Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Teşekkür ediyorum kuzum

Günaydın kızlar Uyandim ama çok hastayım gözümü acicak halim yok yataktan kalkamiyorum eşimi ise gondermedim çocuğa bakamam diye kahvaltıda yiyemedim bi kaç kaşık musli yulaf ezmesi yedim gene
günaydın canım, üşütmüş müsün? çook geçmiş olsun dikkat et kendine

Günaydın kızlar,
Çenesi sizin kadar düşük bir topik daha görmedim. Ne zaman girsem en az 15 sayfa yazmış oluyorsunuz. Fırsatım olmuyor okuyamıyorum, sinir oluyorum hepinize

Dün gece canım deli gibi abur cubur istiyordu. Cips, dondurma ne olursa hic fark etmez gözüm döndü resmen
Ama tabi bunlarin hicbirini eve almadıgim icin yiyemedim.Hatta dün aksam yemeginde misafir vardi. Evdeki son cikolatalarida onlara yedirdim.Kalaninida giderken gönderdim onlarla. Hay aklımı seveyim. Yoksa diyet falan kalmamiştı kesin. Bugun kendimi daha sakinlesmis hissediyorum.

Bu spor olayini bende hayatima katamazsam kilo falan veremiycem sanirim. 1 saat sonra kahvaltımı yapıp dışarı çıkmam lazım. Uğramam gereken yerler var. Birde kuaföre gitmem lazım. Bugün ki tek spor bu yürüyüş olacak

Aynen canım cook haklısın çok çenesi düşük bi topigiz maşallah, bazen kendime bile yetişemiyorum

Aman çok iyi yapmışsın tebrikler tatlimmmmn

kızlaaarrrrrr, ben çıkıyorum yavaştan, öğleden sonra eve dönünce girerim hemen,
herkes Allaha emanet olsun, topiği boş bırakmayın haaaa,
herkes kendine ve diyetine mukayyet olsun şeytana uymasın kimseeee

henüz hiç bir şey yemedim, acıkıyorum yavaştan, dönünce çorba ve kapuska yiyeceğim artıkkk

çoook öptüm hepinizi, özleyin beni anacımmmm

iyi eğlenceler canikom
ay ben şimdiden özledim seni çok geç kalma hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…