Yaz öncesi için diyet arkadaşı arıyorum!

Pinpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
107
0
Bu yaza formda gireceğim,diyenlerin buluştuğu toiğimize hoşgeldiniz!10.03.2013 tarihine kadar aramıza isteyen herkes katılabilir,ondan sonra oluşan grubumuzla tam gaz diyette olacağız.Belli kurallarımız olacak,uymayanlar ceza alacak."Off yine kilo aldım","Artık zayıflayacağım" gibi düşünceler zihninizi doldurduysa,gelin sıkışırız :) Yalnız iki gün sonra pes edecek olanlar şimdiden başlamasınlar lütfen.Gün içinde kısa süreli bile olsa,gününü topiğe yazacak kadar 5 dklık zaman ayırabilenler gelsin.Şimdiki grubumuzun üyeleri:

Üye çizelgesi--------Mevcut kilo------Hedef kilo

Pinpink ---------------- 68--------55

feelthismoment -------- 61--------54

roseee ---------------- 59--------52

ozlm94 -------- --------

phD_science ---------- 58.9--------54

fndkkrdu -------------- 66.9--------55

TOPİK KURALLARI

1-Her pazartesi kilo bildirimi yapılacak.(Bana özel mesajdan da atabilirsiniz,topiğe de yazabilirsiniz.)
2-Her gün en az bir paylaşım yapılacak,yiyip içtiğimizden yaptığımız spora kadar yazacağız.(Bir-iki günlük ufak tefek izinler olabilir,ama fazla abartılmayacak.)
3-Her gün en az yarım saat spor yapılacak.(Koşu,yürüyüş,video egzersizleri vb.)
4-Beyaz ekmeği protesto ediyoruz!Kepekli,çavdar veya tam tahıllı tüketilecek.
5-Kaçamaklar haftanın 6 günü yasak!Pazar günleri ise küçük bir kaçamak yapma hakkına sahibiz,azimli olan onu da yapmaz ama candır bu,çekebilir.
6-Bir üye 2 hafta boyunca hiçbir bildirimde bulunmazsa silinecek.(Önemli bir konu varsa,geri dönmek kaydıyla izine ayrılabilir cuma yarışmasındaki gibi.)

Şu an için belli olan kurallarımız bunlar.

Son düzenleme:
merhaba tatlım bende daha yeniyim birlikte hedefimize ulaşıcaz :) inanırsan başarırsın.. Pes etmek yok

bende diyet arkadaşı arıyordum :) bende diyete başlarken aşırı motivasyon ve hırsla başlıyorum ama aradan en fazla 3 gun geçince pes ediyorum :KK43: bunu tek yapmak zor oluyor, birilerinden destek alırsam daha kolay olur gibime geliyorrrr

bende varım arkadaşlar daha bu akşam başladım birlikten kuvvet doğar verelim kiloları yaza düğünüm varrr

merhaba tatlım bende daha yeniyim birlikte hedefimize ulaşıcaz :) inanırsan başarırsın.. Pes etmek yok
Evet,kesinlikle Pes Etmek Olmayacak!İstersek herşeyi yapabiliriz :KK31:

bende diyet arkadaşı arıyordum :) bende diyete başlarken aşırı motivasyon ve hırsla başlıyorum ama aradan en fazla 3 gun geçince pes ediyorum :KK43: bunu tek yapmak zor oluyor, birilerinden destek alırsam daha kolay olur gibime geliyorrrr

Ben de aynı sorundan muzdaribim,zaten bu yüzden açtım topiği.Birbirimizi motive ederek başaracağız bence biz bu işi motivesi düşenin saçlarını yolup avucuna vereceğiz :KK9: :KK4:

bende varım arkadaşlar daha bu akşam başladım birlikten kuvvet doğar verelim kiloları yaza düğünüm varrr

Öyleyse şimdiden başlayalım,bizim de bu yaz kına ve düğünler var da,seni düğününe kadar zayıflatacağız :KK3:

Bizde bu hırs varken güneşe bile çıkarız :KK9: Şimdi bence bugün hepimizin miladı olsun,kilolarımızı ve düşmek istediğimiz hedefimizi belirleyelim.Ve zamana yayarak verelim.Haftada bir insan en fazla 1 kilo verebiliyor ya,biz de böyle yapalım.Hem daha sağlıklı olur,hem de geri almamış oluruz.Siz de kabul ediyorsanız yarın başlayalım,ama önce tanışsak nasıl olur :KK16: ha bir de sürekli online olamasak bile arada bir girip bakalım topiğimize :KK53:1 hafta boyunca gelmek isteyenler gelsin,ama 7 kişiden fazlası olmasın.Sonra herşey karışıveriyor.1 hafta sonrasında ise tam kadroyu oluştururuz,tartı günlerini belirleriz,ufak tefek sınırlamalar getiririz,kendimizce kurallar koyarız.Nasıl olur?

