Afiyet olsun benim de yiyesim geldi haa limonlu limonluuuşu an acılı limonlu mercimek çorbası içiyorum. aklımdan ne yemekler geçiyor off
çamaşır makinasına 2. postayı atıp çalıştırdım. bişey kalmış ceketin cebinde. o kadar da baktım halbuki. tangır tungur ediyor yaa
çorbamı hüpletirken bi yandan da yemek programı izliyorum. midem ağlii emme gözüm şenlenii
face de böyle bir yarışma vardıfilm çekmeye karar verdim.
adı da "aç ve öfkeli"
keşke bozuk para olsaydı.. somun çıktı hani şu kalın vidalar var yaAfiyet olsun benim de yiyesim geldi haa limonlu limonluuu
bozuk paradır kesin
kumbaraya at sen yine de ööyle hayal etkeşke bozuk para olsaydı.. somun çıktı hani şu kalın vidalar var yaeşim işteyken cebine atmış zaar. iyi makinama bişey olmadı
kesinnn
bayılıyorum cümlelerine bir arya gelsek kramp girer gülmekten karnıma emi,nimmm
nane limon ohlamur ne varsa akyant evde canımBende acıktım bu musli yulaf ezmesi hiç bir ise yaramadıbosunada karbonhidrat aldım hani tok tutuyordu bu iğrenç şey
hee başrole seni koyacam. elinde sopayla bizi kovalarken yakın markaj.. oscar benim bu yılface de böyle bir yarışma vardı
açken milletin videosunu çekip paylaşıp yorumlar vs vs
film daha güzel olur çek çek izleriz hallarımızıııııııı
heee deli dembelek yazıyom işte aklıma ne gelirse ortadakesinnnsen de çok eğlencelisin yazma şeklini çok seviyorum:))
yuppiiiiihee başrole seni koyacam. elinde sopayla bizi kovalarken yakın markaj.. oscar benim bu yıl
yaz be yaaa içinden nasıl geliyorsa. hiç böyle eğlenerek kilo vermemiştim:)heee deli dembelek yazıyom işte aklıma ne gelirse ortada
bazen sakin ol dostum o kadar deeeelllll
yuppiiiii
kesinnn oscar senin emin oll
en iyi kovalayıcı olarak baaa verecekler oscarı tam kovalayacam o zamannn
Ben de dedimy a 2 yıldan fazla oldu gruplara üye idim, kaçtım oradan hapishane gibiydi laaaaaaaaaaaaaayaz be yaaa içinden nasıl geliyorsa. hiç böyle eğlenerek kilo vermemiştim:)
Var ıspanak ama hesapladim 75g karbonhidrat almışım musliden bişey yemeye korktum daha ben zaten koca gün yediklerim toplayinca 50gr oluyor 50 gecmemeye çalışıyorumyulaf hiç yemedim sen nestle nesfit deyince onun yerine önermiştim. iyi karbonhidrat o bişey olmaz. bidaha yemezsin. yok mu dünden ıspanak?
ama müsli karbonhidrat.. ıspanak karbonhidrat değil ki? ekmek yemezsen bişey olmaz aç durma bence..Var ıspanak ama hesapladim 75g karbonhidrat almışım musliden bişey yemeye korktum daha ben zaten koca gün yediklerim toplayinca 50gr oluyor 50 gecmemeye çalışıyorumkeşke yemeseydim kaçamak gibi bisi oldu bu bana
Kalkimda ıspanak yiyim en iyisi ben o zamanama müsli karbonhidrat.. ıspanak karbonhidrat değil ki? ekmek yemezsen bişey olmaz aç durma bence..
hiç yoktan iyidir cnm oturmaktansa yürümek24 dk yürüdüm geldim, hava misss soğuk ama güneş var
sabah kendime penye hazırlamıştım, kazağımı vs ne varsa çıkarttım terledim ama önemsiz oldu böylelikleeee soğuktan dolayı aşırı terlemedim
Fakat vücut devam et diyor, asıl yağ bu dk dan sonra yakılmaya başlıyor bende
olsun bu da yeter şimdilik