Yatılı görümce sorunsalı

Bayramda iftar olmaz, çünkü bayramda oruç tutulmaz. Ramazan ayı bittikten, oruçlar tutulduktan sonra Ramazan Bayramı gelir.

"Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı ya da İftar Bayramı, İslam âleminde oruç tutma ayı olan Ramazan ayının ardından üç gün boyunca kutlanan dinî bir bayramdır."
Şermin sana bayılıyorum ya 😂

Biz bu konulardan boşanma aşamasına geldik. He eşlik eden bir vajinismus problemi vardı tabii bunlar bahane oldu. Ablasıyla ilgili değil ama aileden dişinin didisi olsun olumsuz bir şey söylersem kıyamet kopuyor
Boşanma aşamasına geldiyseniz belki de o aşamadan geri dönmemeliydiniz o zaman ne diyeyim. Evet benim eşim de ailesiyle ilgili yorum yapmadan hoşlanmaz. Ama zaten benim hangi durumlarda rahatsız olacağımı bilir. Kararları, planları bana bırakır. Bir durumdan rahatsızsam direk söylerim. En kötü ihtimalle kısa bir süre idare etmemi, rica eder ve telafi eder.
Kusura bakmayın da karşısında bu kadar tir tir titrediğiniz bir eş ve ailesi varken çözüm falan bulamazsınız.

Bazı arkadaşlar kıskançlık gibi yorumladı sanırım. Keşke hiç gitmesem öyle evin gözde gelini olayım gibi bir hayalim yok 😊 Eşime söylersem direkt çocuklardan rahatsız oluyorsun ablamı sevmiyorsun der. Akrabalarına gitmiyorum diye zaten önyargılı bu konuda
Daha ne kadar gidebilirsiniz akrabalarına🤦 nereli bu insanlar? Çok gelenekçilermiş

Biz bu konulardan boşanma aşamasına geldik. He eşlik eden bir vajinismus problemi vardı tabii bunlar bahane oldu. Ablasıyla ilgili değil ama aileden dişinin didisi olsun olumsuz bir şey söylersem kıyamet kopuyor
Sizin fikirlerinizi hiçe sayan bir adamla evli kalmanız hata. Birçok kişi aile konusunda sorun yaşıyor ama çözüm kadının susması değil. Genelde erkekler orta yolu buluyorlar. Nereye kadar susup içinize atacaksınız? Ayrıca öğretmensiniz, kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz. Bırakın kopsun o kıyamet. Bugün olmasa yarın muhakkak kopacak, kimse sonsuza kadar alttan alamaz.

Sizin problem görümce vs değil direkt eşiniz önceki msjmda belirtmiştim eşinizle görüşmeniz gerektiğini ama şimdi daha iyi anladım. Zaten anlayacak bır eşiniz olsa sıze bırakmadan çözerdi.

Bazı arkadaşlar kıskançlık gibi yorumladı sanırım. Keşke hiç gitmesem öyle evin gözde gelini olayım gibi bir hayalim yok 😊 Eşime söylersem direkt çocuklardan rahatsız oluyorsun ablamı sevmiyorsun der. Akrabalarına gitmiyorum diye zaten önyargılı bu konuda
Çocuklardan rahatsız olma hakkınız bile yok. Ayyy memleketi de duydum ya iyice içim daraldı.

Sizin fikirlerinizi hiçe sayan bir adamla evli kalmanız hata. Birçok kişi aile konusunda sorun yaşıyor ama çözüm kadının susması değil. Genelde erkekler orta yolu buluyorlar. Nereye kadar susup içinize atacaksınız? Ayrıca öğretmensiniz, kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz. Bırakın kopsun o kıyamet. Bugün olmasa yarın muhakkak kopacak, kimse sonsuza kadar alttan alamaz.
Bunun normal bir evlilik olduğunu düşünüyor çok üzücü. İlişkiyi ayakta tutan şey kadının kocasından tırsması, her şeye boyun eğmesi. Kendini ifade edebilse ortada evlilik falan kalmayacağından korkuyor. Ve bunu yine bir öğretmen profili yapıyor. Bu sitenin öğretmenleri yine şaşırtmıyor. 😁

Arkadaşlar özellikle Ege ve Akdeniz kadınları karadenizlerle evlenmesin diye bir dernek kursam, propaganda yapsam cezası olabilir mi? Vallahi üzülüyorum ya sadece kendi arkadaş çevremi uyarabildiğim için:KK70:

Bayramda iftar olmaz, çünkü bayramda oruç tutulmaz. Ramazan ayı bittikten, oruçlar tutulduktan sonra Ramazan Bayramı gelir.

"Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı ya da İftar Bayramı, İslam âleminde oruç tutma ayı olan Ramazan ayının ardından üç gün boyunca kutlanan dinî bir bayramdır."
Bayram günü gideceğimizi kim söyledi cağnim bilgili kadın😊 6 Nisan'da yolcuyuz kısmetse

İnanın anlayacak potansiyeli göremiyorum eşimde. Teyzesi için bile benimle kavga edebilecek biri. Haklı haksız gozetmiyor ben onun ailesine saldiriyorum oluyor. Böyle erkekler varmış eşime has değilmiş aile kuramama problemi.

İnanın anlayacak potansiyeli göremiyorum eşimde. Teyzesi için bile benimle kavga edebilecek biri. Haklı haksız gozetmiyor ben onun ailesine saldiriyorum oluyor. Böyle erkekler varmış eşime has değilmiş aile kuramama problemi.
Peki sizi 'böyle' bir erkekle hala evli tutan şey nedir?

Bunun normal bir evlilik olduğunu düşünüyor çok üzücü. İlişkiyi ayakta tutan şey kadının kocasından tırsması, her şeye boyun eğmesi. Kendini ifade edebilse ortada evlilik falan kalmayacağından korkuyor. Ve bunu yine bir öğretmen profili yapıyor. Bu sitenin öğretmenleri yine şaşırtmıyor. 😁
Çünkü koca çok önemli, kendi hayatımızdan bile daha önemli. (!) Sadece sitede değil inanın dışarıda da böyle öğretmen çok. Dayak yiyenler, maaş kartını verip harçlık isteyenler, adamın ailesinin evinde yaşayanlar, aldatılanlar... Hepsinin ekonomik özgürlüğü var fakat köle hayatı yaşamak boşanmaktan daha cazip geliyor.

Eğer ailenizin içine sinmeyen bir evlilik yaptıysanız kopmasın istiyorsunuz

X