- 11 Aralık 2018
- 39.653
- 245.701
-
- Konu Sahibi Makyajpamugu
Yüzünü jiletlemiyor yav kadınYüzünüzü nasıl jiletliyorsunuz ki ya kesersenizağda bantları daha iyi olmaz mı?ya da koltuk altı bacaklar için falan tüy dökücü kremler?rahatsız olduğu şeyleri söyleyiş şekli pek hoş değil…böyle titizlenen bir insanın aynı özeni kendisine de göstermesi beklenir ama o da yok…
Sanki kendisi tüysüz şeftaliMerhaba , 27 yaşındayim erkek arkadaşımla aynı sehirdeyiz. 1 buçuk yıldır beraberiz bunun 4 ayı ayrı geçti zaten . Herneyse konumuza gelicek olursak sarışın güzel alımlı bır kızım açıkçası fakat erkek arkadasimla ilişkimizin en başından beri bir yakınlaşma sorunudur gidiyor aramızda. Ben yaklaşmadan bana asla yaklaşmaz ve hep bir bahanesi vardır. Yeni uyandık yeni yemek yedik uykusuzum yorgunum hani şu kadınların sürekli sunduğu bahanelerden. Bugün bardağı taşıran son nokta oldu ve en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü ne düşünüyorsam söyledim ondan aldığım cevap şu oldu. ' SENİ UYARMAMA RAGMEN HALA JİLET KULLANİYORSUN YUZUME BATİYOR , DUN TER KOKUYORDUN DUS ALMADİN , GECEN BANYO YAPMIŞSIN JİLETLE ALMİSSİN BANYO DA KILLARINI GÖRDÜM SOGUDUM İSTEKSİZLESTİM SANA KARSİ KAC DEFA LAZERE GİT DEDİM ' açıklaması buydu bu arada ten rengim bildiğin beyaz bacağımda kıl çıkmaz kollarımda çıkmaz diğer yerleri de jiletle idare ediyordum doğumdan sonra lazer düşünüyordum.
Kalbim çok kırıldı fakat göze alıp ayrılmadım. Ha kendisi koltuk altını dahi almaz duş almayıp ter koktuğu da olur kalbini kirmaz gider deodorant mi sıksak derim. Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
En son söyledikleri seni seviyorum bı gelecek düşünüyorum bu yüzden yanlışlarını gözüme bayan şeyleri düzeltelim istiyorum ama bu konuyu bu zamana kadar açamadım alinirsin diyeydi Bu yaptığı çok kalbimi kırdı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bir ay sonra nisanimiz var ama ben nisanlanmak istiyor muyum bilemiyorum
Abartmayın ama ya. Ter kokusu libidonun intihar etmesine sebep olur. Tamam seviyoruz da bakterilerini içimize çekip oh mis diyecek kadar değil. Bir insan ter kokuyorsa doğru düzgün duş almamış, roll-on, deodorant, doğal ürünler vs hiç bir şekilde kullanmamış demektir. Düzenli duş alıp ter kokusu konusunda önlemini alan, kıyafetlerini yıkayıp tekrar giyen insanlar terleseler de kokmazlar. Ter kokusunu da güzellemeyin gözünüzü seveyim kaçıncı yüzyıldayız.Bu adam sizi sevmiyor ya da cinsel sorunları var. İnsanın sevdiği ter kokabilir kıllı olabilir ama sevgi dolu bir iliskide bunlar libido düşurme sebebi değildir. Ayrıl desek ayrilirmisiniz bilmem ama kendi kusurlu hareketini size yüklenerek çözmeye çalışması hele de cinsellik konusunda bunu yapması çok önemli bir mesele
Ya ben bu yorumda 11 yaşında kıza üzüldüm. Kendi küçüklüğüm geldi aklıma. Her ağda zamanı korkardım. Annem jilet kullanmamı istemezdi. Sonra jiletle tanıştım da kurtuldum.İnanın evlenincede bumuymus diyeceksinz.cinsellik hiçte öyle aman aman bişey değil .13 yıllık evliyim herseyimizd normal fakat.
Ben kesinlikle cins lligin evlenince pekte matah birşey olmadığını anladım.
Evlenene kadar insna çok merka ediyor .evlenince bikarsin .
Bid tavsiyem sizde ona göre tertmiz olun ağda yapın lazere gitmeyin.
Ben çok ritizim mesela eşim bilir oda çok dikkat eder kendine.
Ben bikini hattımı ağda ile alırım jilet kullanmam.11 yaşındaki kizimada başladık ve öğüt verdim sakin yavrum kullanma diye onuda alistirdim.jilet sıkıntılı zor bişey .
Sizd 27 yaşındasınız yaparsınız sanirim.
Bakımlı olun ağız diş sağlığı el tırnak bakımı.sac temizliği güzel kokular kiayget temizliği .bunalr önemli .
Ben kirliyken asla denemem bile birlikte olmayı kendimden huylanirim .duş alırım hemen sonra..
