- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
İnşallah benim yolum sizinkilerden uzun ama sizle birlikte çok kolaylaşıyo sayenizdedestek varsa süpper tabi, kolaylıkla kurtuluruz hep birlikte şu kilolardan umarım...
canım benim daha çok katılabilsen keşkeİnşallah benim yolum sizinkilerden uzun ama sizle birlikte çok kolaylaşıyo sayenizde
İstiyorum ama ev işi çocuklar derken pek fırsat olmuyo çok yazamasamda aklım burdacanım benim daha çok katılabilsen keşke
canım zaten baştan beri söylediğimiz şey de o, asıl acıktıran ekmek, ekmeksiz yiyince insan acıkmıyor...hasta falan değilsin, olması gereken bu zatenKızlar ben artık 1 tabakla bile tıka basa yemiş gibi doyuyorum korktum sanki birazcikta hasta falan olmam dimi ? Az yemekle doyar oldum alışık olduğum bişey değilyarım ekmek yiyince ancak doyardim ben
tamam tatlım ne zaman müsait hissedersen çık gel, bizim burada dükkan hep açıkİstiyorum ama ev işi çocuklar derken pek fırsat olmuyo çok yazamasamda aklım burda
Sağolun bu siteye sadece sizinle beraber kilo vermek için üye oldum ırtamınız birbirinize desteginiz mükemmeltamam tatlım ne zaman müsait hissedersen çık gel, bizim burada dükkan hep açık
ben de daha önce leslie yapardım, aynen kadın böyle çıkıp yaptırıyor :) aslında olabilir...Ben önceden hergün bu kadının videolarini yapardım çok eğlenceli gene baslicam ınş :))
bu leslie 3 mil bunun 1 mili var başlangış için 20 dk falan, vallahi herkese öneririm, yarın yapacağım ben de, çok da kolayben de daha önce leslie yapardım, aynen kadın böyle çıkıp yaptırıyor :) aslında olabilir...
buna da bak derim canım hem çok kolay hem de çok işe yarıyor
Lesliede yaptim canım 3 ay :)) evet buda güzel ama bana yavaş geliyor ben daha hiit lere aliskinim :)ben de daha önce leslie yapardım, aynen kadın böyle çıkıp yaptırıyor :) aslında olabilir...
buna da bak derim canım hem çok kolay hem de çok işe yarıyor
Yarın seninkilere de bi bakayım canim...Lesliede yaptim canım 3 ay :)) evet buda güzel ama bana yavaş geliyor ben daha hiit lere aliskinim :)
Suppersin bir maşallah canimmmEfenimmmm gelelim bugün kü tıkınmalarımaaaa
Sabah: 14 zeytin+6 top peynir+6 çeri domates+maydanoz bolca
Öğle: yarım tabak kapuska+ 2 yk tavuk eklenmiş mevsim salatası
Akşam: 1 kase kapuska+1 kase yoğurt+1/2 mandalina
Spor: 45 dk yürüyüş
Su : 6 lt