Yaz tatili karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç aylıkken başladın

Neden erken rezervasyon yaptırmadınız ? fiyatlar su an ciddi yüksek. Erken avantajları bir dahakine kaçırmamanızı öneririm. Ben her sene Aralık ayında yaptırırım. 1 ay kadar önce merak edip oteli aradığımda satın aldığım tarihte otelin benim odediğimden tam 3 katı arttığını ogrendım

Konudan bağımsiz ama
Eşinizden mi ayrıldınız ? 6-7 yıldır siteyi takip ettigim için yorumlarinızdan biliyordum sizi

Konudan bağımsiz ama
Eşinizden mi ayrıldınız ? 6-7 yıldır siteyi takip ettigim için yorumlarinızdan biliyordum sizi
Yok, hayır.
Allah mı söyletti diyormuşum
Mesaili bir işi olmayışı sebebiyle genel anlamda adam yok ortada, haftada 2 ya da maksimum 3 kere akşam yemeğinde evde bulunuyor.
Tek ebeveyn derken kastım buydu.

Ala
Ya aslında çok alakası var ama ben anlatmakla siz anlamakla uğraşamayacaksınız belli ki en iyisi boşverin
Alakasi yok canım.. oldu olacak ev sahibi olamamanın sorumlusu olarak da gör.
Şükür hikayesine gireceksen ben burada başkasına cevabı verdim.gecmis sayfaları oku

Ala
Alakasi yok canım.. oldu olacak ev sahibi olamamanın sorumlusu olarak da gör.
Şükür hikayesine gireceksen ben burada başkasına cevabı verdim.gecmis sayfaları oku
E tabi ev sahibi olamamanın da bir yerde sorumlusu
Eşimle Maaşlarımız 30 bine yakın. Yine de ev alamıyoruz. Alamayız da. Annemlerin 10 yıl önce 230 bine aldığı ev şu an 2 milyon 700 binden başlıyor.
Üstelik istanbulun kıytırık semtinde. Mültecilerin yoğun yaşadığı gelişmemiş bir yer.

Şimdi buradan bile ev alamamanın sorumlusu ben miyim?

Ben miyim?ilk yazdigin mesajı oku

Çalışmak tabiki sadece maaş değil bende çocuktan sonra üzülerek ağlaya ağlaya işi bırakmış biri olarak söylüyorum ki 1 buçuk senedir evdeyim hala daha işe gideceğim günü iple çekiyorum emin olun işe gitmek bana tatil gibi gelir asla durmayan bir çocuk sürekli ev işleri kimse kolay kolay bunu kendi isteği ile seçmez. Kreş deseniz tam gün kreş bile olsa özel sektör şartlarında çocuğunuzu işten birinin alması gerekir yada kreşe bırakması gerekir. Çocuk hasta olduğunda ona bakacak yedek birinin olması gerekir vs vs yani yanında yardım edecek biri yoksa maalesef kreş yeterli olmuyor en azından bunu özel sektörde çalışmış ve sonrasında çalışacak biri olarak söylüyorum

Şükür et diyenler...
Tatile de gitmeyiver zaten tatil lüks diyenler....
Tatile gidemeyenler de ağlamaya başlar diyenler vs vs vs
Çarpıtma...bu hayatta istediğin herşey olmuyor..yıl içerisinde sahip olamadığin herşeye ağlıyor musun?fiyatlar belli,maaş belli..ya başka şeylerden ödün vereceksin yada gidip çalışacaksın.. gerçek bu , şükür et değil.. ülke ekonomisini ben yönetmiyorum.git yönetenlere soyle

Yönetenleri sizler belirliyorsunuz işte. Şimdi nereden biliyorsun diyeceksin. His diyelim.
Sahip olamadığım şeyleri çok çalıştığım halde fiyatlar yüzünden sahip olamıyorsamtalep etmek hakkım. Siz bu farkı anlamıyorsunuz

Yahu neyin inadindasin..yönetenleri sizler belirliyorsunuz derken sen oy kullanmıyor musun? Benim kime oy verdigimi nereden biliyorsun?inatla dediklerimi tersten anlıyorsun...benim almak istediklerim var ,beklemek zorundayim...Sen ev alamıyorsun, ben doğalgaz yatıramıyorum.gecen 18000 tl idi simdi 32000 istiyorlar..napayim ,kahrimdan öleyimmi?valla fenalik geldi.artik sana cevap vermeyeceğim

Ay bence de verme
Deveye hendek atlatırım daha kolay
Laf anlamazsın çünkü

çalışın sizde , herşey dört dörtlük olmuyor
Yaşadığı şehirde iş imkanı var mı ?
Eğitim durumu buna müsait mi ?
2 çocuğa tüm gün kim bakacak ?
Kreşe 2 çocuk için ne ödeme yapacak
Bakıcı kaç TL ödeyecek ? Düşünüyor musunuz da boş boş konuşuyorsunuz

Çocuklarınızdaki olumsuz davranışlar kafanızı yalnızca tatilde zehir olur bunlarla yaa diye kafanızı kurcalıyor çok yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…