- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Seni dahada hırslandırmak için der dersedehahahah bi de hani nerenden verdin hiç belli olmuyor dermiş
Canım gözlüğün kirlenmiş saırım ver bir yıkayayım dersin, eğer gözlük yoksa gözlüğe ihtiyaç olabilir.hahahah bi de hani nerenden verdin hiç belli olmuyor dermiş
Aynen sık karnını çek içerivallaha mı. o zaman bol bol çamaşır yıkayım ben
Teşekkür ediyorum kuzumGünaydın kızlar))) yine haftasonuna yaklasiyoruzzz...Bu haftasonu kaçamak falan yok bana..yapabilecegim Minimum beslenme ve maksimum hareketi yapıyorum bu hafta, kaç kg gidecek cook meraktayim..
zinnia dün gece TV karşısında uyumuş kalmışım ya bennnn, o kadar spor yapınca akşam dagiliyorum galiba...
Cilekli Turtam sürprizin çok güzelmiş, odan çok tatlı canimmm
Haydi yeni güne bismillah
beni vursun sonra, yaşlılıkla ilgili imaları bile kaldıramaz, bana yaşlı mı dedin diye küser artık banaCanım gözlüğün kirlenmiş saırım ver bir yıkayayım dersin, eğer gözlük yoksa gözlüğe ihtiyaç olabilir.
bu arada annem telefonumda aneyyy diye ekli
Uyandim ama çok hastayım gözümü acicak halim yok yataktan kalkamiyorum eşimi ise gondermedim çocuğa bakamam diye kahvaltıda yiyemedim bi kaç kaşık musli yulaf ezmesi yedim geneCilekli Turtam hala uyuyor galiba:)
günaydın canım, üşütmüş müsün? çook geçmiş olsun dikkat et kendineGünaydın kızlar Uyandim ama çok hastayım gözümü acicak halim yok yataktan kalkamiyorum eşimi ise gondermedim çocuğa bakamam diye kahvaltıda yiyemedim bi kaç kaşık musli yulaf ezmesi yedim gene
Saol canım yatarken baya usuyordum yattım bi kaç saatte isinamadim uyuyamadim sonra uyuyakalmisim bi uyandım wahim durumdayımgünaydın canım, üşütmüş müsün? çook geçmiş olsun dikkat et kendine
bol acılı çorba yap kendine bugün, bol bol iç, bağışıklık sistemini güçlendirirSaol canım yatarken baya usuyordum yattım bi kaç saatte isinamadim uyuyamadim sonra uyuyakalmisim bi uyandım wahim durumdayım
Evde tavuk çorbası vardı onu içerim artık .bol acılı çorba yap kendine bugün, bol bol iç, bağışıklık sistemini güçlendirir
Aynen canım cook haklısın çok çenesi düşük bi topigiz maşallah, bazen kendime bile yetişemiyorumGünaydın kızlar,
Çenesi sizin kadar düşük bir topik daha görmedim.Ne zaman girsem en az 15 sayfa yazmış oluyorsunuz. Fırsatım olmuyor okuyamıyorum, sinir oluyorum hepinize
Dün gece canım deli gibi abur cubur istiyordu. Cips, dondurma ne olursa hic fark etmez gözüm döndü resmen
Ama tabi bunlarin hicbirini eve almadıgim icin yiyemedim.Hatta dün aksam yemeginde misafir vardi. Evdeki son cikolatalarida onlara yedirdim.Kalaninida giderken gönderdim onlarla. Hay aklımı seveyim. Yoksa diyet falan kalmamiştı kesin. Bugun kendimi daha sakinlesmis hissediyorum.
Bu spor olayini bende hayatima katamazsam kilo falan veremiycem sanirim. 1 saat sonra kahvaltımı yapıp dışarı çıkmam lazım. Uğramam gereken yerler var. Birde kuaföre gitmem lazım. Bugün ki tek spor bu yürüyüş olacak
Olur canım supper olur hatta acı da koy icineEvde tavuk çorbası vardı onu içerim artık .
çok geçmiş olsun canım yaUyandim ama çok hastayım gözümü acicak halim yok yataktan kalkamiyorum eşimi ise gondermedim çocuğa bakamam diye kahvaltıda yiyemedim bi kaç kaşık musli yulaf ezmesi yedim gene
iyi eğlenceler canikomkızlaaarrrrrr, ben çıkıyorum yavaştan, öğleden sonra eve dönünce girerim hemen,
herkes Allaha emanet olsun, topiği boş bırakmayın haaaa,
herkes kendine ve diyetine mukayyet olsunşeytana uymasın kimseeee
henüz hiç bir şey yemedim, acıkıyorum yavaştan, dönünce çorba ve kapuska yiyeceğim artıkkk
çoook öptüm hepinizi, özleyin beni anacımmmm
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineGünaydın kızlar Uyandim ama çok hastayım gözümü acicak halim yok yataktan kalkamiyorum eşimi ise gondermedim çocuğa bakamam diye kahvaltıda yiyemedim bi kaç kaşık musli yulaf ezmesi yedim gene
gecikmem bebişimmmmiyi eğlenceler canikom
ay ben şimdiden özledim seni çok geç kalma hee