Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Hahahaaaa başına gelecekleri bildiği için :p

Yalnız az önce mail geldi ayın 7.sinde de genel müdürlüğümüzde toplantı , peşi sıra akşam yemeği koymuşlar . :KK70: Artık orda gittiğimiz yere göre balık falan uymaya çalışırım . Gerçekten çalışan bir kişi olarak dikkat etmek ne bileyim ara öğünü falan takip etmek zor. Yeri geliyor normal yemeği ya hiç yemiyorsun , ya da 12,30 daki yemeği anca 14 de 15.00 de yiyosun .. Düzen kalmıyor.

Yalnız az önce mail geldi ayın 7.sinde de genel müdürlüğümüzde toplantı , peşi sıra akşam yemeği koymuşlar . :KK70: Artık orda gittiğimiz yere göre balık falan uymaya çalışırım . Gerçekten çalışan bir kişi olarak dikkat etmek ne bileyim ara öğünü falan takip etmek zor. Yeri geliyor normal yemeği ya hiç yemiyorsun , ya da 12,30 daki yemeği anca 14 de 15.00 de yiyosun .. Düzen kalmıyor.
niresi la bu işyeri, hemen cv'mi gönderiyorum

bugünkü menüm:

saat 13:00
2 yumurta ve lor peyniri ile omlet + 1 büyük kase mercimek çorba

saat:18:00
1 büyük kase mercimek çorba+ 1 yemek tabağı tavuklu lahana kapuska+ 1 büyük kase yoğurt

spor: 40 dakikada 4 km koşubandında yürüyüş
17 dakika yıldız tilbe dansı

su: 3 litre oldu sanırım, çoook şişim şu an

18:00 de yemeğimi yedikten sonra mutfağım kapanıyor...

ÖGLEN: 2 PEYNİRLİ YUMURTA maydonoz üstüne LİMON sikilarak yenildi.. 1 BARDAK sıcak süt

ÖGLEDEN SONRA: 3 kaşık kuru meyveli fındıklı yulaf ezmesi

AKŞAM: koca tabak ıspanak yemeği
Bir küçük kase yoğurt... aralarda yeşilçay 1.5l su azcikta göbek atildi.... :KK52:

bugünkü menüm:

saat 13:00
2 yumurta ve lor peyniri ile omlet + 1 büyük kase mercimek çorba

saat:18:00
1 büyük kase mercimek çorba+ 1 yemek tabağı tavuklu lahana kapuska+ 1 büyük kase yoğurt

spor: 40 dakikada 4 km koşubandında yürüyüş
17 dakika yıldız tilbe dansı

su: 3 litre oldu sanırım, çoook şişim şu an

18:00 de yemeğimi yedikten sonra mutfağım kapanıyor...
Afiyet olsun harika :)

O arkadaşımız kendine yeni günlük açmış :))
Günlük açmıştım doğru ama buraya katılmadan önce. Sonra da vazgeçtim buraya katılmak istedim. Ama yazılanlar silinmiyor. Ama burdayım yani. Açtığım konuyu nasıl sile bilirim yine de bilen var mı?

X