Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Afiyet olsun benim de yiyesim geldi haa limonlu limonluuu
bozuk paradır kesin

Bende acıktım bu musli yulaf ezmesi hiç bir ise yaramadı bosunada karbonhidrat aldım hani tok tutuyordu bu iğrenç şey
nane limon ohlamur ne varsa akyant evde canım
sıcak tut kendini
kırmızı pul biber karabiberli çorba yap iç
içtin sanırım bunları çorbayı yani
ne var evde yormadan kendini yiyebileceğin?

face de böyle bir yarışma vardı
açken milletin videosunu çekip paylaşıp yorumlar vs vs
film daha güzel olur çek çek izleriz hallarımızıııııııı
hee başrole seni koyacam. elinde sopayla bizi kovalarken yakın markaj.. oscar benim bu yıl

yaz be yaaa içinden nasıl geliyorsa. hiç böyle eğlenerek kilo vermemiştim:)
Ben de dedimy a 2 yıldan fazla oldu gruplara üye idim, kaçtım oradan hapishane gibiydi laaaaaaaaaaaaaa
allahtan no_name_ i yakaladım rasltantı eseri sonra seni sonra diğer kızlarııı

yulaf hiç yemedim sen nestle nesfit deyince onun yerine önermiştim. iyi karbonhidrat o bişey olmaz. bidaha yemezsin. yok mu dünden ıspanak?
Var ıspanak ama hesapladim 75g karbonhidrat almışım musliden bişey yemeye korktum daha ben zaten koca gün yediklerim toplayinca 50gr oluyor 50 gecmemeye çalışıyorum keşke yemeseydim kaçamak gibi bisi oldu bu bana

Ben de dedimy a 2 yıldan fazla oldu gruplara üye idim, kaçtım oradan hapishane gibiydi laaaaaaaaaaaaaa
allahtan no_name_ i yakaladım rasltantı eseri sonra seni sonra diğer kızlarııı
eveeet no_name_ çook şeker sen ve diğerleri de:) iyi ki varsınız

Var ıspanak ama hesapladim 75g karbonhidrat almışım musliden bişey yemeye korktum daha ben zaten koca gün yediklerim toplayinca 50gr oluyor 50 gecmemeye çalışıyorum keşke yemeseydim kaçamak gibi bisi oldu bu bana
ama müsli karbonhidrat.. ıspanak karbonhidrat değil ki? ekmek yemezsen bişey olmaz aç durma bence..

hiç yoktan iyidir cnm oturmaktansa yürümek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…