• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen misafirlik :(

Bi tane meşhur burcu konusu vardı hatırlayanlar vardır. Orda da aslında yapılması gerekenler söylenmişti ama üye 100 kişinin değil 1 kişinin dediğini yapıp işi dönülmez bir noktaya getirmişti. Muhtemelen ayrılmışlardır. Bilemiyorum nasıl olup da bu kadar yorum alıp hala yanlış kararlar veriliyor ki?

O konu bana hic gecmemisti, o bence sonradan aileden ozur dileyip baristi. Hamileydi araba konusuydu dimi?

Of geçen sene nisan ayı gibiydi o konu hatırlıyorum çok merak etmiştim. Burcu hesabını dondurup gitmişti. Noldu acaba?
Yani iş artık ufak tartaklamaya gitmişti. Ordan dönmüş müdür? Bilemiyorum. Belki yaşı vardı biraz ve tekrar başkasıyla cocuk yapma işini gözü yemediyse doğurup bir şans daha vereyim demişse..

O konu bana hic gecmemisti, o bence sonradan aileden ozur dileyip baristi. Hamileydi araba konusuydu dimi?
Tam ona cevap yazıyordum. Bence ya ailesi tamam bu iş bitti diyip çekip almıştır kızı ya da en sonunda bu yaştan sonra başkasıyla bir daha aynı yola girmeye gözüm yemez diye düşünmüş devam etmiştir. Eşi de yalandan özür dilediyse tekrar bir araya gelmişlerdir.

Tam ona cevap yazıyordum. Bence ya ailesi tamam bu iş bitti diyip çekip almıştır kızı ya da en sonunda bu yaştan sonra başkasıyla bir daha aynı yola girmeye gözüm yemez diye düşünmüş devam etmiştir. Eşi de yalandan özür dilediyse tekrar bir araya gelmişlerdir.

Hamileydi ztn, kizin tepkileri de sessizdi bence baristi, neye takildim hatirlamiyorum o zmn karsi yorum yazan 2 3 kisiden biriydim.

Yani iş artık ufak tartaklamaya gitmişti. Ordan dönmüş müdür? Bilemiyorum. Belki yaşı vardı biraz ve tekrar başkasıyla cocuk yapma işini gözü yemediyse doğurup bir şans daha vereyim demişse..
Bence barıştı

Burcuyu mu diyorsun? Ben onu çok merak ediyorum çok endişeleniyorum da. Gebeliği sanki riskliydi diye hatırlıyorum. Benimle aynı dönemdi bir de. Acaba doğumu sorunsuz geçti mi, eşi yanında mıydı, durumu nasıl. Başına bir iş mi geldi.. çünkü birden bire yok oldu. Meraktan çok endişeleniyorum Burcu için

Ööff kaç tane akraban geliyo da konuşuyor?
Akraba gelse bıle erkek niye rahatsız olsun?
Sus bıtkısı gıbı oturuyorlar bır köşede.
Herzaman üç kat yorulan kadın olur.
O yüzden viyaklıyor.
Düşünsene bır köşede oturcan ye iç yat kım gelmıs kım gitmiş umrunda olur mu?
Bır de erkeksın diye ölümüne saygı...

Eşiniz annesine söylesin bir daha hastane için gelirken etrafa yayma desin bu ne böyle ev yataklı servise döndü desin tek pozitif yanı kayınvalidenize ameliyat sonrası bakmak zorunda kalmayacaksınız yani umarım onca kişiden o işde size kalmaz.Doğu olayı riskli biraz yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın kaç yıl kalmak zorundasınız bilmiyorum ama iyi düşünüp taşının sanki kırıp dökmeden kayınvalideniz yoluyla eşiniz halledebilecek gibi geldi bana

Ben de sizin yerinizde olsam hastalık konusunda iyi niyetli davranırım ama kesinlikle bunu suistimal etmişler. Enişte ameliyat olacağı zaman çocuklar eniştenin annesine gitmeliydi size de sadece enişte ve refakatçi olarak görümceniz gelmeliydi. Şimdiki durumda da bir zahmet enişte çocukları alıp annesine götürsün böylece babanne de çocukları görmüş olur. Size de sadece ameliyat olacak görümce, eşi ve kayın valideniz gelsin. Görümce ve eşi hastaneye gider, kayinvalideniz de size evde yardım eder oldu bitti. Ne o öyle herkes geliyor otel gibi. Eşiniz konuşsun bu konuyu. Tabii ki sağlık söz konusu olunca insan çok katı olaniyor ama gerseyinde bir sınırı var.

İşte hayatta yalnızsın kabul et bun7 bu kadar kalabalığın içinde bile olsanız yalnızsınız. Sadece kendinize doğru gelenlerle yaşayın.
Kayinvalideye ben gelmesin ameliyat olmasın dedim mi vlboyle birsey demedim diye kendinizi savunup bu kadar kalabalık herkesin gelmesini istemiyorum diyerek kararınızı uygulamaliydiz..
Bizde de aynı hep ben ilgilenwyim isterler ama istemiyorum diye açık açık söylüyorum yorulan insanı kimse dusunmez...

