atın ölümü arpadan olsun beeeöğh:) ince ve mutsuz öleceğime , dombik ve mutlu ölürüm
Tatlı niyetine yirdim onu bennnnBana da öyle geldi çocuğa isken ce edersin gibime geliyor sen opmekten
Biz sadece sabahları ve akşam uyurken sevisiyoruz sabah kalkıyor bana cici cici yapıyor öpüyor öyle uyandırıyor beni yatarkende ben ona cici yapıyorum uyusun diye :))Tatlı niyetine yirdim onu bennnn
atın ölümü arpadan olsun beee
O kadarcik miiii ? Tenhada kıstırıp isir poposudanBiz sadece sabahları ve akşam uyurken sevisiyoruz sabah kalkıyor bana cici cici yapıyor öpüyor öyle uyandırıyor beni yatarkende ben ona cici yapıyorum uyusun diye :))
Sanırım haklisinCilekli Turtam evinde dünyanın en kalorisiz tatlısı var, sen hala nutella peşindesin, git bebeni ye ohhh misss masallahhhhhh
Sevilmeyi sevmiyor bizimki hemen bagrip cagrip iniyor kucagimdan :))O kadarcik miiii ? Tenhada kıstırıp isir poposudan
evet ağzın tatlıyla doluyken konuşamazsın zatenValla haklısınlatiyya cım. Te Antepten binbir emekle yollanacak ve neymiş 'diyetteyim' diyip yemeyeceğim . Kimse inanmaz ki buna. Hele benim gibi tatlı düşkünü biri bu cümleyi toparlayamaz bile . Ben diyeette olmak ,tatlı yiyememek baklava Antep'ten
Vah vah niyet bozulmuş, diyette bozulacak anlaşılanValla haklısınlatiyya cım. Te Antepten binbir emekle yollanacak ve neymiş 'diyetteyim' diyip yemeyeceğim . Kimse inanmaz ki buna. Hele benim gibi tatlı düşkünü biri bu cümleyi toparlayamaz bile . Ben diyeette olmak ,tatlı yiyememek baklava Antep'ten
Bırakma, alıştır, anasin sen sevecen tabiSevilmeyi sevmiyor bizimki hemen bagrip cagrip iniyor kucagimdan :))
Hepsini görüyorum da ev interneti gitti, cepten fazla laf yetistiremiyorum, biliyorum ben yapacağımıno_name_ görmesin bu konuşmaları
Bana kübra diyor babasına baba diyor bizimki anası olduğumu idrak edemedi hala ancak acikinca susayinca altını pisletince yada uykusu geldiğinde anne diye dolanir pesimden onun dışında oymaya gelince iş babasına koşar babasıyla oynar ben sadece görevimi yerine getirebiliyorumBırakma, alıştır, anasin sen sevecen tabi
Hepsini görüyorum da ev interneti gitti, cepten fazla laf yetistiremiyorum, biliyorum ben yapacağımı
Vay nankör civcivBana kübra diyor babasına baba diyor bizimki anası olduğumu idrak edemedi hala ancak acikinca susayinca altını pisletince yada uykusu geldiğinde anne diye dolanir pesimden onun dışında oymaya gelince iş babasına koşar babasıyla oynar ben sadece görevimi yerine getirebiliyorum
Ben daha ispanagimi yapmadım kalkimde yapayım bari üşeniyorum ama yapmam lazımVay nankör civcivbuyumuste adam olmusss
Yap canım ben de 3 gündür temizlik yapacağım, utuler bekler, ben de kaçayim birazBen daha ispanagimi yapmadım kalkimde yapayım bari üşeniyorum ama yapmam lazım
Hahahaaaa başına gelecekleri bildiği içinhahahah kopyada yakalaanan öğrenci gibi