- 29 Aralık 2007
- 3.379
- 1.055
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Bi de bakmışsın komşunun çamaşırlarını bi güzel durulamış tekrardanBizimki kesin hortumla asagiyi sular.
Herkesin düşüncesine saygım sonsuz bende tatil dedi mi yemek hazır olacak, temizlikle yatak toplamakla uğraşmıcam sadece yiyip içip gezeceğim varsa denizden havuzdan faydalanacağım. Buna tatil diyorum daha çok. Yani hizmet ayağıma gelecek kısacası.Ben pandemi dolayısı ile otel tatili yapmıyorum ve keyfini aldıktan sonra da yapmam uzum süre.
Çocukla otel eziyet.
Bu sürede ev kiraladık kuzenlerimizle, mesela 3 aile çok iyi anlaşıyorsa o şekilde yapıp maliyeti çok daha uyguna getirebilir.
Artık bence eve gerek yok, küçük yerlerdeki apartlar da iyi seçenek.
Önünde denizi olan, şipşak denize girilip çıkılacak küçücük beldeler favorim.
Çocuklar zaten bir şey yemez 300 çeşit de olsa standart yedikleri belli, e kendime de yaparım bir salata ya da makarna veyahut tost, yemek işi de öyle ahım şahım çıkarmam.
Otellerin 10 da bir fiyatına tatilimi yapar gelirim, düşüncem tamamen bu artık.
şisme havuza su veya deniz kumu koymak cocuklari aşirı oyaliyor.Cocuk yok dimi sizde :)
Varsa sunu yasıyorsanız helal olsun:)
Balkona su tası,sonra o suyu bosalt,heryer su olsun ayy gözümde canlandı mazi glgfllgl
Cocukları yıka off off
Sisme havuz bizde de var.şisme havuza su veya deniz kumu koymak cocuklari aşirı oyaliyor.
pandemi basinda balkona sisme havuz alip 50 kiloda deniz kumu koymustum icine saatlerce o kumun icinde oynadigini biliyorum.
evet kirletiyor yada islatıyor vs ama 10 dk bile olasa cocugu birakacak kimsesi olmayan insanlar icin efsane bir oyalama oyuncagi
bende sizin gibiydim kizim kumdan cikar iceri girerdi o kum heryere dagilirdi ince ince elimde supurge supururdum ilk zamanlar guya kafa dinleyecegim diye koydum cocugu kumaSisme havuz bizde de var.
İcine toplar atıyoryz
Gercekten bana o topları attıkca etrafa afakanlar basıyoır gfklgfklfk
Oyle titizlik delisi biri de değilim ama dagınıklıga gelemiyorum.
Topluyorm posete hemen
Neden topladın diyip geri bosaltıyor topları
Pandemide kızım 6-7 aylık.bende sizin gibiydim kizim kumdan cikar iceri girerdi o kum heryere dagilirdi ince ince elimde supurge supururdum ilk zamanlar guya kafa dinleyecegim diye koydum cocugu kuma
sonra baktim herkes keyfinde ben dinlenemiyorum saldım kendimide cayımı alip yaninda oturuyordum, ben baya parka cevirmistim ortami kaydirak salincak deniz kumu işi buyutmustum.
havuzdan cikarken uzerindekileri cikarip silkeliyodum balkona en son careyi oyle bulmustum
ben cayimi icmis, biraz kafa dagitmis oluyordum en azindan.
bu sene mecburen bir havuz daha alip icini suyla doldurmam gerekecek sehir degistirdim o sicaklarda ancak o sekilde bas edebilecegiz sanirim, camlar hakkinda konusmayalim en iyisi
çok acayip zamanlar oldu cocuklu aileler icin gercektenPandemide kızım 6-7 aylık.
Biz bi panik ne görürsek alıyorz netten oyalansın diye.
6 ay kanguruda sokakta gezmis cocuk birden eve kapandık.
En büyük boy sisme havuzlardan aldık icine 100 top.
Salonun ortasına kurduk
Gecmeye yeryok yanyan geziyoruz evde
Bayagı kaldı o öyle 10-15 gün .
Baktım biz kullanamıyorz odayı indirdim,kücüklerden aldık.
Suan 15 gün öyle nasıl yasadık diye düsündükce afakanlar basıyor gklgfklgf
O kesin, zaten ev isi yapmaya bayiliyor. Yeter ki temizlik yap, surayi sil, camasir asalim vs diyelim. Bazen oyle oyaliyorum. Eline bez veriyorum. Tabi sonra bir bezle yeri, masayi, tv'yi, koltugu en son beni silmeye calisiyor.Bi de bakmışsın komşunun çamaşırlarını bi güzel durulamış tekrardan
İşte çocuk var, çocuk var.Herkesin düşüncesine saygım sonsuz bende tatil dedi mi yemek hazır olacak, temizlikle yatak toplamakla uğraşmıcam sadece yiyip içip gezeceğim varsa denizden havuzdan faydalanacağım. Buna tatil diyorum daha çok. Yani hizmet ayağıma gelecek kısacası.