Ben de maalesef o ışığı göremedim ama sebebi konu sahibinin kayınvalidesine özür diler vari mesaj atması. O mesajı atarak her şeyi mahvetti haksız konuma düştü.
geldi kayınvalidem. oldukça mesafeli. önceden her konuşmasında kızım diye hitap ederdi şimdi mecbur kalınca kızım diyo. görünğrde bişey yok gibi sohbet ettik ama eskisi gibi değil cok mesafeli. memleketten bir sürü de yiyecek erzak getirmiş of. kötü hissediyorum kendimi böyle. ne yaşıyorum ben gercekten ya

Eşiniz annesine söylesin bir daha hastane için gelirken etrafa yayma desin bu ne böyle ev yataklı servise döndü desin tek pozitif yanı kayınvalidenize ameliyat sonrası bakmak zorunda kalmayacaksınız yani umarım onca kişiden o işde size kalmaz.Doğu olayı riskli biraz yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın kaç yıl kalmak zorundasınız bilmiyorum ama iyi düşünüp taşının sanki kırıp dökmeden kayınvalideniz yoluyla eşiniz halledebilecek gibi geldi bana
pazartesi olacak ameliyat kızları da 4-5 gün kalacak hastanede sonrasında herkes yaşadığı ülkeye şehre döner. bakmak sorun değil zaten öyle zor biri değildir ama ne kadar kalacak bilmiyorum

geldi kayınvalidem. oldukça mesafeli. önceden her konuşmasında kızım diye hitap ederdi şimdi mecbur kalınca kızım diyo. görünğrde bişey yok gibi sohbet ettik ama eskisi gibi değil cok mesafeli. memleketten bir sürü de yiyecek erzak getirmiş of. kötü hissediyorum kendimi böyle. ne yaşıyorum ben gercekten ya

Ya şaka mısınız? Kötü hissetmesi gereken siz değilsiniz. O mesafeli ise sizde mesafeli olun. Size sormadan evinize insan doldurup birde size trip atamaz, hakkı yok. Kadın istediği gibi at koşturuyor. O kadar kavga oldu kimse görümcenin KV gelme bile demedi neden acaba? Siz böyle devam yaparsanız kendilerinin haklı sanırlar. Hizmetçilik yapmaya devam edersiniz.

Kv ile ilgilenmek mesele değil hasta kadın o ayrı ama size sormadan evinize kimseyi davet edemez.

Şaka gibi ya neden trip atan taraf siz değilsiniz? Onca lafa rağmen hala görümcenim kayınvalidesi geliyor ama size. Valla kusura bakmayın yanlışta anlamayın ama semer vuran çok olur böyle. Kendinize saygı duyun lütfen.

Bundan sonra susup oturup gelenleri ağırlayın madem kendinizi bu kadar kötü hissedecektiniz ne demeye kendi kendinizi gaza getirip kalkıp kavga ettiniz kocanızla? Bu tarz olaylarda maalesef mental olarak ayakta kalan kazanır. Hayatını birleştirmiş iki insan oturup birbirini dinleyip anlamak yerine vay öylesin vay böylesin diyorsa o noktada üzülerek söylüyorum mental savaş başlar. Manipülasyonu sallamayan, mesafesini koyup, bildiğini okuyanın sözü geçer.

Allah aşkına hala erzak diyorsunuz. :KK53:
Ay içime fenalık geldi valla yok hediyeydi yok erzaktı diye diye.
Kurban olayım az dirayetli olun, şu duygu durumunuzu sabit tutun.

Kalmaya gittiğimiz yere eli boş gidilmez zaten. Sizin minnet duygunuz niye bu kadar anormal derecede yüksek? Mesaj atmanız, şu an trip atmasına izin vermeniz falan kendinizi haklıyken neden hiç savunmuyorsunuz? Siz bu kadar eğilirseniz herkes üzerinize basar. Daha önce de yazdım, kayınvalide tabii ki sizin evinizde kalacak. Ama bir daha benim evime benden habersiz hiç kimseyi çağırma demelisiniz. Ben olsam direkt söylerdim. Siz artık kendi üslubunuza göre söylersiniz. Bu kadar korkmayın eşiniz ve ailesinden.

Kalmaya gittiğimiz yere eli boş gidilmez zaten. Sizin minnet duygunuz niye bu kadar anormal derecede yüksek? Mesaj atmanız, şu an trip atmasına izin vermeniz falan kendinizi haklıyken neden hiç savunmuyorsunuz? Siz bu kadar eğilirseniz herkes üzerinize basar. Daha önce de yazdım, kayınvalide tabii ki sizin evinizde kalacak. Ama bir daha benim evime benden habersiz hiç kimseyi çağırma demelisiniz. Ben olsam direkt söylerdim. Siz artık kendi üslubunuza göre söylersiniz. Bu kadar korkmayın eşiniz ve ailesinden.
Hayır yani getirdiklerini de 10 kişi birden bir haftada zaten yiyeceklerdir. :KK53: Niye minnet duyuyor çözemedim.

Eşiniz sanırım sinirle sizi annesine dümdüz anlattı kayınvalideniz asıl meselenin gelen ek misafirlerin değilde kendisinin olduğunu düşündü bana şimdi karşı çıkanlar olacaktır ama bence düşündüklerinizi kırıldığınız noktaları samimiyetle ifade etmeniz daha iyi olur bu geri adım değil özür de değil ama en azından içiniz rahat eder ve bundan sonraki adımlarınızıda gelecek tepkiye göre atarsınız araf durumu çok daha zor olur diye düşünüyorum..

Hayır yani getirdiklerini de 10 kişi birden bir haftada zaten yiyeceklerdir. :KK53: Niye minnet duyuyor çözemedim.
Yetiştirilme tarzından böyle oluyor. Yıllarca yurt dışından gelirken kıyafet , çikolata ve kahve getirdikleri için bir ay evimizde kalan teyzemin bize çok iyilik yaptığını söyleyerek büyütüldüm. Bana bile aydınlanma 26 yaşımda geldi . Malesef bazı insanlar öyle güzel yiyor ki sizi konu sahibi de yavaş yavaş aydinlanacak

Back
X