Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar ben artık 1 tabakla bile tıka basa yemiş gibi doyuyorum korktum sanki birazcikta hasta falan olmam dimi ? Az yemekle doyar oldum alışık olduğum bişey değil yarım ekmek yiyince ancak doyardim ben
canım zaten baştan beri söylediğimiz şey de o, asıl acıktıran ekmek, ekmeksiz yiyince insan acıkmıyor...hasta falan değilsin, olması gereken bu zaten

Bide 2 ay boyunca hergün bu adamı yapmıştım indirmistim videolarini 2 aylık program hergün başka yaptırıyor bir günde dinlenme veriyor 2 ayda acayip sekillenmistim

ben de daha önce leslie yapardım, aynen kadın böyle çıkıp yaptırıyor :) aslında olabilir...

buna da bak derim canım hem çok kolay hem de çok işe yarıyor
bu leslie 3 mil bunun 1 mili var başlangış için 20 dk falan, vallahi herkese öneririm, yarın yapacağım ben de, çok da kolay

ben de daha önce leslie yapardım, aynen kadın böyle çıkıp yaptırıyor :) aslında olabilir...

buna da bak derim canım hem çok kolay hem de çok işe yarıyor
Lesliede yaptim canım 3 ay :)) evet buda güzel ama bana yavaş geliyor ben daha hiit lere aliskinim :)

Suppersin bir maşallah canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…