Ayrıca çocukla otel niye eziyet olsun ki kızım 3 aylıkken başladık biz tatillere her sene de gideriz. Büyüdükçe zaten herşey daha zevkli hale geliyor akranları ile arkadaşlık kuruyor, mini clup a bırak mesela çocukları tabi kendileri isterse 2 3 saat takılsın yaşıtları ile ebeveyn olarak kafa dinleBenimki seviyor öyle yerleri o eğleniyor biz kafa dinliyoruz
benimde tatil anlayışım müstakil bahçeli oyunlu çocuk havuzlu eşyalı evler varya denize de sıfır ...onlardan tutmak, kahvaltı zaten sıcakta karpuz peynirle geçiyor ,yemeğide dışarıdan söylemek veya dışarıdan yemek...İşte çocuk var, çocuk var.
Büyük oğlumla tatile gittiğimizde 2 aylıktı, denize giremeden döndük.
Garsonlar ‘siz bize verin de bir ıslanın’ diye peşimizde geziyorlardı.
2 si ile gitmelerimizde tek hatırladığım, kamyon gibi yüklerle oradan oraya koşmalarımız, onları zapturapt altına almaya çalışmalarımız ve yoğun ağlama sesleri.
Benimkiler böyle, parka gitmek de işkence, restorana gitmek de öyle, komut alma durumları yok, çarşı her şeye karşı
Elbette benim tatil anlayışımda da sıfır iş, camış gibi yatmak var lakin bunlar çocuklarla nerde olsam da mümkün olamadığımdan, ev tatili bana çok daha keyifli geliyor.
Gidebileceği alan sınırlı, güvenlik kontrolü elimde, carlayacağı şeyler yine öncesinde tahmin edilebilir ve sal sonuna kadar keyfini sürsün mantığı.
Hıh, tam olarak bu.benimde tatil anlayışım müstakil bahçeli oyunlu çocuk havuzlu eşyalı evler varya denize de sıfır ...onlardan tutmak, kahvaltı zaten sıcakta karpuz peynirle geçiyor ,yemeğide dışarıdan söylemek veya dışarıdan yemek...
otelde hiç rahat edemiyorum çocukla aman sesimiz gider mi aman rahatsız edermiyiz endişesi çok yaşarım ,hayvan gibi depinsekde geç saate kadar ayakta kalsak da kimse rahatsız olmamalı ki bende rahat edeyim
Biz o işi yazlıkta yapıyoruz kuzenin çocuğu ile yaşıtlar evler karşılıklı arada boş arsada var tehlike arz eden bir alan değil sabahtan akşaam ev ev dolanıp duruyorlar birlikte ,karınları acıkınca kimde yemek varsa oraya gidiyorlar, arada yetişkin kontrolunde denize git gel ama yazlık işte adı üstünde çocukluk anıları için muhteem bir olanak ama yetişkin kafasıyla sadece işten evden uzak kafa dinlemece ama bir tatil değil benim içinİşte çocuk var, çocuk var.
Büyük oğlumla tatile gittiğimizde 2 aylıktı, denize giremeden döndük.
Garsonlar ‘siz bize verin de bir ıslanın’ diye peşimizde geziyorlardı.
2 si ile gitmelerimizde tek hatırladığım, kamyon gibi yüklerle oradan oraya koşmalarımız, onları zapturapt altına almaya çalışmalarımız ve yoğun ağlama sesleri.
Benimkiler böyle, parka gitmek de işkence, restorana gitmek de öyle, komut alma durumları yok, çarşı her şeye karşı
Elbette benim tatil anlayışımda da sıfır iş, camış gibi yatmak var lakin bunlar çocuklarla nerde olsam da mümkün olamadığımdan, ev tatili bana çok daha keyifli geliyor.
Gidebileceği alan sınırlı, güvenlik kontrolü elimde, carlayacağı şeyler yine öncesinde tahmin edilebilir ve sal sonuna kadar keyfini sürsün mantığı.
Ay vay süper yaaa listelerin duruyor mu kopya istiyorumBen iki senedir yazları oğlumu insan içine çıkarmadığım için aylık aktivite planı yapıyordum. Kaba motor, ince motor, ev işleri, deneyler ve o aydayken öğrenmesini istediğim konular gibi başlıklar altında listeleyip duruma göre seçiyordum. İki hafta da annemlerin yazlığı kapatıyorduk sağolsunlar
Şimdi yaş oldu 3.5, yol parasını verebilirsek yine yazlığa gidebiliriz ancak, otel tatili benim için hayal zaten
Maalesef durmuyor ama 2020 aralık ayının planını buradan göndermişim ekran görüntüsü alıp, örnek olarak onları paylaşayım.Ay vay süper yaaa listelerin duruyor mu kopya istiyorum
Tamam hemen inceliyorum çok teşekkür ediyorumMaalesef durmuyor ama 2020 aralık ayının planını buradan göndermişim ekran görüntüsü alıp, örnek olarak onları paylaşayım.
Sonrasında böyle gün gün ayırmadım belirli başlıklar altında toplayıp oradan seçerek yaptım. Bu sene ise sadece yazın yapacağım
Yok artık.. sizin gibiler yüzünden derken?ben ne alaka..Valla sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz.
İnsanca yaşamak istemek bile suç