• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

Hayatım bende yengem ve abimin yaptıklarından dolayı onları görünce insanlıktan çıkıyorum. Bu defa da annem sen neden karışıyorsun. O erkek, abin diyip beni zıvanadan çıkarıyor.Bırakınca da gönül razı değil. Görmeyeyim gitmeyeyim diyorsun vicdan rahat değil. Anlıyorum seni fakat ara ara o havalandırdığın insanları yalnız bırakki kıymetini azda olsa bilsinler. Bak ben bugün bile işten izin alıp annemi hastaneye götürdüm abimle ben koştururken o sadece şoförlüğümüzü yaptı. Ben kızınca da kızıyorlar. İyide o çalışıyor sanki ben çalışmıyorum.Birde afra tafra yapıyor.Diğeri desen başka alem o yüzden berfo asla ve asla kendini yer paspası olarak görmelerine izin verme. Yoksa evlendiğinde de durum aynı şekilde devam ediyor.

buda bana küpe olsun ozaman canım. teşekkür ederim:50:

Kızlaaar günaydııınn. Ramazan geldi çattı bayram çekilişi yapıyormuyuzzz :9:

Kızlar merhabalar
Yeni çekiliş muhabbeti çıkmış sanırım. Ben katılmayacağım, ama muhabbete varım:52:

kızlaarrr :3::3:

bikaç gündür yazılanları görmemişim, gamzem ve asmum sıkıntılar yaşamışlar kıyamam ben onlara :50: hak edene hak ettigini yapmak lazım valla, anne baba kardeş koca ayırt etmemek lazım, ancak o zaman kıymet bilirler :41: neyse kapanmış konuları açıp ortalık karıştırmayım şimdi :1:

kızlar yeni çekilişe ben katılamayabilirim :26: yani yeni topik açılınca gelirim, çekiliş gününe kadar iş bulamamış olursam eger katılamam ama şimdiden söyleyim :50: ama muhabbetinize katılırım ondan yana hiç sıkıntım olmaz biliyosunuz :27:

slm kızlar:42::42:

nurdan cnm saolasın inş tekrar yaşanmaz aynı olaylar:31:

kızlar bizde büyük ihtimalle ramazanda yeni evimize taşınacağız bakalım bayrama kadar tüm tadilatı falan bitirebilirsek koşuşturmacadan fırsat bulabilir miyim çekiliş için hiç bilmiyorum çünkü tüm ev tadilattan geçicek:31:

ramazanda zor olacak galiba bu iş :/ bizim de karısık durumlar ev yoğun , kayınvalidemin ev tadilatta falan karısık:44:

Kızlaaar günaydııınn. Ramazan geldi çattı bayram çekilişi yapıyormuyuzzz :9:

slm canım nasılsın malum ben her zaman giremiyorum kim bilir neler kaçırdım :((( çekiliş lafı duydum hemen sorayım dedim çekiliş yapıyormuyuz yaparsak ben varım malum çok girtemiyorum ama haber ederseniz bana ben katılırım

Back