Yatakta arzulanmama

Bir önceki mesajda birilerine ahlak bekçisi deyip bir sonraki mesajda cinsiyetçiliğin dibine vurmak

Ama bu doğal bir süreç değil . Temiz olmanın doğumla bir alakası yok . Tüylerden bahsedersek ağda için belli bir uzunluğa gelmesi gerekiyor.Tuylerden rahatsız oluyorsa agdayi bekler

Niye mecbur ve lazim? Ay kadin olarak şu kadar degeriniz yok mu? Niye vücudunuzun bütünüyle bir erkege zevk vermesi icin tasarlanmis ve degistirilmis olmasi gerektigini düşünüyorsunuz? Biraz saygi duyun kendinize ve bedeninize.

Cunku karşı taraf rahatsız oluyor . Karşı taraf sizin düşmanınız değil partneriniz .Ben bir şeyden rahatsız olup dile getirseydim karşı tarafın bunu yapmasını beklerdim.

Cunku karşı taraf rahatsız oluyor . Karşı taraf sizin düşmanınız değil partneriniz .Ben bir şeyden rahatsız olup dile getirseydim karşı tarafın bunu yapmasını beklerdim.
Hangimiz erkek partnerimizden agda yapmasini talep ediyoruz? Hicbirimiz. Bizden nasil talep ediliyor bu? Biz niye kuzu gibi onaylamak zorunda oluyoruz?

Neresi cinsiyetçi acaba ? Ağda konusu mu karşı taraf rahatsız oluyorsa yapicak tek şey ya ağda yapmak ya da karşı tarafla ilişki bitirmek .
Bir kadın bir erkek için hiç bir şey yapmaya mecbur değildir. Konu sahibi partnerinin tüylerini jiletle almasından rahatsız olup ağda yap dese er kişi “buna mecburum gidip hemen ağdaya başlayıp partnerimi mutlu edeyim ki benimle sevişsin” der miydi sizce?

Erkek penisi zaten kılsız .kıllı olan bolgeylede bir işimiz yok ama vajina oral yapıldığında ya da penis vajina surtugunde jilet alınan kıllar batıyor.Kadinlar ağda lazer yapmak zorunda demiyorum .Parnerin bundan rahatsız olup seninle ilişkiye girmek istemiyorsa yapılacak iki şey var .Partneri sen ayrilsin ya da ağda yaptırsın.

Mecbur diyen sizdiniz o mesajınızda. Şimdi zorunda demiyorum diyorsunuz.

Mecburiyet = zorunluluk

Bu arada sadece genital bölge traş edilmez. Göğsünü bacağını traş eden adamlar var gayet batıyor. Sakalları da batabiliyor. Sakalına lazer epilasyon yaptır diyebilir miyiz partnerimize?

Son düzenleme:
evlilikte de bunları bahane edecek. cinsel istek olmayınca başka yönlerden tartışmalar da çok oluyor. bilmiyorum bunu genelleştirmem ne kadar doğru ama istek olduğu zaman bir erkek kadınla ilgileniyor romantik oluyor,sorunlar çabuk çözülüyor. cinsellik olmadıktan sonra hiçbir şey iyi gitmiyor. tabi ki erkeğin huyu da önemli ama benim gördüklerim bunlar.

bu arada bende de tüy çıkmaya başladığında oraya yönelirse kendim oral yaptırmıyorum asla. şuan müsait değil diye. dedikleri gerçekten doğruysa siz kendinizi daha bilirsiniz zaten ama erkeklerin ki genelde bahane oluyor.

Mecbur diyen sizdiniz o mesajınızda. Şimdi zorunda demiyorum diyorsunuz.

Mecburiyet = zorunlul
Sen anlamamak için diretiyorsun.Ben ne yapabilirim.Tekrar anlatıyorum sana aptala anlatır gibi .Herkes tuyunu istediği gibi almakta özgür . Yukarıdaki konu sahibi sevgilinizin bundan rahatsız olduğunu söylemiş eğer sevgiliyse birlikte olmak istiyorsa ağda yapması lazım .Ağda yapmak istemiyorsa sevgilisine bunu dile getirsin .Orta yolu bulamıyorlarsa ayrilsinlar.

Hangimiz erkek partnerimizden agda yapmasini talep ediyoruz? Hicbirimiz. Bizden nasil talep ediliyor bu? Biz niye kuzu gibi onaylamak zorunda oluyoruz?
Ayrılın o zaman kardeşim . Jiletten rahatsız olmayan adamlar bulun kendinize

Ayrıl hemen şakın evlenme . Benim eşim evlenmeden önce hiç yanaşmıyordu dini sebepler falan diye evlendik Yorgun’um hava sıcak hava soğuk vs vs yılda 1-2 kere anca hamilelikten sonra bana süt kokuyorsun ter kokuyorsun ( yeni duş alsam bile) şişkosun vs dedi yani çocuk olduktan sonra söylediği bahaneleri şimdi söylüyorsa şakın evlenme bu tür erkekler böyle kendi eksikliğini böyle kapatıyor seni suçlayarak . Ve en kötüsü sen de bir süre sonra inanıyorsun çirkin olduğun için yapmadığına . Şakın şakın evlenme ayrıl

Hakaret etmeden kendinizi ifade edebildiğiniz zaman tekrar yazın. Bu şekilde diyalog sürdüremem.

Yok artık 10 yaşlarındaki çocuklara Bile bunları yapanlar var mı? Gerçi küçük çocuklara düğünlerde gelinlik giydiren bir kültürden ne beklenir ki!?
Malesef var. Umarim bu tavrına devam etmiyordur bahsettigim kadin. Gelinlikten de aşırı derecede irrite oluyorum sizin gibi.

Hayir yok sadece agdayi yapinca 1 ay rahat ediyorsun batik matik olmuyor iste..banada kimse anlatmadi ya da agda kullanmayi ogretmedi.. annem hala agdadan korkar mesela ama ben yillarca agda yaptim kendim.. hemde cok kucuk yaslarda ozel yerlere ve bacaklarima yapardim..sonra hamilelikte jilette kullandm bacaklarima ve ozel bolgeme pisman degilim..son aylarda zor oluyodu artik agda yapmak koca gobekle.. o an oyle gerekiyodu yani.. sonradan lazer yaptirdim kurtuldum sukur..

Yok artık 10 yaşlarındaki çocuklara Bile bunları yapanlar var mı? Gerçi küçük çocuklara düğünlerde gelinlik giydiren bir kültürden ne beklenir ki!?
Benzetmeniz cok yanlis bence kucukken bayilirdim gelinlige.. dukkandaki herif zorla baska elbise kakalamaya calismisti elinde gelinlik olmadigi icin ama ben genede aldirmistim biri beyaz biri pembe ne guzel gunlerdi

Yani eşim ve ben bazen ter koksakta aniden yükselince oluyor bi anda sevişirken buluyoruz kendimizi kişisel hijyene dikkat eden insanlarız ama bazen insanlık hali ter kokaniliyor insan sevdiğim adam sürekli pis gezen biri değil sonuçta niye iğrenç gelsin ki onun ter kokusu

Omen Tanrem. Jilet de yapsa fark etmezmiş ki, eniştenin libidosu köye yetiyor maşallah. Bakalım konuştu mu bu konuyu kocası ile, cinsel muhabbetleri, '' Hanım, suyu ısıt . '' tan öte geçmezse tanıyamazlar birbirlerini, jiletin koca kaçırdığını o da bi komşu teyzeden duydu heralde. Şehir efsanesi gibi böyle bu demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…