Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
la az kaldı koca boşayacak beni burası yüzünden. işi gücü bırakmışım buraya yazıyorum. akşama çok sakıncalı bir yemek yapıyorum. tanrı yardımcım olsun :olamaz:
Bir kk m var karışma layyyynnn diye bööör elinde pıçaklaaaa:sinirli:
o da bu hareketi yapsın sana :KK4:

sooona gsen ona yine tekk tekk narin parmaklarınla nar ayıkla suyunu sık içir kendine gelirrr:KK74:

Bir kk m var karışma layyyynnn diye bööör elinde pıçaklaaaa:sinirli:
o da bu hareketi yapsın sana :KK4:

sooona gsen ona yine tekk tekk narin parmaklarınla nar ayıkla suyunu sık içir kendine gelirrr:KK74:
ona elimde pıçakla böörsem alır o pıçağı alnıma peki karıcım diye çiziktirir

Aldım ilaç çayida deneyim iyi akıl ettin saol canım hiçte olmadı bu hastalık yarına kadar iyi olmam lazım yarın dogumgunum :KK43:
Tabbim sağlıklı huzurlu evladonla eşinle bir ömür nadip etsin cnm bugün dinlen yarına toparlanırsın ıhlamurun varsa elmayla demleyip içebirsen iyi gelir

Heyyyy allaaaaaaaaam yareppiiimmm
elin ayaaan raaat durmuyoooooo:sinirli::sinirli:
patlıcan dolması diyooo offfffff duymuyom seniiiii:KK47::KK47:
bişiii soriiim son olarak;
kıymalı kuyruk yağlı veee nar ekşisi var mıııı :KK57::KK57::KK57:
ee ama venezia26 venezia26 sordu :110:
yok zeytinyağlı yapayrum. ıyyy zeytinyağlı da yenirmiymiş hiiiiç tadına bile bakılmaz pöööööö

Ben de ilk mesajımı burada yazayım... Mayıs 2016 dan beri sadece düzenli beslenerek ve sağlıklı şeyler yiyerek 16 kg verdim. Kız kardeşim diyetisyen ve onun takibinde ilerliyorum. Hepinize kolay gelsin...

Cenebazlarim benimmmmm,

Laynnnnn latiyya latiyya kızım ne dolması ne sarması, laynnnnn ..

Henüz hiç bir şey yemedim şimdi eve girdik, kapuska çorba isitacagim..

Oluyorum açlıktan bennnn

Basım gözüm karardı vallahiii

Cilekli Turtam Cilekli Turtam yat dinlen kuzummmm, toplarsin yarına...

zinnia zinnia iyi yapmışsın canım yürüyerek, ben de 2 saat yürüdüm mağaza gezdik ama iyi geldi çok şükür

Kizlarrr diyetteyim deyince annem bugün bir de diyet yemek yapmış, daha önce yapıyordum unutmuşum hatırladım...Çok lezizdi..Hemen tarif kondurayim:

2 adet kurusogani z.yagi ile kavurup,salça koyuyoruz... içine ince kıyılmış mantar koyuyoruz -yarım kilo kadar- , mantar önce suyunu salıyor, sonra çekiyor, suyunu cekene kadar ağzı açık pişiriyoruz, hiç su kalmayınca 2 adet yumurta kırıp karıştırıyoruz, biraz tuz, karabiber ve acı pul biber...Afiyet olsun..Mantar protein olduğu için diyetimize çok uygun

Kizlarrr diyetteyim deyince annem bugün bir de diyet yemek yapmış, daha önce yapıyordum unutmuşum hatırladım...Çok lezizdi..Hemen tarif kondurayim:

2 adet kurusogani z.yagi ile kavurup,salça koyuyoruz... içine ince kıyılmış mantar koyuyoruz -yarım kilo kadar- , mantar önce suyunu salıyor, sonra çekiyor, suyunu cekene kadar ağzı açık pişiriyoruz, hiç su kalmayınca 2 adet yumurta kırıp karıştırıyoruz, biraz tuz, karabiber ve acı pul biber...Afiyet olsun..Mantar protein olduğu için diyetimize çok uygun
hımm çok güzelmiş denemek lazım

X