatlı isteğini yok eden bir karisimmmm
tuttum bunu :super:
canım çok soru sordum bunun hakkında ama, protein ekmeğininin harcını kek kalıbına koymuyorsun galiba. nasıl pişiriyorsun? keşke muffin kalıbım olsaydı ya. bide ertesi gün yenebiliyor mu?

Bence de gayet lezzetli görünüyor tatlı krizinede birebir olabilir :)

Yulaf sindirim sistemine çok iyi geliyor. Sabahları canım kahvaltı yapmak istemezse süte yada yoğurda biraz yulaf ekleyip yiyorum bende. Ama meyveli vs. yiyemiyorum.

Tarçında vücuttaki şekeri dengeleyip, tatlı ihtiyacını gideriyor. Ama ben bir türlü sevemedim tarçını özellikle toz tarçını midem kaldırmıyor. Kabuk tarçını bitki çaylarına ya da suya atıp tüketebiliyorum.. O zaman güzel oluyor

IMG_20170126_173346_899.JPG
sizin kilonuzda olsam yer içer yatarım diyen arkadaş bu bingil bingil halde için rahat eder mi 70kilo Ben :KK43:

tuttum bunu :super:
canım çok soru sordum bunun hakkında ama, protein ekmeğininin harcını kek kalıbına koymuyorsun galiba. nasıl pişiriyorsun? keşke muffin kalıbım olsaydı ya. bide ertesi gün yenebiliyor mu?
Canim ertesi gün yeniyor, fırın tepsisine yağlı kağıt serip kaşıkla döküp hafif yayiyorum canim

Kızlar kendimi tanitayim 21 yasindayim 1 buçuk yaşında bebis annesiyim ayrica :) hamilelikten önce dünyayı yesemde bir türlü kilo almayan cinstendim haliyle de diyetle falan isim olmadı hiç 60kilo üstüne hiç cikmazdim 60da yeterliydi benim için bi hamile kaldım 60ile doğuma girdim 85ile doğumdan çıktım 76ile kendi cabalarimla zorla 2 ayda 6kilo ancak verdim kacamaklardan su an 70kiloyum uğraşıyorum diyet diye bırakıyorum sürekli düşünün 67yi gorsem parti yapi cam resmen o derece başaramadım 70den aşağıya düşmeyi :KK70:
Maşallah bu arada sana ve bebisine,Rabbim sağlıkla keyifle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ben dedim bennnn :p gayet de hoşsun azıcık fazlalık var o kadar, ben de 92 kilodan 83 e düştüm..Hiç kalır yanım yok hatta o elbiseye giremem bile :)
Herkez biseyden şikayetçi ışte :)bide ben kilo aldimmi her yerden aldım sırtıma yaglandi yanlarım fiskirdi göbek fiskirdi bacaklar iki katı oldu kollar genişledi acayip bisi oldum bi yerden alsaydım keŞke :)

Eve ulaştım nihayet,
önce yazayım sonra okurum.
sabah kahvaltıdan bu yana bir şey yemedim, Acıkmadım ya ne güzel bir duygu bu... Eğer ekmek ise acıktıran ne diyeyim o hanfendüyeeeeee:63:
Evet işler bitti ve tam 1 saat 15 dk yürüdüm, tempolu buz gibi hava miss gibi geldi vallaaa.
sonra lokman hekime uğradım, akırı kahrayı sordum . kg ı 150 tl öncelikle :63:
sonra tarrifini sordum cilt için, odun parçacıkları düşünün minik minik vs onlara sormadım ama afrikada bir ağaç kabuğu diye hatırldıyorum :)
şimdi, bunu toz haline getiriyormuşuz içerisine bal+zeytinyağı+e vitamini isterseniz dedi krem yapıp yüzümüze sürüyormuşuz.
siz yapıyormusunuz kremi dedim. Hazır yapmıypruz ama isterseniz yaparız dedi.
kabızlık öksürük vs için ise toz halien getirmeden o hali ile kaynatıp suyu içiliyormuş.
Lahana çorbamı içeceğim ısıtıyorum şu an
2 lt su içtim sadece sabah ise rahat 1 vardı. artık yatana kadar ne olur bilmiyorum.
heeeeeeeeeee asıl olay ise cuma günü 88,6 idim.
az önce tartıya çıktım 86 kg olmuşum:KK49:
artık su kaybı vs diiinlememmmmm kg gitmiş işteeeeee:63:

X