ben kendimi tanıtayım adım gül arkadaşlar 160 boyunda 59 kiloyum 52 kilo olmak istiyorum bugün işte olduğum için menüm biraz kafama göre oldu yine de çok yemedim
sabah
yarım simit,peynir,çay
ara
portakal
öğle
sebze yemeği,elma,ekmek yemedim
akşam
çok az bulgur az tavuk yemeği bol salata
ekmek yok
ve gün içinde çok su tükettim işte bu kadar evde daha sağlıklı oluyo ve düzenli olmasada yürüyorum daha düzenli olmaya çalışacam sizde yazın kızlar paylaşalım

bende kendimi tanıtıyım :) ben melis, 168 boyunda 61 kiloyum hedefim 54 kilo olmak. Her pazartesi diyete başlıcam diyorum ama 2 gunden sonra bozuluyor :KK43: bu siteye yeni üye olmus olsamda bayadır takip ediyor yorumları okuyodum sorunuz varsa cevaplarım, tesekkurler :)

Öyleyse şimdi en başa kilolarımızı ve hedeflediğimiz kiloları yazıyorum,size de uyarsa pazartesi günlerini tartı günü yapalım,sonuçları yazalım.Bakalım işe yarayacak mı.Ben de bugünden başlayarak 3 gün su detoksu uygulamaya karar verdim,önce bedenen arınmak istiyorum,sonrasında sabah-akşam nesfit öğle ise evde pişen yemeğin azını yiyeceğim.Yarın ilk günüm olacak,2 hafta içinde etkisini gösterir herhalde.Belirli spor hareketleri filan da belirlesek nasıl olur?mesela jillian micheals'ın 30 günlük programına başlayabiliriz (Ama hep birlikte yapalım).

Şu ana dek 1 elma ve bir de muzlu süt içtim (kendim yaptım sütümü tabii ki:KK51:)Muhtemelen akşama kadar hiçbir şey yemeyeceğim,yani bu 3 gün sadece su ve işlenmemiş meyve-sebzeler olacak hayatımda.Abur cuburlara ise elveda dedim.(buna kantinlerden aldığım simitler,poğaçalar da dahil) :KK45:.Sonrasında ise nesfit e başlayacağım.Detoks kısmı kulağa sağlıklı gelmiyor ama aslında sağlığa çok faydalı.Nesfit ise kilomu verirken beni evdeki bol yağlı yemeklerden uzak tutacak bir kurtarıcı.Şu an kendimi öyle dinç hissediyorum kiii :KK8:

Çok özür kafam karışmış bir an :44: Pazartesiye kadar serbestiz kızlar,o zamana kadar başka gelmek isteyen olursa kapımız açık olsun,ama pazartesi tam olarak başlayalım.Her gün en az birkaç mesaj yazalım topiğe,ve kararlar alalım.Mesela;
-Günde 10 mekik
-Günde 10 şınav
-Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği
gibi.Kurallara uymayana da ceza tabii :KK47: Yani neymiş,her gün 5 dklığına bile olsa online oluyoruz,gün içinde yaptıklarımızı yazıyoruz.Öyleyse,topiğimiz hayırlı olsuuun :KK16:
Unutmadan,dünya emekçi kadınlar gününüz de kutlu olsuuun :KK9:

Kizlar beni de araniza alirmisiniz ? Yaza kadar kilo vermem lazim cooook :S

bencede senin dediğin gibi, pazartesiye kadar son serbestliğimizi yaşıyalım sonra her akşam ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık eksiksiz yazalım

ben de diyet yapıyorum 3. gunum bitti ama ben Karatay diyeti yapıyorum. 1.59 boyundaym 66 kilodan 57 kiloya indim sağlıklı beslenme ile. 1 yıldır kiilom 3 aşağı 5 yukarı sabitti. suan 58.9'um. hedef kilom 54-55 ciarı olmak ve sıkı bir vucut. walk at home ile evde yuruyorum 1 gun okuldaki sağlık için sporda tempo yapıyorum. yurt dısından gelip spora yazılacagim. kendime gunluk açacaktım ama size katılabilirim. gunluk bildirimlerde bulunalım öncelikle ben 3 gundur bildirimde bulunuyorum. buraya da yapıştırabilirim yaptıklarımı. ama dediğim gibi 14-19 MArt arasında olmayacagim onu toplu yazmak kabulse ben de katılayım aranıza

Hepiniz hoşgeldiniz :KK3:

