Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günü bitirdim iş yerinde azzz sonra eve doğru yol alacağımmm, biraz gidene kadar neler konuşmuşsunuz ne dedikodular yapmışsınız okiimmm:kahve:
Evde umarım herkes yerinde olur kaçmayın bir yere haaaa:p
tamam canım akşam yazabileyim diye telefonu şarja bile taktım, sıra eşimden gizli yazabilmekte :p

yoo hiç sorun olmaz canım... neler yaptın bugün? diyetine uydun mu?
Hep zamanında içtim shake leri. En son ki shake 4 saat sonra içicem :/ çok var daha. Spor yapmıyorum ben fazla. Anaokulunda çok işim oluyor oturmaya vaktim yok pek yani saatlerce hareket içerisindeyim..

Hep zamanında içtim shake leri. En son ki shake 4 saat sonra içicem :/ çok var daha. Spor yapmıyorum ben fazla. Anaokulunda çok işim oluyor oturmaya vaktim yok pek yani saatlerce hareket içerisindeyim..
süppersin hadi inşallah bol eksili olsun diyetin..hareketli gün geçiriyorsan gerek yok zaten spora :KK66:

Bugünkü. Menüm
Sabah kalkınca sirkeli limonlu su
Saat 12 gibi kahvaltı
3 yumurtayla yapılmış çökeleklı baharatlı omlet (eşimve çocuklarla aldı biber çatal hepsini ben yemedim) 10 zeytin bol yeşillik 1 portakal
Akşam ıspanak ve pırasa sotesinin yanında yarım uskumru yagsız yatmadan öncede koyu pul biberli ayran 4 lt su 1 kahve 1 yeşil çay

Bugünkü. Menüm
Sabah kalkınca sirkeli limonlu su
Saat 12 gibi kahvaltı
3 yumurtayla yapılmış çökeleklı baharatlı omlet (eşimve çocuklarla aldı biber çatal hepsini ben yemedim) 10 zeytin bol yeşillik 1 portakal
Akşam ıspanak ve pırasa sotesinin yanında yarım uskumru yagsız yatmadan öncede koyu pul biberli ayran 4 lt su 1 kahve 1 yeşil çay
süpermiş, su da çok güzel...spor yok galiba bugün?

X