- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Ayyy evet 1 yıldır görmedim bu rakamı deli gibi bir tebessümle geziyorum evin içindeHahahaaaa insan eksileri görünce öyle oluyor hakkaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evet 1 yıldır görmedim bu rakamı deli gibi bir tebessümle geziyorum evin içindeHahahaaaa insan eksileri görünce öyle oluyor hakkaten
günaydın:) çok sevindim adına :)Günaydın güzeller
darısı başımıza inşallahhhgünaydın:) çok sevindim adına :)
amin yarabbimdarısı başımıza inşallahhh
Eğilip kalkarken karnını sık nefesini tut ver cidden spor olur şaka bir tarafa haakalkayım çamaşır asayım spor olur
ben de yavaş yavaş hazırlanmalıyım ama kalkamıyorum yerimden :)bugün bi güzel makyaj yapıp süsleneyim bakiim, aney kilo vermişsin diyecek mikalkayım çamaşır asayım spor olur
Vanim senin adina sevindim o hissleri ben yasamisim yasayan biler o kadar insan mutlu oluyorkiEwet senin dedigin gibi sabah kahvaltı diger öyünlerde çorba içicem cnm
Teşekkür ederim. Çok sağolgünaydın:) çok sevindim adına :)
10 kilo vermişsin farkedecek tabi kii. süslen bebişim yakışır güzel arkadaşımaben de yavaş yavaş hazırlanmalıyım ama kalkamıyorum yerimden :)bugün bi güzel makyaj yapıp süsleneyim bakiim, aney kilo vermişsin diyecek mi
Amin inşallah bol eksiler görürüzdarısı başımıza inşallahhh
Ben kecen sene 100 rakamin gordugumde o kadar aglamisdim ki demeki kilom gediyor sevincden yere goye sigmiyordum insallah sonraki rakamin 90 olur sonrda 80Teşekkür ederim. Çok sağol
vallaha mı. o zaman bol bol çamaşır yıkayım benEğilip kalkarken karnını sık nefesini tut ver cidden spor olur şaka bir tarafa haa
hahahah bi de hani nerenden verdin hiç belli olmuyor dermiş10 kilo vermişsin farkedecek tabi kii. süslen bebişim yakışır güzel arkadaşıma
İnşallah.Ben kecen sene 100 rakamin gordugumde o kadar aglamisdim ki demeki kilom gediyor sevincden yere goye sigmiyordum insallah sonraki rakamin 90 olur sonrda 80
70 olur insallah
Allah razı olsun canım, sen de çok güzelsin, makyaj kadının süsüdür, azıcık süslü olmak gerekKiz guzele ne yakismaz ki sen bezenmesende guzelsin canim amma bazen bir makiyajda bizi kendimie getirir
Normal zamanda karnını içe çekerek hareket ettigin zaman karın fazla genişlemiyormuş karnını çek 10 saniye tut bırak karnının sızladıgını hissedeceksin tekrarlayıncavallaha mı. o zaman bol bol çamaşır yıkayım ben