Hatta ben korona oldum en ağır olduğum hafta ve günde kendimi iyi hissedince hem önüme ağda yaptım batıyor o bile uzayınca .
Esimede dedim koronayken ağda yapan tarihe geçen tek kadınım sanırım diye
5 para etmez herifin tekiymis sevgilisi tirnagini kesen bir heriften tam da beklenecek sözler.Merhaba , 27 yaşındayim erkek arkadaşımla aynı sehirdeyiz. 1 buçuk yıldır beraberiz bunun 4 ayı ayrı geçti zaten . Herneyse konumuza gelicek olursak sarışın güzel alımlı bır kızım açıkçası fakat erkek arkadasimla ilişkimizin en başından beri bir yakınlaşma sorunudur gidiyor aramızda. Ben yaklaşmadan bana asla yaklaşmaz ve hep bir bahanesi vardır. Yeni uyandık yeni yemek yedik uykusuzum yorgunum hani şu kadınların sürekli sunduğu bahanelerden. Bugün bardağı taşıran son nokta oldu ve en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü ne düşünüyorsam söyledim ondan aldığım cevap şu oldu. ' SENİ UYARMAMA RAGMEN HALA JİLET KULLANİYORSUN YUZUME BATİYOR , DUN TER KOKUYORDUN DUS ALMADİN , GECEN BANYO YAPMIŞSIN JİLETLE ALMİSSİN BANYO DA KILLARINI GÖRDÜM SOGUDUM İSTEKSİZLESTİM SANA KARSİ KAC DEFA LAZERE GİT DEDİM ' açıklaması buydu bu arada ten rengim bildiğin beyaz bacağımda kıl çıkmaz kollarımda çıkmaz diğer yerleri de jiletle idare ediyordum doğumdan sonra lazer düşünüyordum.
Kalbim çok kırıldı fakat göze alıp ayrılmadım. Ha kendisi koltuk altını dahi almaz duş almayıp ter koktuğu da olur kalbini kirmaz gider deodorant mi sıksak derim. Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
En son söyledikleri seni seviyorum bı gelecek düşünüyorum bu yüzden yanlışlarını gözüme bayan şeyleri düzeltelim istiyorum ama bu konuyu bu zamana kadar açamadım alinirsin diyeydi Bu yaptığı çok kalbimi kırdı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Adamın libidosu düşük ve bunu sana yamamaya çalışıyor. Hareketli bir yatak odası senin için önemliyse bu adamla vakit kaybedip sonrasında boşanmak zorunda kalma. Köprğden önceki son çıkışı kaçırma derim ben.Merhaba , 27 yaşındayim erkek arkadaşımla aynı sehirdeyiz. 1 buçuk yıldır beraberiz bunun 4 ayı ayrı geçti zaten . Herneyse konumuza gelicek olursak sarışın güzel alımlı bır kızım açıkçası fakat erkek arkadasimla ilişkimizin en başından beri bir yakınlaşma sorunudur gidiyor aramızda. Ben yaklaşmadan bana asla yaklaşmaz ve hep bir bahanesi vardır. Yeni uyandık yeni yemek yedik uykusuzum yorgunum hani şu kadınların sürekli sunduğu bahanelerden. Bugün bardağı taşıran son nokta oldu ve en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü ne düşünüyorsam söyledim ondan aldığım cevap şu oldu. ' SENİ UYARMAMA RAGMEN HALA JİLET KULLANİYORSUN YUZUME BATİYOR , DUN TER KOKUYORDUN DUS ALMADİN , GECEN BANYO YAPMIŞSIN JİLETLE ALMİSSİN BANYO DA KILLARINI GÖRDÜM SOGUDUM İSTEKSİZLESTİM SANA KARSİ KAC DEFA LAZERE GİT DEDİM ' açıklaması buydu bu arada ten rengim bildiğin beyaz bacağımda kıl çıkmaz kollarımda çıkmaz diğer yerleri de jiletle idare ediyordum doğumdan sonra lazer düşünüyordum.
Denemese bunları hiç bilmeyecekti. Evlendikten sonra öğrenip boşanma ile uğraşmak daha zorNisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz
+1000Ya ben bu yorumda 11 yaşında kıza üzüldüm. Kendi küçüklüğüm geldi aklıma. Her ağda zamanı korkardım. Annem jilet kullanmamı istemezdi. Sonra jiletle tanıştım da kurtuldum.
Ben mi bilmiyorum bu gerekli bir şey mi neden böyle bir şeyi şart koşuyorsunuz?
Bana hiç doğru gelmiyor. Ağdanın da çok kötü yönü var. Batık, kıl dönmesi gibi.
(Hayır jilet büyüme döneminde kötü bir şey olsa yabancılar ne yapıyor? Demek ki kullanan var, sorun da olmamış.)
