- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
aynen cnm valla kimse benden kıymetli değil artık hepimiz belli yaşlara gelmiş insanlarız küçük olsak olsalar anlayacağım destek olacağım sorunlarını çözeceğim ama kendimi şamar oğlanına döndürmeyeceğim herkes ne sorunu varsa çözsün sonra suçlu ben oluyorum iyilik yaparken kötülük buldum hep. dün eşime de ablamada kardeşimede bıktım sorunlarınızdan bir daha üstüme bu kadar gelinirse alıp başımı giderim buralardan hiç biriniz bir daha yüzümü göremezsiniz dedim hayret korktu adam aklıma geldikçe gülesim geliyor saçmalama nereye gideceksin tamam bırak herkesi bende özür diliyorum bir daha üzmeyeceğim seni falan dedi ama cezası daha bitmedi bu kadar kolay kurtulamıcak benden...
kesinlik öyle canım.
hani insan abla diyor. baba anne kardeş diyor.. sonra bir bakıyorsun olan sana oluyor..
ablam memlekete gidicekti. 1gün izin aldım(ki zorla!). cumartesi pazar ptesi babamın iş yerine gittim. ablamın yerine..
sabah sekiz akşam 8. sabah kahvaltı yapmadan babamla hızlıca işe gittiğimiz için, sırf bana "neden kahvaltı yapmadın!" demesin diye öğlene kadar aç kaldım
ablam doğuya gitmişti. ablam madem okadar yol gitmiş. bende rapor alayım 2 gün. ablam 2 gün daha kalsın memlekette dedim.
babama bunu dedim. baba rapor alcam ablam biraz daha kalsın. 4gün için batıdan doğuya gitmek az ki zaten kendi arabalarıyla gittiler iki gün yolda geçti.
babamın tepkisi. sen kendi işine bak. ablan giderken bunu biliyordu. kimse yok buralarda görmüyormusun. aslında bir farkı yoktu.ablam yerine ben çalışmış olacaktım.
bu olay üstüne erkek kardeşim geldi. oda neden huzurumuzu kaçırıyorsun. süperman olmayı bırak
sonra eve gittim. annemde memlekte gidicekti babam izin vermemişti. oda durduk yere bana patladı..
18 yaşındaki kardeşim senden nefret ediyorum yüzüne bakınca bile dedi
çok kötüyüm bende artık kimseye karışmicam. ya cebimde para yokken bile ben hep onlara aldım. 10gün geçti babam bir kere bile aramadı. 1ay bile aramaz.
artık gitmicem yanlarınada. sakarya ölüp çürüyüp gidicem
Son düzenleme: