onu veriyor fotoyu düzenle deyip biraz yanlardan kırpıp kaydediyorum, o zaman gönderiyor canımhalla halla günel de telden giriyormuş o foto atmış ama :/ bilmiyorum fotonun pikseli mi ne büyükmüş hata verip duruyor
tamam tekrar deneyimonu veriyor fotoyu düzenle deyip biraz yanlardan kırpıp kaydediyorum, o zaman gönderiyor canım
dene tatlım lütfennnnntamam tekrar deneyim
yahu canım geldi senin mesajın özelden bana, cevap verdim ya, görmedin mi?Kizlar bende ozel mesji basaramiyorum atamiyorum yahu eseblerim karisdi benim
sen de Allaha emanet ol canım, dikkat et kendine...Kixlar oglenden sonra gelerim biraz isleim var allaha emanet olun sagolun canlarim
Yeqin bir telasla sildim heralde okuyamadanonu veriyor fotoyu düzenle deyip biraz yanlardan kırpıp kaydediyorum, o zaman gönderiyor canım
canım özelden yine yazdım geldi mi?Offf ya burakib sizi gedemiyorum
günaydın fıstıkkkGünaydın güzeller
Mükemmel dün kendime lahana çorbası yaptım sabah çorbaya başlamadan tartıldım 100.8 bu bile nasıl mutlu etti anlatamam yaşanırgünaydın fıstıkkknasılsın bu sabah?
salı gününe 2 li rakamlara çoktan geçmiş olursun canım, maşallahhhhMükemmel dün kendime lahana çorbası yaptım sabah çorbaya başlamadan tartıldım 100.8 bu bile nasıl mutlu etti anlatamam yaşanır
Çok işine yarayacak lahanaMükemmel dün kendime lahana çorbası yaptım sabah çorbaya başlamadan tartıldım 100.8 bu bile nasıl mutlu etti anlatamam yaşanır
İnşallah çıkıp koşasım şehiri turluyacam nerdeysesalı gününe 2 li rakamlara çoktan geçmiş olursun canım, maşallahhhh
Ewet senin dedigin gibi sabah kahvaltı diger öyünlerde çorba içicem cnmÇok işine yarayacak lahana
missss gibi iç onu
Hahahaaaa insan eksileri görünce öyle oluyor hakkatenİnşallah çıkıp koşasım şehiri turluyacam nerdeyse