Kizlar beni de araniza alirmisiniz ? Yaza kadar kilo vermem lazim cooook :S

Tabi ki de,zaten bu yüzden açtım topiği.Ama günlük yediğinin bildirimini yapmalısın,p.tesi günleri de tartı günlerinde kilo bildirimi yapacrsan,süper olur

ben de diyet yapıyorum 3. gunum bitti ama ben Karatay diyeti yapıyorum. 1.59 boyundaym 66 kilodan 57 kiloya indim sağlıklı beslenme ile. 1 yıldır kiilom 3 aşağı 5 yukarı sabitti. suan 58.9'um. hedef kilom 54-55 ciarı olmak ve sıkı bir vucut. walk at home ile evde yuruyorum 1 gun okuldaki sağlık için sporda tempo yapıyorum. yurt dısından gelip spora yazılacagim. kendime gunluk açacaktım ama size katılabilirim. gunluk bildirimlerde bulunalım öncelikle ben 3 gundur bildirimde bulunuyorum. buraya da yapıştırabilirim yaptıklarımı. ama dediğim gibi 14-19 MArt arasında olmayacagim onu toplu yazmak kabulse ben de katılayım aranıza

2-3 gün sonra aramıza döneceksen tabi ki problem olmaz.Zaten biz de günlük bildirim yapalım diyoruz,bu sayede bir hafta boyunca ne yedik ne yaptık daha rahat görürüz.Her pazartesi de tartılıp sonuçarı yazacağız.

bencede senin dediğin gibi, pazartesiye kadar son serbestliğimizi yaşıyalım sonra her akşam ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık eksiksiz yazalım

Evet,öyle yapalım.Bir de birbirimize önerebileceğimiz spor videoları falan da olabilir,ya da atıyorum birimiz diyetimizde farkında olmadan hata yapıyorsak fark ederiz.

Sizleri de alıyorum listeye kızlaaar :KK31:

Benide yaz sekerim grubuna bende arkadas ariyordum kendime hergun her saat onlineyim :-) ben gecen cumartesi 66,9la diyete basladim doktor listemle tabi :-) ben mayisa kadar 55 olucam sonra mayista listem yenilenecek 47ye yolculuk yapicaz :-) bana simdilik 55 yaz canim. Bu arada kahvaltimda bol roka ve tere1 kibrit kutusu peynir ve 4 zeytin yedim uyaninca bi bardak su. İctim ve yesil cayimi da ictim tabiki kahvaltidan sonrada yine 1 bardak su ictim :-)

Benide yaz sekerim grubuna bende arkadas ariyordum kendime hergun her saat onlineyim :-) ben gecen cumartesi 66,9la diyete basladimdoktor listemle tabi :-) ben mayisa kadar 55 olucam sonra mayista listem yenilenecek 47ye yolculuk yapicaz :-) bana simdilik 55 yaz canim. Bu arada kahvaltimda bol roka ve tere1 kibrit kutusu peynir ve 4 zeytin yedim uyaninca bi bardak su. İctim ve yesil cayimi da ictim tabiki kahvaltidan sonrada yine 1 bardak su ictim :-)

Oh ne güzel bütün kızlar toplandık oldu :KK1: Bugün gelen herkesi alıyoruz ama yarın almayacağız ki çok fazla kalabalık olmayalım ve bir an önce başlayalım :21: Listeyi hallettim,topiğin başına kuralları yazıyorum,önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Oh ne güzel bütün kızlar toplandık oldu :KK1: Bugün gelen herkesi alıyoruz ama yarın almayacağız ki çok fazla kalabalık olmayalım ve bir an önce başlayalım :21: Listeyi hallettim,topiğin başına kuralları yazıyorum,önerisi olan var mı?

canım kurallarını okudum ben cumartesiden cumartesiye kilo bildirimi yapabilirim bi süre belli olmaz evimde tartı yok en kısa sürede alıcam ve bugün size kilomuda söylicem az önce öğle yemeğimi yedim ondan öncede 11de yarım elma ve 2.yk yoğurt yedim öğlendede semizotu yemeği(1 tatlı kaşığı yağ ile yapıldı) çorba salata ve 1 dilim kepekli ekmek yedim ve yemek öncesi ve sonrası su içtim.

kurallarla ilgili tavsiyem; şunun şurasında yaza 3 ay gibi bişey kaldı azıcık nefsimize hakim olursak abur cubur gibi şeyleri tüketmeyiz.
3 ay dediğin nedir ki :) hem o şeyler pis kaka ıyyy :KK20: canınız çok isterse ayda 1 defa formun mu ne diyet çikolatası mı ne varmış sadece ondan yiyebiliriz ama 1 tane başka yok :KK45: he şöyle bişey var herkes zayıf haliyle bikini mayo dar elbiseler giyerken bizler löp löp sarkan etlerimizle geziceksek bundan memnunsak amenna ama ben kararlıyım bu kilolar gidecek o kadar !

he bide kızlar benim diyetisyenim sakın akşamları pilav makarna türü yeme dedi ve meyve suyu felanda yasak şekerde kullanmıyorum karalıyım çünkü zayıflıcam :KK8:

Bende katılmak istiyorum daha önce bir iki yerde denedim ama olmadı 2 aydır giderek kilo alıyorum şuan kilom 53-54 arası değişiyor.Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum 48 kilo hedefim.

X