-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Hollanda'dayım ben bu ara inanılmaz sıcak burası haftasonu havuzu kuralım bizOo siz yazı getirmişsiniznerede yaşıyorsunuz ben İstanbul’da daha leğen sezonunu açmadım
Tek tatilimiz hep köye gitmek olmuştur.o da birkac yilda bir çünkü dedem ve nenem köyde idi.arada bir farklı şehirlere teyze,dayı ziyaretlerimiz oldu..neredeyse 15 yildir bir yere gitmiyorum.. tatil,deniz,kum,güneş kültürüm yokHerkes her sene tatile gidiyor mu cidden? Ben her sene gitmiyorum mesela…cokta dert etmiyorum ev daha rahat geliyor bazen bana.. ee cocuklarlada daha once dedigim
Gibi ve bir cok kisinin soyledigi gibi piknik yesillik, hayvanat bahcesi filan takilinabilir. Ben oyle yapmaya calisiyorum genelde
Ben çocukluğumdan beri hep tatile gittiğim için gitmediğimde çok sıkıntılı oluyorum. İnsanlar alıştıklarını arıyorlar. size göre böyle olmayabilir ama benim için bir ihtiyaç mesela. İnsanların ihtiyaçlarını da biz belirleyemeyiz.Tek tatilimiz hep köye gitmek olmuştur.o da birkac yilda bir çünkü dedem ve nenem köyde idi.arada bir farklı şehirlere teyze,dayı ziyaretlerimiz oldu..neredeyse 15 yildir bir yere gitmiyorum.. tatil,deniz,kum,güneş kültürüm yoktatil yapamadım diye aglanmasi da saçma geliyor
Kız ben 15 yildir gitmiyorum.Hayir elinde baska imkani varsa gitsin madem.. hem gidemeyip araba alip sizlanmak cok sacma.. elindekiyle mutlu olmak
Lazim bir yerde.. kaldi ki evet ben her sene tatile gitmiyorum mesela
Hakki varsa alsin o zamanÇocuğunla tüm gün beraber olmak elbette yorar bunaltır. Muhteşem anneler toplanmış yine bir kadını kınıyor. Ve evet tatil bir ihtiyaçtır. Çocukların da ihtiyacıdır bizim de. Gidemediğine üzülebilir bir insan. Bahçede kumda çocuk oyalamakla evde oyalamak aynı şey mi? Ayrıca evde çocuk dursun yük mü diyenler ne hikmetse o çocuklar kendi komşularının çocuğuysa şikayet ederler parka götürsün derler. Komşunun çocuğu gürültü yapınca rahatsız oluyorsunuz ya o anne sürekli bunu yaşayınca bunalamaz mı? Hakkı yok mu?
Sen hic yapmamissin belki aramiyorsun insan ihtiyac duyabilir pek tabii.. ama imkanin yoksa ne yapacaksinTek tatilimiz hep köye gitmek olmuştur.o da birkac yilda bir çünkü dedem ve nenem köyde idi.arada bir farklı şehirlere teyze,dayı ziyaretlerimiz oldu..neredeyse 15 yildir bir yere gitmiyorum.. tatil,deniz,kum,güneş kültürüm yoktatil yapamadım diye aglanmasi da saçma geliyor
Tesekkur ederim beni anladigin icinKötü niyetle yazmadığınız anlaşılıyor, sıkmayın canınızı.
Çoğu kişi tatilde anca evinde yatıp dinlenebiliyor. Herkes kendi imkanları dahilinde , kendine uyan her ne ise ona göre yaşıyor.
Şükür alışmamışım...Sen hic yapmamissin belki aramiyorsun insan ihtiyac duyabilir pek tabii.. ama imkanin yoksa ne yapacaksin
Şükür alışmamışım...yoksa bu pahalilikta tatile gidemiyorum diye dertlenecektim..sinirlerim bozulacakti
Yaz geliyor ya ,tatile gidemeyecekler başlar ağlamaya..tatil yapmamayı da dert edinmekte....
Evet tatile gidememekte derttir.Yaz geliyor ya ,tatile gidemeyecekler başlar ağlamaya..tatil yapmamayı da dert edinmekte....
Bah sen cidden daha uretici fikir beklerdim senden, piknik harici.. anneligiyle hava atmayan biri olarakKonu sahibi ben sizi anlıyorum.
Biz karı koca yazın izindeyiz. Eşim olmasa ben tek olsam çocuğun okulu da yokken delirirdim herhalde.
Eğer kafa dengi arkadaşınız, kardeşiniz varsa beraber deniz kenarında bir yer tutmayı da deneyebilirsiniz. Yani Muğla İzmir değil de Erdek gibi biraz daha ucuz bir tatil yerinde tutabilirsiniz. Benim arkadaşım iki aylığına Kuş adasında bir ev tuttu 3 kardeş, ortalama ayda bin lira ödeyecekler. Bu seçenek de sizi maddi anlamda yoracaksa yaşıt çocuğu olan arkadaşlarınızla piknik yapabilirsiniz. Çocuk en iyi çocukla oyalanıyor. Parkı olan ormanlık alanlar var oralara gidebilirsiniz.
Benim yaşadığım şehirde belediyenin çocuk atölyeleri oluyor. 2-3 günde bir iki saat fln oluyor. Ücretsiz. Onlara da bakabilirsiniz sizin şehrinizde varsa.
Ben dalga geçmeden kınamadan söylüyorum en azından amacım yardımcı olmaya çalışmak. Tatile ben gitmiyorum kimse gidemediğine üzülmesin dalga geçerim tarzında yazsam eminim bana da tepki gelirdi. Tepki fikrinize değil üslubunuzaBah sen cidden daha uretici fikir beklerdim senden, piknik harici.. anneligiyle hava atmayan biri olarakzira bu fikirleri kac kisi verdi onada kulp taktiniz
9 defa yazmana gerek yoktu.1 kere yazman yeterli..Tatil lüks değil ihtiyaç.
Tatil lüks değil ihtiyaç.
Kimse gelip mohtesemanneler diyemez, haksiz yere heleBen dalga geçmeden kınamadan söylüyorum en azından amacım yardımcı olmaya çalışmak. Tatile ben gitmiyorum kimse gidemediğine üzülmesin dalga geçerim tarzında yazsam eminim bana da tepki gelirdi. Tepki fikrinize değil üslubunuza