kardeşinin takibinde ilerliyorsan ne yapıyorsun canım burda?Ben de ilk mesajımı burada yazayım... Mayıs 2016 dan beri sadece düzenli beslenerek ve sağlıklı şeyler yiyerek 16 kg verdim. Kız kardeşim diyetisyen ve onun takibinde ilerliyorum. Hepinize kolay gelsin...
kızkardeşine sorsana :)Mantar yumurta süper fikirmiş... Pişirmeye farklı bir şeyler arıyordum ben de.
Kk yönetimi el koymuş canım durumakardeşinin takibinde ilerliyorsan ne yapıyorsun canım burda?
Delisin haaaahahakızkardeşine sorsana :)
evet banlanmış. tüh bee uğraşacaktım azcık:)Kk yönetimi el koymuş canım duruma
aynenDelisin haaaahahaböyle reklam kokan hareketlerden hiç hoşlanmıyoruz değil mi ?
Bu tarifi ben tereyağlı yapıyorudum kahvaltıyaKizlarrr diyetteyim deyince annem bugün bir de diyet yemek yapmış, daha önce yapıyordum unutmuşum hatırladım...Çok lezizdi..Hemen tarif kondurayim:
2 adet kurusogani z.yagi ile kavurup,salça koyuyoruz... içine ince kıyılmış mantar koyuyoruz -yarım kilo kadar- , mantar önce suyunu salıyor, sonra çekiyor, suyunu cekene kadar ağzı açık pişiriyoruz, hiç su kalmayınca 2 adet yumurta kırıp karıştırıyoruz, biraz tuz, karabiber ve acı pul biber...Afiyet olsun..Mantar protein olduğu için diyetimize çok uygun
Buna ben biber ve domateste koyuyordum, annem böyle yapmış güzel olmusBu tarifi ben tereyağlı yapıyorudum kahvaltıya
Öyle de çok güzel oluyordur canimBu tarifi ben tereyağlı yapıyorudum kahvaltıya
Biber ve domatesle daha lezzetli olur sankiBuna ben biber ve domateste koyuyordum, annem böyle yapmış güzel olmus
Çok fark olmuyor aslında canimBiber ve domatesle daha lezzetli olur sanki
Merhaba tatlim naslsin diyet nasil gediyor canimBiber ve domatesle daha lezzetli olur sanki
Anneler yaparda güzel olmazmıBuna ben biber ve domateste koyuyordum, annem böyle yapmış güzel olmus
Nasıl oldun daha iyimisin cnnBiber ve domatesle daha lezzetli olur sanki
Galiba ondan o kadar lezzetli geldiAnneler yaparda güzel olmazmı
Biraz daha iyiyim diyet gayet iyi gidiyordu bugün müsli yemeseydim bozmus değilim ama bugün karbonhidrati fazla almış oldum ... senin nasıl gidiyorMerhaba tatlim naslsin diyet nasil gediyor canim
Birazcık daha iyiyim canım duşa girdim oğlumla biraz iyi geldi :)Nasıl oldun daha iyimisin cnn