- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.655
- Konu Sahibi Siriusnova
Bana küçük bir arkadaşımi hatırlattınız :) Bana esinle evde aksam nasil oturuyonuz demisti Nasıl mı oturuyoruz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman dün yaptığımız neydi, Scrabble mı oynadık yoksa2,+1 evde oturup çocuğu olanlar, yazları seks yapmıyor diye biliyorum.
Bence Sema bu. Taki tasarimi bakti olmayacak, dolmalar, pastalar bir yere kadar dedi ve 2016 kisi yerine 2031 yazina gitti hic konusmadan mesaj atan adamla evlendi. Cevap vermeyisi de bundan.Hayır bir de 10 yıl ne? 3 olsun, hadi 5 olsun. 2+1 ev ne alaka? Düzenli seks için 3+1, ısı yalıtımlı, cam balkonlu daire mi lazım? Balkon önemli çünkü. Muzu sürtmek için.
Aaaa yapıyor musunuz? Yanlış bilgi demekki. 3+1 evde oturduğumdan böyle bir derdim yok.O zaman dün eşimle yaptığımız neydi, Scrabble mı oynadık yoksa
Allah bilir balkonunuz da vardır.Aaaa yapıyor musunuz? Yanlış bilgi demekki. 3+1 evde oturduğumdan böyle bir derdim yok.
Seks onların neyine? Çürüsünler o evde.O değil de 1+1 de oturanlar da var
Hemen ev bulup gideceğim bu 2+1 den ezik gibi ne bu böyle seks mi olurSeks onların neyine? Çürüsünler o evde.
Hava atmış olmayayım diye yazmadım.Allah bilir balkonunuz da vardır.
Özgüvensiz Sema mı? Bu kanıya nerden vardın? Gerçi ikisi de hafif sayko gibi.Bence Sema bu. Taki tasarimi bakti olmayacak, dolmalar, pastalar bir yere kadar dedi ve 2016 kisi yerine 2031 yazina gitti hic konusmadan mesaj atan adamla evlendi. Cevap vermeyisi de bundan.
Konuya donecek olursak; vallahi Allah ne verdiyse pata kute girisiyoruz iste.
Bu ne saçma bir soru yaBen 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
Vay bee şimdi o balkonda var yaaaahsjjajsjajja DEMEMİZİ Mİ BEKLİYORSUN KONU SAHİBİHava atmış olmayayım diye yazmadım.
Seks kaç saat sürüyorsa, kapıyı kapatip bitince açmak yeterli olmuyor demek.Bu ne saçma bir soru ya
Ben hem 2+1, hem en üst kat olduğu için aşırı sıcak hem de bebekli evdeyim. Zoru başarırım, imkansız biraz zaman alır.Hemen ev bulup gideceğim bu 2+1 den ezik gibi ne bu böyle seks mi olur
Öyle demek ki vay anasını ne dertler varmış...Seks kaç saat sürüyorsa, kapıyı kapatip bitince açmak yeterli olmuyor demek.
Herkesin derdi kendine büyük.
Bende aynı en üst kattayim da benim çocuk baya baya büyük ergenBen hem 2+1, hem en üst kat olduğu için aşırı sıcak hem de bebekli evdeyim. Zoru başarırım, imkansız biraz zaman alır.