ay kızlar kaç gündür kuzenimin düğünü vardı şükür bitti ya benim kurbanım zor birisi düşündüğüm şeyleri sevmiyormuş çok az biliyorum onun hakkında ne alsam diye düşünüp duruyorum ya begenmesse
eltinin bebeğinden böyle güzel bahsetmen çok hoş, Allah bozmasınolumunekankayizsmileslm kızlar offf butun gun hastanedeydık super bışı ya yenge oldum neguzel hele pasamızı görsenız mıncıklamalık 4.100 gr 54 cm dogdu masallah demeyı unutmayın ıste benım yegenım
Günaydın,
günaydınlarr
oyy o ne tatlı bişey öyle Allah analı babalı büyütsün sevenlerine bagıslasın
masallah yaa bizim içinde kokla mistr o şimdi
hoşgeldin yıldız. nasılsın
Ahhh ahh elde ne eltiler var benimkisi 2 aylığına bi geldi nifak soktu gitti millete. Gerçi onda suç yok onu parmağında oynatan abla diye saydığımız kişide suç gerçi benim için daha iyi oldu eşimin amcasının kızı ile araya mesafe koymayı uzun zamandır düşünüyordum. kayınvalidem eltimden dolayı millete onun akıl hocası var diyormuş çok gülmüştüm ya. Millet boşluktan ne yapacağını şaşırdı neymiş millet bana sırtını dönmüş bende yalnız kalmışım eşimin dayısının kızına yaklaşmışım benim için böyle diyormuş millete sanki benim çevrem sadece ikisinden ibaret. bizim onlarla aile olarak gezmemizi hazmedemiyor.
işte boşluktan napacağını şaşırıyor. geçenlerde k.validemlerde idi hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım. k.pederim o ablaya boş konuşuyorsun dedi bende evet baba katılıyorum sana dedim. anlamıştır iyice konuşmadığımı Allah ıslah etsin.
İyiyim canım benimopuyorumnanaktan sen nasılsın?
Ahhh ahh elde ne eltiler var benimkisi 2 aylığına bi geldi nifak soktu gitti millete. Gerçi onda suç yok onu parmağında oynatan abla diye saydığımız kişide suç gerçi benim için daha iyi oldu eşimin amcasının kızı ile araya mesafe koymayı uzun zamandır düşünüyordum. kayınvalidem eltimden dolayı millete onun akıl hocası var diyormuş çok gülmüştüm ya. Millet boşluktan ne yapacağını şaşırdı neymiş millet bana sırtını dönmüş bende yalnız kalmışım eşimin dayısının kızına yaklaşmışım benim için böyle diyormuş millete sanki benim çevrem sadece ikisinden ibaret. bizim onlarla aile olarak gezmemizi hazmedemiyor.
işte boşluktan napacağını şaşırıyor. geçenlerde k.validemlerde idi hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım. k.pederim o ablaya boş konuşuyorsun dedi bende evet baba katılıyorum sana dedim. anlamıştır iyice konuşmadığımı Allah ıslah etsin.
günaydın hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?