- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Gunel huseyinli canım neler yaptın bugün? Menun neydi? Nasıl geçti günün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu iki hafta çok sıkı gittin eminim güzel eksiler goreceksin canım...Acaba salı günü kaç kilo olacağım, Kaç gr vermiş olacağım, birden aklıma düştü heyecanladım yavvvv
Geçen hafta hayatımda vermediğim kiloyu verdim 1 haftadaSen bu iki hafta çok sıkı gittin eminim güzel eksiler goreceksin canım...
Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için :) amin canım ınşCilekli Turtam oğlunu Allah bağışlasın hayırlı bir evlat olsun sağlıkla huzurla büyüsün dertsiz inşallah
Harikasın ama su çok yahu 6lt nedirEfenimmmm gelelim bugün kü tıkınmalarımaaaa
Sabah: 14 zeytin+6 top peynir+6 çeri domates+maydanoz bolca
Öğle: yarım tabak kapuska+ 2 yk tavuk eklenmiş mevsim salatası
Akşam: 1 kase kapuska+1 kase yoğurt+1/2 mandalina
Spor: 45 dk yürüyüş
Su : 6 lt
Kaç kilo verdiydin geçen hafta ?Geçen hafta hayatımda vermediğim kiloyu verdim 1 haftada
Bu hafta 1 bile olsa çok mutlu olacağım
Canım 88,6 ile başladım salı günüKaç kilo verdiydin geçen hafta ?
Aklımı bulandirma AKŞAM AKŞAMKEndime çay demleyeyim
kıtır bir şey olsa dedim yanında birden,
halbuki sade içmeyi çok severim çayı,
hani içine bandırıyonya üzümlü kıtır gevrek..
Çok ayıp....
adımı yazacak oluyom bazen haaaa
O neymiş yaa hiç yemedim üzümlü kıtır gevrek, nasıl bisiyki oKEndime çay demleyeyim
kıtır bir şey olsa dedim yanında birden,
halbuki sade içmeyi çok severim çayı,
hani içine bandırıyonya üzümlü kıtır gevrek..
Çok ayıp....
adımı yazacak oluyom bazen haaaa
Kilo fazla olunca daha kolay veriliyor sanırımCanım 88,6 ile başladım salı günü
bir sonraki salı 85,8 kg
Tabi canım azaldıkça zorlaşıyor..16 kiloyu 2 ayda verdim 74 e indim, 74 ile 68 arası kiloyu 4 ayda verebildim.Diyete de alışıyor vücut, ödem gitmiş oluyor..Son kalan kilolar zor gidiyorKilo fazla olunca daha kolay veriliyor sanırım
Bi de kilo fazla olunca daha azimli oluyorum ben bir an önce gitsin diye...74 den 68 e insemde olur inmesem de, zaten 74 de De iyiyim diyorum, kacamk çok yapıyorum..Kilo fazla olunca daha kolay veriliyor sanırım
Son kalan yağlar çok inatçı harbidenTabi canım azaldıkça zorlaşıyor..16 kiloyu 2 ayda verdim 74 e indim, 74 ile 68 arası kiloyu 4 ayda verebildim.Diyete de alışıyor vücut, ödem gitmiş oluyor..Son kalan kilolar zor gidiyor
Valla benim 60 üstü kusuratlar hiç iyi değil onun için 60a inip ondan sonra daha aşağısı için ugrascam baktım olmuyor 60i koruycam :) ama 68insen daha iyi olur tabisi :)Bi de kilo fazla olunca daha azimli oluyorum ben bir an önce gitsin diye...74 den 68 e insemde olur inmesem de, zaten 74 de De iyiyim diyorum, kacamk çok yapıyorum..
Edilir canim1 ay sonra 5kilo vermiş olsam bedenimde deisiklik fark edilirmiki acaba
İlk yüz,göbek ve mideden anlasiliyor1 ay sonra 5kilo vermiş olsam bedenimde deisiklik fark edilirmiki acaba
Benim midem belli olmuyor ki dümdüz mideden aşağısı sarkık sadece sorun ordaİlk yüz,göbek ve mideden anlasiliyor