Kendi rahatsız olmayacaksa jiletten kullanabilmesi lazım. Çok ataerkil bir düzen bu. Belki de sırf 10-20 sene sonra kocası sefa sürsün diye alışmak için bu yaşında acı çekiyor. Sonra isterse zaten ağda tercih edebilir.
Bilmediğim bir nedeni var mı ağdanın bu kadar dayatılmasında cidden bilmediğim için soruyorum. Bunu yapmalılar yoksa. ..... olur gibi?
Bence siz akıl vermeyin ya yorumlariniz geyşa modunda kizinizida rahat birakin agdaya zorlamayin yazik cocuga.Nisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz
Bende anlamadım dogumdan sonra Lazer yaptircam yazmisKim hamile o zaman
Kılları sertleştirip çoğalttığına dair bir inanış var bizim memlekette, tek dertleri bu.Ya ben bu yorumda 11 yaşında kıza üzüldüm. Kendi küçüklüğüm geldi aklıma. Her ağda zamanı korkardım. Annem jilet kullanmamı istemezdi. Sonra jiletle tanıştım da kurtuldum.
Ben mi bilmiyorum bu gerekli bir şey mi neden böyle bir şeyi şart koşuyorsunuz?
Bana hiç doğru gelmiyor. Ağdanın da çok kötü yönü var. Batık, kıl dönmesi gibi.
(Hayır jilet büyüme döneminde kötü bir şey olsa yabancılar ne yapıyor? Demek ki kullanan var, sorun da olmamış.)
Kendi rahatsız olmayacaksa jiletten kullanabilmesi lazım. Çok ataerkil bir düzen bu. Belki de sırf 10-20 sene sonra kocası sefa sürsün diye alışmak için bu yaşında acı çekiyor. Sonra isterse zaten ağda tercih edebilir.
Bilmediğim bir nedeni var mı ağdanın bu kadar dayatılmasında cidden bilmediğim için soruyorum. Bunu yapmalılar yoksa. ..... olur gibi?
Şu yorumun hangi yanlışını düzelteceğime karar veremedimİnanın evlenincede bumuymus diyeceksinz.cinsellik hiçte öyle aman aman bişey değil .13 yıllık evliyim herseyimizd normal fakat.
Ben kesinlikle cins lligin evlenince pekte matah birşey olmadığını anladım.
Evlenene kadar insna çok merka ediyor .evlenince bikarsin .
Bid tavsiyem sizde ona göre tertmiz olun ağda yapın lazere gitmeyin.
Ben çok ritizim mesela eşim bilir oda çok dikkat eder kendine.
Ben bikini hattımı ağda ile alırım jilet kullanmam.11 yaşındaki kizimada başladık ve öğüt verdim sakin yavrum kullanma diye onuda alistirdim.jilet sıkıntılı zor bişey .
Sizd 27 yaşındasınız yaparsınız sanirim.
Bakımlı olun ağız diş sağlığı el tırnak bakımı.sac temizliği güzel kokular kiayget temizliği .bunalr önemli .
Ben kirliyken asla denemem bile birlikte olmayı kendimden huylanirim .duş alırım hemen sonra..
Hatta ben korona oldum en ağır olduğum hafta ve günde kendimi iyi hissedince hem önüme ağda yaptım batıyor o bile uzayınca .
Esimede dedim koronayken ağda yapan tarihe geçen tek kadınım sanırım diye
Evet ama bu tam doğru değil. Sadece bir kez ağda yapsan yine eskisi gibi çıkacak.Kılları sertleştirip çoğalttığına dair bir inanış var bizim memlekette, tek dertleri bu.
Hamilelikten önce lazer yaptırılmış olursa, hormonlar sebebiyle geriye dönüş olabiliyor. O yüzden hamile kalıp, doğum yaptıktan sonra yaptırmayı düşünüyor sanırım. Ben de aynı şekilde karar verip doğumdan sonra lazere başladım daBende anlamadım dogumdan sonra Lazer yaptircam yazmis
Aslında hiç doğru değil. Jilet kılları çoğaltmaz ya da sertleştirmez. Sadece kılı dümdüz kestiği için çıkarken sert gibi hissedilir. Uzarsa ucu sivrilip normale döner. Bir hafta çok rahat idare eder, hızlı uzamaz tüyler.Evet ama bu tam doğru değil. Sadece bir kez ağda yapsan yine eskisi gibi çıkacak.
Burada belli dönem ağda belli dönem jilet kullananlar var. Kıllar bir anda genetik fark geçirmiyor bunu kabul edelim artık. Küçücük çocuklara da şu erkek egemen doğu kültürünü dayatmayalım.
Tam doğru değil derkenAslında hiç doğru değil. Jilet kılları çoğaltmaz ya da sertleştirmez.
Bu söylediklerim doğru düzgün, kadınlar için üretilmiş traş bıçakları için geçerli tabi ki. İki liralık tek bıçaklı bakkal jileti sabun vs ile kullanılırsa ertesi gün batacak kadar çıkar kıllar, bir de bir taraflarınızı kesinlikle kesersiniz.