- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
kuru patlıcan dolması ve yaprak sarmasıNapıyosun kız latiyya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuru patlıcan dolması ve yaprak sarmasıNapıyosun kız latiyya
Bir kk m var karışma layyyynnn diye bööör elinde pıçaklaaaala az kaldı koca boşayacak beni burası yüzünden. işi gücü bırakmışım buraya yazıyorum. akşama çok sakıncalı bir yemek yapıyorum. tanrı yardımcım olsun
Aynen ye güzelce doyur karnınıKalkimda ıspanak yiyim en iyisi ben o zaman
ona elimde pıçakla böörsem alır o pıçağı alnıma peki karıcım diye çiziktirirBir kk m var karışma layyyynnn diye bööör elinde pıçaklaaaa
o da bu hareketi yapsın sana
sooona gsen ona yine tekk tekk narin parmaklarınla nar ayıkla suyunu sık içir kendine gelirrr
Heyyyy allaaaaaaaaam yareppiiimmmkuru patlıcan dolması ve yaprak sarması
Tabbim sağlıklı huzurlu evladonla eşinle bir ömür nadip etsin cnm bugün dinlen yarına toparlanırsın ıhlamurun varsa elmayla demleyip içebirsen iyi gelirAldım ilaç çayida deneyim iyi akıl ettin saol canım hiçte olmadı bu hastalık yarına kadar iyi olmam lazım yarın dogumgunum
Evet canım ben de öyle düşündüm oturup durmaktansa yürüdüm döndümhiç yoktan iyidir cnm oturmaktansa yürümek
ee ama venezia26 sorduHeyyyy allaaaaaaaaam yareppiiimmm
elin ayaaan raaat durmuyoooooo
patlıcan dolması diyooo offfffff duymuyom seniiiii
bişiii soriiim son olarak;
kıymalı kuyruk yağlı veee nar ekşisi var mıııı
Heyyyy allaaaaaaaaam yareppiiimmm
elin ayaaan raaat durmuyoooooo
patlıcan dolması diyooo offfffff duymuyom seniiiii
bişiii soriiim son olarak;
kıymalı kuyruk yağlı veee nar ekşisi var mıııı [/QU. Allahtan duymuyosun birde duysan nasıl olur acaba
ee ama venezia26 sordu
yok zeytinyağlı yapayrum. ıyyy zeytinyağlı da yenirmiymiş hiiiiç tadına bile bakılmaz pöööööö
kız kendime yapıyorsam na böyle olayımNe diyeyim ben sana Yap yap biz zayıflayamıyorsak onlar kilo alsın :)
Eve geldik canım anacığım tepemde hala...Yemek hazırlayacağım..no_name_ 'im gelmiiiiş nasıl geçti anacığınla :)
kolay gelsin canımEve geldik canım anacığım tepemde hala...Yemek hazırlayacağım..
Farketmezzzzzee ama venezia26 sordu
yok zeytinyağlı yapayrum. ıyyy zeytinyağlı da yenirmiymiş hiiiiç tadına bile bakılmaz pöööööö
hımm çok güzelmiş denemek lazımKizlarrr diyetteyim deyince annem bugün bir de diyet yemek yapmış, daha önce yapıyordum unutmuşum hatırladım...Çok lezizdi..Hemen tarif kondurayim:
2 adet kurusogani z.yagi ile kavurup,salça koyuyoruz... içine ince kıyılmış mantar koyuyoruz -yarım kilo kadar- , mantar önce suyunu salıyor, sonra çekiyor, suyunu cekene kadar ağzı açık pişiriyoruz, hiç su kalmayınca 2 adet yumurta kırıp karıştırıyoruz, biraz tuz, karabiber ve acı pul biber...Afiyet olsun..Mantar protein olduğu için diyetimize çok uygun