Hahahaaaa başına gelecekleri bildiği için
Hadi kolay gelsin :)Yap canım ben de 3 gündür temizlik yapacağım, utuler bekler, ben de kaçayim biraz
niresi la bu işyeri, hemen cv'mi gönderiyorumYalnız az önce mail geldi ayın 7.sinde de genel müdürlüğümüzde toplantı , peşi sıra akşam yemeği koymuşlar .Artık orda gittiğimiz yere göre balık falan uymaya çalışırım . Gerçekten çalışan bir kişi olarak dikkat etmek ne bileyim ara öğünü falan takip etmek zor. Yeri geliyor normal yemeği ya hiç yemiyorsun , ya da 12,30 daki yemeği anca 14 de 15.00 de yiyosun .. Düzen kalmıyor.
niresi la bu işyeri, hemen cv'mi gönderiyorum
ben de ben de...çalışmaktan çok yemek yeniliyor galibaniresi la bu işyeri, hemen cv'mi gönderiyorum
burada ne yazmıştın ki sildin bebeğim? merak ettim vallahi
Afiyet olsun harika :)bugünkü menüm:
saat 13:00
2 yumurta ve lor peyniri ile omlet + 1 büyük kase mercimek çorba
saat:18:00
1 büyük kase mercimek çorba+ 1 yemek tabağı tavuklu lahana kapuska+ 1 büyük kase yoğurt
spor: 40 dakikada 4 km koşubandında yürüyüş
17 dakika yıldız tilbe dansı
su: 3 litre oldu sanırım, çoook şişim şu an
18:00 de yemeğimi yedikten sonra mutfağım kapanıyor...
süpper canım sana da afiyet olsunnnnÖGLEN: 2 PEYNİRLİ YUMURTA maydonoz üstüne LİMON sikilarak yenildi..
ÖGLEDEN SONRA: 3 kaşık kuru meyveli fındıklı yulaf ezmesi
AKŞAM: koca tabak ıspanak yemeği
Bir küçük kase yoğurt... aralarda yeşilçay 1.5l su azcikta göbek atildi....
O arkadaşımız kendine yeni günlük açmış :))bu sabah aramıza katılanballl8 arkadaşımız ne durumda acaba? akşam gelir yazarım demişti...
Geldim şimdi işten. Bugün erken çıktımbu sabah aramıza katılanballl8 arkadaşımız ne durumda acaba? akşam gelir yazarım demişti...
Günlük açmıştım doğru ama buraya katılmadan önce. Sonra da vazgeçtim buraya katılmak istedim. Ama yazılanlar silinmiyor. Ama burdayım yani. Açtığım konuyu nasıl sile bilirim yine de bilen var mı?O arkadaşımız kendine yeni günlük açmış :))
yoo hiç sorun olmaz canım... neler yaptın bugün? diyetine uydun mu?Neyse artık günlüğüme yazanlar olmuş. Kapatmıyayım. Ama burdakileri de takip etmek isterim açıkcası. Sorun olmaz umarım?