turtacım kaçta geliyor eşin? daha çok var mı?O arkadaşımız kendine yeni günlük açmış :))
tamam canım akşam yazabileyim diye telefonu şarja bile taktım, sıra eşimden gizli yazabilmekteGünü bitirdim iş yerinde azzz sonra eve doğru yol alacağımmm, biraz gidene kadar neler konuşmuşsunuz ne dedikodular yapmışsınız okiimmm
Evde umarım herkes yerinde olur kaçmayın bir yere haaaa
Enn kolay yemek beaa balıkyememek lazım da işte balık yapmak koley mi gülüm, hadi sen azıcık çalış ama çok açma arayı hemen gel
Hep zamanında içtim shake leri. En son ki shake 4 saat sonra içicem :/ çok var daha. Spor yapmıyorum ben fazla. Anaokulunda çok işim oluyor oturmaya vaktim yok pek yani saatlerce hareket içerisindeyim..yoo hiç sorun olmaz canım... neler yaptın bugün? diyetine uydun mu?
süppersin hadi inşallah bol eksili olsun diyetin..hareketli gün geçiriyorsan gerek yok zaten sporaHep zamanında içtim shake leri. En son ki shake 4 saat sonra içicem :/ çok var daha. Spor yapmıyorum ben fazla. Anaokulunda çok işim oluyor oturmaya vaktim yok pek yani saatlerce hareket içerisindeyim..
canıım balık kolayda sonra temizlemesi sıkıntıııEnn kolay yemek beaa balık
Selam kızlar bugün işlerim vardı giremedim.Ama diyetimi bozmadım tam gaz devam Coşmuşsunuz maşallahbugün @Mucizeem veMevsimlerden roma hiç gözükmedi, umarım iyilerdir...
zinnia çook çalıştın bugün kuzumm, iyi misinnn???
merak ettim vallahi tüm gün...arada bi girip ceee deyiverinSelam kızlar bugün işlerim vardı giremedim.Ama diyetimi bozmadım tam gaz devam Coşmuşsunuz maşallah
süpermiş, su da çok güzel...spor yok galiba bugün?Bugünkü. Menüm
Sabah kalkınca sirkeli limonlu su
Saat 12 gibi kahvaltı
3 yumurtayla yapılmış çökeleklı baharatlı omlet (eşimve çocuklarla aldı biber çatal hepsini ben yemedim) 10 zeytin bol yeşillik 1 portakal
Akşam ıspanak ve pırasa sotesinin yanında yarım uskumru yagsız yatmadan öncede koyu pul biberli ayran 4 lt su 1 kahve 1 yeşil çay
Eşim ve çocuklar evde olunca fırsat bulamıyorum. Sayenizde tam gaz gidiyorummerak ettim vallahi tüm gün...arada bi girip ceee deyiverin
iyi maşallah gayet güzel gidiyorsun....
Pazara gittim spordan sayılırsa ama akşam çocuklardan fırsat bulursam koşu bandında yürücem 1 saatsüpermiş, su da çok güzel...spor yok galiba bugün?
zaten oldukça hareketli geçmiş, durumuna göre bakarsın sen...Pazara gittim spordan sayılırsa ama akşam çocuklardan fırsat bulursam koşu bandında yürücem 1 saat
maşallah maşallahhh, çocuklar ve eşe rağmen diyeti bozmamak büyük başarıııEşim ve çocuklar evde olunca fırsat bulamıyorum. Sayenizde tam gaz gidiyorum
Ewet ufaklık zaten yetiyo spor olarak onun peşinde koşuyorumzaten oldukça hareketli geçmiş, durumuna göre bakarsın sen...
Sağolsun eşim destek veriyo çocuklarda aynı şekil hiç bukadar kolay olmamıştı benim için diyetmaşallah maşallahhh, çocuklar ve eşe rağmen diyeti bozmamak büyük başarııı
destek varsa süpper tabi, kolaylıkla kurtuluruz hep birlikte şu kilolardan umarım...Sağolsun eşim destek veriyo çocuklarda aynı şekil hiç bukadar kolay olmamıştı benim için diyet
Valla ben beklemedim yemegime son verdim az önce geç oldu çünkü :)turtacım kaçta geliyor eşin? daha çok var mı?