- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Cocuk yok dimi sizde :)şişme havuz alıp balkonda çocuklar suyla oynarken sizde limonatanızı içip onların eğlenmesini izleseniz
Kızımda yapıyordum ben. Ama balkon toplama işini akşam kocama bırakıyordumCocuk yok dimi sizde :)
Varsa sunu yasıyorsanız helal olsun:)
Balkona su tası,sonra o suyu bosalt,heryer su olsun ayy gözümde canlandı mazi glgfllgl
Cocukları yıka off off
6 buçuk yaşında kızım var :) aşırı hareketli çok fazla konuşan bir çocuğum var :) geçen gün ay imdat diye isyan ettiğimde oldu öyle hareketli ve konuşkan ,keşke çocukların açma kapama düğmeleri olsa ...Cocuk yok dimi sizde :)
Varsa sunu yasıyorsanız helal olsun:)
Balkona su tası,sonra o suyu bosalt,heryer su olsun ayy gözümde canlandı mazi glgfllgl
Cocukları yıka off off
Kendı ıcın de isteyebilir isteyemez mı sankı en cok kadınlar yoruluyor.Herkes her sene tatile mi gidiyorkaldi ki her guzellik bi arada olmaz arabayi satip tatile gidin madem tatili kendine istiyorsun gibi geldi bana..gunu birlik piknik vs iyi gelir bebelere.. bunun gibi altiviteler yapabilirsin..
aynen ördekler toplar falan da var yanına da limonata yapıp veriyorum uzatıyor ayaklarını oh hayat onlara güzel vallaKızımda yapıyordum ben. Ama balkon toplama işini akşam kocama bırakıyordumçok güzel oyalıyordu kızımı. Suyun içine toplar gemiler ördekler koyuyordum en az 2 saat gideri oluyordu. Sonra duş ve uyku.. günümü kurtarıyordu resmen.
Herkes her sene tatile mi gidiyorkaldi ki her guzellik bi arada olmaz arabayi satip tatile gidin madem tatili kendine istiyorsun gibi geldi bana..gunu birlik piknik vs iyi gelir bebelere.. bunun gibi altiviteler yapabilirsin..
Beni alintilamiskaldi ki fikir verdim tersledi yani..
Evinizde bahçe balkon varsa bi şişme havuz alın derim.
Herkes cok sey istiyor ama imkan yoksa ne yapacaksinKendı ıcın de isteyebilir isteyemez mı sankı en cok kadınlar yoruluyor.
Olabilir ben kotu niyetle birsey yazmamistmÇalışmaya dair yorumlar sonrası , arkadan gelen mesajınızı yanlış anlamış sanırım.
Yorumunuzu okurken "madem" kelimesinin kattığı anlam vs dikkate alınmamış. Bir de "tatili kendine istiyorsun gibi geldi bana" cümlenizden dolayı bir anda size dönmüş konu.
Tatile hiç gitmeyen , tatil nedir bilmeyen milyonlarca insan var memlekette. Çoğumuz için tatil köye gitmekten ibaret oldu çocukken.
Şu anda da şehirlerde çarşı, sahil vs gezen ; otel ve deniz tatilini hiç yapmamış olan çok sayıda insan var.
Olabilir ben kotu niyetle birsey yazmamistm
Zaten, ama konu sahibi alingan sanirim. Yani o kadar onemliyse arabasini satip gitsin dedim… bu kadar bunalima giriyorsa..kaldi ki tatile dinlenmehe gidilir, cocuklar kucukken dinlenemezsin zira yemekleri uykulari hepsi
Ayri sknti oluyor. Ne zaman 5-6 yasina geliyolar o zaman cocuklari salip kenarda kosede oturup dinlenebiliyorsun eline icecegini alip.
Ha buarada konu sahibi genel anlamda cocuklardan dolayi depresif gibi geldi bana..diger bir kac konusuna bakarsan ne demek istedigimi anlarsin.
Dedigim
Gibi
Herkes her sene tatile gidiyor mu cidden? Ben her sene gitmiyorum mesela…cokta dert etmiyorum ev daha rahat geliyor bazen bana.. ee cocuklarlada daha once dedigim
Gibi ve bir cok kisinin soyledigi gibi piknik yesillik, hayvanat bahcesi filan takilinabilir. Ben oyle yapmaya calisiyorum genelde
O bir leğen su bir çocuğu hala saatlerce oynatır, modası geçmez, eskimez.biz kardeşimle yazları balkonda leğene su koyup oyuncaklarimizla içinde debelenerek geçirirdik annem dikiş dikerdi haftada 1 gün parka zor giderdik parkta ta o zamanlar yerler beton salincaktan düşüp kanatirdim dizlerimi diye kizardi neyse
yine balkonda yastık ve çarşaflarla çadır kurardik
Size sonuna kadar katılıyorum.neden çalışmayı sadece maaş olarak düşünüyorsunuz? sigortanız yatacak, dört duvar arasında bütün gün ev işi yapa yapa tıkılmayacaksınız. Sosyal çevreniz olacak.vs vs . Çalışmamanın kolaya geldiğini düşünüyorum kusura bakmayın. Aman çalışsam da kreş masrafına ödiycem elimde az para kalıcak da bunun tesellisi.
Olabilir ben kotu niyetle birsey yazmamistm
Zaten, ama konu sahibi alingan sanirim. Yani o kadar onemliyse arabasini satip gitsin dedim… bu kadar bunalima giriyorsa..kaldi ki tatile dinlenmehe gidilir, cocuklar kucukken dinlenemezsin zira yemekleri uykulari hepsi
Ayri sknti oluyor. Ne zaman 5-6 yasina geliyolar o zaman cocuklari salip kenarda kosede oturup dinlenebiliyorsun eline icecegini alip.
Ha buarada konu sahibi genel anlamda cocuklardan dolayi depresif gibi geldi bana..diger bir kac konusuna bakarsan ne demek istedigimi anlarsin.
Dedigim
Gibi
Herkes her sene tatile gidiyor mu cidden? Ben her sene gitmiyorum mesela…cokta dert etmiyorum ev daha rahat geliyor bazen bana.. ee cocuklarlada daha once dedigim
Gibi ve bir cok kisinin soyledigi gibi piknik yesillik, hayvanat bahcesi filan takilinabilir. Ben oyle yapmaya calisiyorum genelde
Oo siz yazı getirmişsinizO bir leğen su bir çocuğu hala saatlerce oynatır, modası geçmez, eskimez.
Biz daha havuzu kurmadık, hafta sonu eski usul leğene suyu doldurdum 1 saatten fazla oynadı. Bebeklerini yıkadı, tencere tavalarını yıkadı bi daha yıkadı bi daha yıkadıbende aldım kahvemi oturdum arada beni çağırdı beraber oynadık, ıslandık, kuruduk... Yaz mevsiminin en iyi oyuncağıdır su.