- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Sensiz sessiz buralargecikmem bebişimmmm
canımsınızzz, en çenesi düşük ben olunca, sessiz kalır elbet,Sensiz sessiz buralar
benimki de aynı vallabeni vursun sonra, yaşlılıkla ilgili imaları bile kaldıramaz, bana yaşlı mı dedin diye küser artık bana
benim annem de işine gelince yaşlı işine gelince genç:)) benden süslü ya. ojesi ruju hiç eksik olmaz. bazen bi giyinir ben yanında ablası gibi kalırım:)
allah onları başımızdan eksik etmesin
Bizde de durum şöyle,
o benim yaramaz çocuğum
Saol kuzum yaa yatamiyorum malesef eşimin işi çıktı acil çıkması gerekti salonda uzaniyorum bebegimde garibim kendi başına biseyler yapmaya caliisiyor oynuyor uzanıyor falan
annenin gelebilme durumu yok mu canım? sana biraz yardımcı olsa, veya kardeşinSaol kuzum yaa yatamiyorum malesef eşimin işi çıktı acil çıkması gerekti salonda uzaniyorum bebegimde garibim kendi başına biseyler yapmaya caliisiyor oynuyor uzanıyor falan
Kardeşim yok tek çocuğum annemde amerika daannenin gelebilme durumu yok mu canım? sana biraz yardımcı olsa, veya kardeşin
allah yardımcın olsun canım ya.. ilaç aldın mı? limonlu açık bi çay iç istersen nane ve karabiber de koy iyi gelir.Kardeşim yok tek çocuğum annemde amerika da
Aldım ilaç çayida deneyim iyi akıl ettin saol canım hiçte olmadı bu hastalık yarına kadar iyi olmam lazım yarın dogumgunumallah yardımcın olsun canım ya.. ilaç aldın mı? limonlu açık bi çay iç istersen nane ve karabiber de koy iyi gelir.
Bende acıktım bu musli yulaf ezmesi hiç bir ise yaramadıfilm çekmeye karar verdim.
adı da "aç ve öfkeli"
ay eveet yarın d.günün dimi. iyileşirsin inşallah yarına kadar.Aldım ilaç çayida deneyim iyi akıl ettin saol canım hiçte olmadı bu hastalık yarına kadar iyi olmam lazım yarın dogumgunum
yulaf hiç yemedim sen nestle nesfit deyince onun yerine önermiştim. iyi karbonhidrat o bişey olmaz. bidaha yemezsin. yok mu dünden ıspanak?Bende acıktım bu musli yulaf ezmesi hiç bir ise yaramadıbosunada karbonhidrat aldım hani tok tutuyordu bu iğrenç şey
Aminnnnnallah onları başımızdan eksik etmesin