Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
24 dk yürüdüm geldim, hava misss soğuk ama güneş var
sabah kendime penye hazırlamıştım, kazağımı vs ne varsa çıkarttım terledim ama önemsiz oldu böylelikleeee soğuktan dolayı aşırı terlemedim:KK49:

Fakat vücut devam et diyor, asıl yağ bu dk dan sonra yakılmaya başlıyor bende
olsun bu da yeter şimdilik:KK49:

Cilekli Turtam Cilekli Turtam çok geçmiş olsun
bebişle beraber zor olacak bugünü atlatman canım yaa kıyamamm:KK35:
Saol kuzum yaa yatamiyorum malesef eşimin işi çıktı acil çıkması gerekti salonda uzaniyorum bebegimde garibim kendi başına biseyler yapmaya caliisiyor oynuyor uzanıyor falan :KK43:

Saol kuzum yaa yatamiyorum malesef eşimin işi çıktı acil çıkması gerekti salonda uzaniyorum bebegimde garibim kendi başına biseyler yapmaya caliisiyor oynuyor uzanıyor falan :KK43:
annenin gelebilme durumu yok mu canım? sana biraz yardımcı olsa, veya kardeşin

allah yardımcın olsun canım ya.. ilaç aldın mı? limonlu açık bi çay iç istersen nane ve karabiber de koy iyi gelir.
Aldım ilaç çayida deneyim iyi akıl ettin saol canım hiçte olmadı bu hastalık yarına kadar iyi olmam lazım yarın dogumgunum :KK43:

Bende acıktım bu musli yulaf ezmesi hiç bir ise yaramadı :KK43: bosunada karbonhidrat aldım hani tok tutuyordu bu iğrenç şey :KK43:
yulaf hiç yemedim sen nestle nesfit deyince onun yerine önermiştim. iyi karbonhidrat o bişey olmaz. bidaha yemezsin. yok mu dünden ıspanak?

X